Azureus imi omoara netul
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

E a doua oara cand mi se intampla: il las pe Azureus sa faca upload si peste cateva ore nu mai am net. Am incercat o gramada de chestii, inclusiv restart, pana sa-mi dau seama ca trebuie sa imi dau un alt IP privat (in loc de 192.168.2.100, vrea 192.168.2.101). Routerul e setat sa-mi dea manual IP, dintr-o plaja de 3 IPuri, ca o minima protectie.
De ce naiba se intampla asta? Doar Azureus imi face asta.

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: /dev/null aka Oradea
Macuser din: 29.07.06

Routerul e setat sa-mi dea manual IP, dintr-o plaja de 3 IPuri, ca o minima protectie.

ce fel de protectie e asta??
de ce nu setezi routerul sa foloseasca alocarea manuala?!
de ce nu folosesti alt torrent?
eu tot azureus am, am un router linux si am alocare manuala. nu am nici o problema.

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Administrator

Eh, e “un fel de protectie”... Adica, ma gandesc sa nu las DHCP la router, sa se lege oricine mi-ar sparge parola de WEP. Ma rog, prostii…
Dar pe manual e pus routerul, asa am zis.

Nu prea am ce client de torent sa mai folosesc, pentru ca pe Oink nu sunt admise decat Azureus, Tomato si BitTorrent. Tomato nu poate uploada (nu stiu de ce), iar Azureus killareste conexiunea. Am dat drumul la BitTorrent acum si vad ca e OK, pentru moment.

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

inclin sa cred ca e o buba din torrent….. ca sa ne convingem, fa un test cu calculatorul conectat direct in modem, fara router.

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Administrator

N-ar avea ce sa fie in neregula cu torentul, l-am facut ca le carte.
Si ca sa ma leg direct la modem trebuie sa le dau telefon, ca sa-mi accepte noul MAC. Mi-e lehamite…

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRank
Member
Din: Prague, Czech Republic
Macuser din: 11.10.05

am patit si eu cu torrentele probleme ... la mine daca dau drumul la mai multe torrente (care fac si download si upload) mi se cam zapaceste si conexiunea si router-ul ... am sa incerc cu un router mai destept (ceva D-Link ) sa vad daca patesc aceasi chestie ... inca ceva: cine e providerul tau de net? sa fie RDS?  tongue rolleye   ca in acest caz e explicabil ce se intampla pe la tine ...  cool smile

Semnătură 

Mac mini - i5 2.5 GHz, 8 GB, intel HD4000
Mac mini server - i7 2.3 GHz 16 GB, intel HD 4000, 256 SSD
iPhone SE 64 GB
MacBook Pro mid 2012 i5 2.5 GHz, 8 GB, intel HD4000
iPad mini 4th gen 128 GB

Long time ago I said to myself that I should “Think Different !”, and I did. I don’t regret my decision!

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRank
Member
Din: UK+ Bucharest
Macuser din: 08.02.07

e un bug din azureus…. smile Folositi cu incredere BitTorrent. MUUUUUULT mai fiabil.

Semnătură 

Pe partea cealalta

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
altero - 11 Martie 2007 12:00 AM

N-ar avea ce sa fie in neregula cu torentul, l-am facut ca le carte.
Si ca sa ma leg direct la modem trebuie sa le dau telefon, ca sa-mi accepte noul MAC. Mi-e lehamite…

pune-ti pe mac aceeasi adresa mac de la router. poti face acest lucru doar temporar, pana vezi ce se intampla. sau faci un ultim efort si-ti setezi mac-ul routerului sa fie la fel cu adresa mac a computerului si suni la upc sa ti-l schimbe.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
mscpro - 11 Martie 2007 12:20 AM

cine e providerul tau de net? sa fie RDS?  tongue rolleye   ca in acest caz e explicabil ce se intampla pe la tine ...  cool smile

e si cu argumente insinuarea sau doar asa…ando glumeaua?!

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRankRank
Administrator

Bai, cuidate treburi se intampla: am oprit Azureusul, am dat drumul la BitTorrent. Ma duc pe Oink, sa vad cum sta treaba si acolo sunt trecut ca seedui de doua ori: cu Azureus si cu BitTorrent. Imi pare ca Azureus ramane agatat si nu-si da drumul: e incapatanat.

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05

Am mai vazut asta. Forteaza-l. La nevoie, restart. Desi ma supara cheltuiala de resurse, Azureus e de incredere in multe cazuri! Dar are si el slabiciunile lui. Gîtuieste teava, dar n-o omoara!

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRankRank
Administrator

Dupa ore bune si-a dat drumul de pe pagina Oink-ului.
Las BitTorrentul, nu ma mai dau cu Azureus, dupe ce mi-a killarit de doua ori conexiunea.

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRankRank
Member
Din: 46°13' N 27°40' E
Macuser din: 23.06.06

Si mie mi-a cam facut figuri in ultima vreme Azureus, eroare in conexiune, scrape error, imi spune ca n-am Java ultima versiune. Incerc Transmission acum.

Semnătură 

iMac 20” Core Duo 2 GHz, 2 Gb RAM, 200 Gb HD + Mac OS X 10.4.9
iPod 60 Gb & iPod Shuffle 1 Gb
Dell Optiplex GX150 1 GHz, 512 Mb RAM, 250 Gb HD + Ubuntu Feisty Fawn 7.04

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 14.10.05

Azureus e greoi rau la resurse.

[ Ignoră ]   [ # 14 ]
RankRankRank
Member
Din: 46°13' N 27°40' E
Macuser din: 23.06.06
nevrozel - 11 Martie 2007 04:30 PM

Azureus e greoi rau la resurse.

Pana acum nu m-a deranjat deloc lucrul asta, acum insa a inceput sa dea erori si nu mai descarca nimic.
Am facut upgrade la Azureus 3 ieri, dar si asta e praf, aceleasi erori, o fi Java?

Semnătură 

iMac 20” Core Duo 2 GHz, 2 Gb RAM, 200 Gb HD + Mac OS X 10.4.9
iPod 60 Gb & iPod Shuffle 1 Gb
Dell Optiplex GX150 1 GHz, 512 Mb RAM, 250 Gb HD + Ubuntu Feisty Fawn 7.04