E a doua oara cand mi se intampla: il las pe Azureus sa faca upload si peste cateva ore nu mai am net. Am incercat o gramada de chestii, inclusiv restart, pana sa-mi dau seama ca trebuie sa imi dau un alt IP privat (in loc de 192.168.2.100, vrea 192.168.2.101). Routerul e setat sa-mi dea manual IP, dintr-o plaja de 3 IPuri, ca o minima protectie.
De ce naiba se intampla asta? Doar Azureus imi face asta.
Routerul e setat sa-mi dea manual IP, dintr-o plaja de 3 IPuri, ca o minima protectie.
ce fel de protectie e asta??
de ce nu setezi routerul sa foloseasca alocarea manuala?!
de ce nu folosesti alt torrent?
eu tot azureus am, am un router linux si am alocare manuala. nu am nici o problema.
Eh, e “un fel de protectie”... Adica, ma gandesc sa nu las DHCP la router, sa se lege oricine mi-ar sparge parola de WEP. Ma rog, prostii…
Dar pe manual e pus routerul, asa am zis.
Nu prea am ce client de torent sa mai folosesc, pentru ca pe Oink nu sunt admise decat Azureus, Tomato si BitTorrent. Tomato nu poate uploada (nu stiu de ce), iar Azureus killareste conexiunea. Am dat drumul la BitTorrent acum si vad ca e OK, pentru moment.
N-ar avea ce sa fie in neregula cu torentul, l-am facut ca le carte.
Si ca sa ma leg direct la modem trebuie sa le dau telefon, ca sa-mi accepte noul MAC. Mi-e lehamite…
am patit si eu cu torrentele probleme ... la mine daca dau drumul la mai multe torrente (care fac si download si upload) mi se cam zapaceste si conexiunea si router-ul ... am sa incerc cu un router mai destept (ceva D-Link ) sa vad daca patesc aceasi chestie ... inca ceva: cine e providerul tau de net? sa fie RDS? ca in acest caz e explicabil ce se intampla pe la tine ...
N-ar avea ce sa fie in neregula cu torentul, l-am facut ca le carte.
Si ca sa ma leg direct la modem trebuie sa le dau telefon, ca sa-mi accepte noul MAC. Mi-e lehamite…
pune-ti pe mac aceeasi adresa mac de la router. poti face acest lucru doar temporar, pana vezi ce se intampla. sau faci un ultim efort si-ti setezi mac-ul routerului sa fie la fel cu adresa mac a computerului si suni la upc sa ti-l schimbe.
Bai, cuidate treburi se intampla: am oprit Azureusul, am dat drumul la BitTorrent. Ma duc pe Oink, sa vad cum sta treaba si acolo sunt trecut ca seedui de doua ori: cu Azureus si cu BitTorrent. Imi pare ca Azureus ramane agatat si nu-si da drumul: e incapatanat.
Am mai vazut asta. Forteaza-l. La nevoie, restart. Desi ma supara cheltuiala de resurse, Azureus e de incredere in multe cazuri! Dar are si el slabiciunile lui. Gîtuieste teava, dar n-o omoara!
Si mie mi-a cam facut figuri in ultima vreme Azureus, eroare in conexiune, scrape error, imi spune ca n-am Java ultima versiune. Incerc Transmission acum.
Pana acum nu m-a deranjat deloc lucrul asta, acum insa a inceput sa dea erori si nu mai descarca nimic.
Am facut upgrade la Azureus 3 ieri, dar si asta e praf, aceleasi erori, o fi Java?