rog ajutor la iphon6
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 29.05.15

Salut am un iphon 6 iar cind dau clic pe mesaje se deschide o secunda si revine la ecranul principal .Mesaje pot primii.Va rog ajutor

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti / Vaslui
Macuser din: 26.06.11

Salut. Incearca sa ii dai un restore. Banuiesc ca nu stii ce e aia dar asta e, am incercat sa te ajut.

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Moderator
Din: Oradea
Macuser din: 01.01.09

http://9to5mac.com/2015/05/26/ios-messages-crash-bug/

Semnătură 

Is that a bent iPhone 6 Plus in your pocket or are you just happy to see me ?

15” Macbook Pro BTO. 13” Macbook BTO. 20”  Cinema Display
iPhone Plus.  Watch 38MM Stainless Steel.  AirPods
iPod Nano.  TV 4K. AirPort Extreme.

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member
Din: Copenhaga
Macuser din: 20.02.10

incearca sa inchizi din multitask mesajele. apoi sa il deschizi din nou

Semnătură 

Powerbook G4, 15”, 1.25 Ghz, 2 Gb Ram, ATI Mobility Radeon 9600
MacBook Pro 15” 2010, Intel i7,  2.66 Ghz, 4Gb Ram, Nvidia 330M

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 16.11.12

Ti-ai dat cineva un sms malitios. Ca sa rezolvi da click pe linkul de mai jos si fa tot ce spun astia de la Apple. E destul de usor, am rezolvat si eu tot asa smile

http://9to5mac.com/2015/05/28/apple-how-to-fix-messages-bug-crash-reboot/

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
Rank
Newbie
Din: 
Mircea Mihai - 29 Mai 2015 02:30 PM

Salut. Incearca sa ii dai un restore. Banuiesc ca nu stii ce e aia dar asta e, am incercat sa te ajut.

Iti multumesc ptr. ajutor

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
Rank
Newbie
Din: 

Am raspuns cu intirziere la multumiri. Astazi voi incerca variantele

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 27.09.15

salutare!
am cumparat si eu un iphone 6(de la orange) si am o problema cu browserul safari si anume orice pagina incerc sa o deschid ma trimite automat prin pagini cu publicitate(se vad ca se incarca dar nu afiseaza nimic) si ajung la urmatoarea pagina(atasez o poza)
am incercat de 4 sau 5 ori resetarea lui( de cateva ori cu backup, de asemenea am incercat si de la zero am important numai contactele din icloud) si la fel face.
singurul browser care nu face figuri este opera, dar cand doresc sa deschid un link deschide cu safari si ma redirectioneaza la pagina respectiva.
face la fel si conectat la wireless, dar si pe 4g. am incercat numai conectat la wireless fara cartela si la fel face.
sa fie coincidenta sau nu dar a inceput sa se comporte asa dupa update la ios 9. (de asemenea daca are vro importanta telefonul are aproximativ 2 luni de zile)
atasez poza atat cu “eroarea”, dar si cu setarile din safari

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRank
Member

Reseteaza router-ul wireless la setarile din fabrica. Pe 4g nu cred sa faca asa daca ai restaurat telefonul si nu ai pus back-up.

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
Rank
Newbie
Din: 

in momentul de fata daca dezactivez wireless, dau clean la browsing history si folosesc 4g la fel face.
pe celalalt telefon(un htc one) funtioneaza perfect internetul pe orice browser

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRank
Member

Incearca in felul urmator. Nu te mai conecta la wifi deloc, da telefonul pe airplane mode 5 secunde apoi incearca din nou sa vezi daca te redirectioneaza. Daca tot face, intra in setari/general/reset network settings si reseteaza setarile de retea. Incearca din nou pe 4g si vezi daca mai face. Daca mai face… nu mai am idei. Daca nu, ai router-ul wifi infectat cu o treaba care adauga niste DNS-uri.

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
Rank
Newbie
Din: 

Multumesc pentru ajutor. Am dat reset complet, am resetat si routerrul intre timp, si acum totul merge ok. interesant ca se salva-se de pe router ori cel de acas ori de la servici si indiferent ca foloseam 4g sau alt router tot la fel facea fiind nevoie o resetare folosind numai datele mobile. Mersi pentru sfaturi raman dator cu o bere grin