BLASFEMIE!!!! Tudor, eu propun ca toti cei care se mai manifesta nerespectuos fata de Apple sa fie pedepsiti, amendati, caftiti si dati prin smoala!
Acu’ pe bune, pana la urma e vorba de preferinte, care se formeaza prin obisnuinte. Si mai e vorba si de “a fi in pas cu timpul”; adica, normal ca e greu sa organizezi mp3uri facute pe vremea lui Pazvante, cand nu erau ID taguri. La fel cum o sa ne dam noi pumni in cap peste vreo 5 anisori, cand s-o inventa alt sistem. Asta e…
nu neg ca iTunes nu-i un soft bun pentru cine are rabdare cu el,
dar mie personal nu-mi place si tocmai i-am spus adio. osx merge
perfect si fara el si mi-a asociat mp3-urile cu QTime, apoi cu Audion dupa
instalare.
Tocmai m-a sunat Steve si mi-a zis ca urmareste cu atentie discutiile de pe forumul asta, si ca celor care nu folosesc iTunes li se vor confisca Mac-urile.
Tudor e baiat finut, dar eram si eu pe fir, si nenea Steve a zis ca le confisca si le da celor care sunt de incredere; asa a zis, “trustful”. Asa ca… faceti cum vreti….
Eu am multa muzica DE DINAINTE sa se inventeze ID3tag-urile.
si chiar cu ID3tag-uri iTunes este destul de imbecil ca sa listeze ca 4 artisti diferiti pe:
gigi
Gigi
GIGI
Gigi____________ (spatii pana la umplerea a 20 de caractere - asa le facea nustiu-ce program de rip-uit mai vechi.
Si daca selectezi toate melodiile si incerci sa le schimbi numele artistului o sa te chinui de o sa iti sara capacele deoarece dupa ce bati primele litere el iti face auto-complete la nume. De obicei la versiunea cu toate literele mari. Stergand toate literele mici care le-ai tastat tu. Absolut enervant.
gigi Gigi GIGI nu inteleg de ce n-ar fi ACELASI ARTIST?! si oricum NU cred ca ARE cum sa faca diferenta intre gigi si Gigi daca n-ai fs case sensitive…
Cat despre programul de rippat? cine pana mea te-a pus sa-l folosesti? mi se pare totally utterly uber lame. Chestia cu autocomplete cand am folosit-o eu s-a comportat super bine si imi place ca ai next next next si nu tre sa dai ok si right click pe urma pe urmatoru…
Oricum ideea e ca daca vrei sa editezi taguri id3 merge destul de bine, bineinteles exista si ALTERNATIVE OPEN SOURCE ( ca de exemplu http://kid3.sourceforge.net/ , http://kid3.sourceforge.net/screen.png care merge bestial de bine. ).
Nu te mai plange atata. iTunes isi face treaba foarte bine momentan.
itunes ca orice alt program face ce a fost programat sa faca by default si…eu nu cred ca nu te-a intrebat nimic cand i-ai dat drumul prima oara, din cate imi amintesc TE INTREABA nu face de capul lui…
+ toate plusurile fac din eu un program bine de tinut in sistem…..eu nu l-as da pe nici un winamp, audion sau alte softuri…trebuie sa stai un pic cu el sa il cunosti doar ca te vei convinge…
gigi Gigi GIGI nu inteleg de ce n-ar fi ACELASI ARTIST?! si oricum NU cred ca ARE cum sa faca diferenta intre gigi si Gigi daca n-ai fs case sensitive…
Cat despre programul de rippat? cine pana mea te-a pus sa-l folosesti? mi se pare totally utterly uber lame. Chestia cu autocomplete cand am folosit-o eu s-a comportat super bine si imi place ca ai next next next si nu tre sa dai ok si right click pe urma pe urmatoru…
Oricum ideea e ca daca vrei sa editezi taguri id3 merge destul de bine, bineinteles exista si ALTERNATIVE OPEN SOURCE ( ca de exemplu http://kid3.sourceforge.net/ , http://kid3.sourceforge.net/screen.png care merge bestial de bine. ).
Nu te mai plange atata. iTunes isi face treaba foarte bine momentan.
gigi Gigi GIGI sunt id3tag-uri. Cu numele fisierelor stau bine ca le-am redenumit pe toate cu litere mici folosind un pic de shell script (care nu i-a placut lui Tudor )
Nu am folosit eu acel program de rip-uit - daca intelegi ce vreau sa zic. Eu folosesc doar mp3-urile.
O sa incerc acel kid3, mersi de sfat.
Nu vad ce atata ura pe iTunes Eu am ajuns sa il folosesc si la serviciu in loc de winamp. Iar daca ai ipod, intradevar, there’s no living without it…
Singurul feature care i-am dus lipsa (cat imi organizam tag-urile) era sa poti cauta si prin numele fisierelor cand faci search.
Ce alt soft poate sa tina minte setarile de volum pentru fiecare output: difuzoare laptop sau combina stereo? Presupunand ca ar sti streaming audio wi-fi? Micile detalii te fac fericit nu orgasmele, parerea mea.