Poate castiga un roman un Piper, si ne spune si noua parerea despre el.
As vrea sa comand unul, dar nu imi place ca nu are senzori pentru usi si ferestre…imi place insa ca are senzori de miscare, umiditate si temperatura, camera wide si sirena.
M-am uitat mai atent si se pare ca poti comanda accesorii la el, printre care si senzori de usi si ferestre desi par cam voluminoase.
Doar modelul NV are night vision.
Piper clar este mai bun decat Canary, dar prefer mai mult iSmartAlarm pentru ca are functia de integrare cu aplicatia IFTTT pe care o folosesc si eu cu becurile Philips Hue…pretty cool stuff.
Da ... sistem de securitate pentru care trebuie să-ți faci cont pe site-ul lor și sa folosești aplicația lor.
1) Daca le sparge cineva serverele, pot vinde la hoți informații cu tot ce ai tu în casa, sa vadă când nu ești tu acasă și sa dezactiveze alarma când ești plecat.
2) Daca da firma faliment a) nu mai ai acces la camerele tale. b) firma va vinde baza de date cu clienții la lichidare (a se vedea Radio Shack) și apoi înapoi la punctul 1?
3) Cel mai probabil - firma va cere un abonament lunar pentru funcțiile “avansate” (adică cele pe care le dau acuma pe gratis)
Chiar sa spunem ca le sparge cineva serverele, de unde stiu hackerii adresa mea sa vina sa imi sparga usa? )
E gratis stocarea ultimelor 1000 filme pe serverele lor si nu vor taxa optiunea asta pentru ca ar fi mancati de concurenta, care au tot gratis (iSystemAlarm, Scout si Canary).
Aici e o comparatie intre cele mai bune sisteme de alarma.
Asta cu falimentul, intr-adevar, e aiurea ca nu ai tu direct acces la camera prin IP.
In lingo-ul bazelor de date se numeste “JOIN”. Se ia tabela cu cei cu care au comandat camere (care contine adresa de livrare) si cea cu userii inregistrati (care contine ID-urile de camere si locatia unde sunt salvate cele 1000 de filme) si se face operatiuna de JOIN dupa liniile care au: acelasi nume & prenume, aceiasi adresa de email ...
Pun pariu ca deja fac asta automat si cand te loghezi in contul tau sa vezi camerele, daca apesi pe “buy another camera” ai deja campul de adresa completat.