Monitor Apple Thunderbolt Display 27” MC914ZM/B (ultimul model) [vandut]
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 05.03.12

Vand un monitor Apple Thunderbolt Display 27’’ MC914ZM/B. Este monitorul care se comercializeaza in magazine la ora actuala.

A fost cumparat de la iStyle in decembrie 2013 si daca nu ma insel garantia este de 24 luni deci pana in decembrie 2015.

Am actele cu care a cost cumparat, le voi da cumparatorului. Nu am ambalajul original.

Monitorul este in stare perfecta, a avut perioade mari in care nu a fost folosit, nu are urme de uzura.

Nu cred ca are nevoie de mai multe prezentari, sunt convins ca cine il va cumpara cunoaste despre ce este vorba.

Pretul de vanzare este 3200 lei. Nu doresc sa negociez, in magazine costa 5000 lei sau chiar mai mult.

Posibil sa fiu interesat de unele schimburi cu alte produse Apple +/- diferenta si doar daca sunt avantajat in urma schimbului.

Il predau doar in Bucuresti. Il testati la mine acasa, il achitati si daca nu aveti masina il trasportam impreuna cu masina mea (doar Bucuresti).

Daca doriti pot sa trimit pe email poze. Va rog solicitati poze doar daca sunteti interesati sa achizitionati.

Contact 0730 503 062

Multumesc.

[ Modificat: 16 Iunie 2015 07:08 AM de altero ]