2 din 2
2
Problema Macbook
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 04.06.15

Salut bela. Da chiar asa? 0? Deci nu misca din 0 deloc. Am sa-mi cumpar incarcator nou ca asta l-a bulit si in caz ca nu merge am sa incerc reset SMC. Multumesc mult!

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
Rank
Newbie
Din: 

Am facut si reset SMC cand inca aveam incarcatorul, dar tot asa, nici un semn de viata a incarcatorului. Laptop-ul se comporta perfect pe baterie.

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Arad
Macuser din: 20.06.09

Sigur ca nu este exclusa nici posibilitatea ca incarcatorul sa fi fost defect. Se mai intampla si asta din cand in cand.

Nu stiu ce si cum s-a masurat la incarcator, nici ce multimetru s-a folosit, nici cum a fost reglat. Posibil sa fie intr-adevar incarcatorul defect si sa nu fi dat nicio tensiune la iesire.

Mesajul anterior am scris cu scopul de a avertiza utilizatorii care au o problema asemanatoare cu incarcatorul si ajung sa citeasca acest topic, poate se decid si ei sa se duca la cineva care sa le verifice incarcatorul dar care nu stie cum functioneaza in conditii normale un incarcator Apple. Au mai fost oameni care au cumparat incarcator nou crezand ca cel vechi este defect deoarece nu dadea tensiunea inscrisa pe incarcator, dar defapt problema nici nu a fost la incarcator. Multi electronisti cand testeaza un produs necunoscut, nu se informeaza in prealabil de pe internet despre cum functioneaza produsul respectiv in conditii normale si cateodata fac constatari gresite.

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
Rank
Newbie
Din: 

Pai prima data l-a verificat pe “pini” si a doua oara mi-a taiat de la mufa si a verificat direct plusul si minusul. Eu zic ca e destul de clar ca incarcatorul e problema. Cam asa imi arata acum http://i61.tinypic.com/k03j3d.jpg

[ Ignoră ]   [ # 20 ]
Rank
Newbie
Din: 

Baieti am rezolvat problema, pana la urma cauza a fost incarcatorul. Multumesc pentru sugestii, sunteti o comunitate de milioane! smile

2 din 2
2

‹‹ i mac placa video      upgrade ram ››