Final Cut Pro X - Multicam Edit
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: Pitesti
Macuser din: 19.01.10

Precizez de la bun inceput ca lucrez pe un Macbook Pro cu 8 GB RAM. Am vrep 6 clipuri luate din diverse unghiuri și un audio pe care s-a facut sync in video. Vreau sa-l montez si sa-l export. Nefiind expert in Final Cut, intampin cateva probleme.

1. Am selectat Angle View dupa ce am facut un Multicam Sync după audio pe care l-am adaugat in proiect si am ajustat micile greseli de sync. Cand lucrez in Angle View, de fapt chiar si cu un singur cam, imaginea merge sacadat, audio de pe fundal se ingatuie uneori, iar in alte dati nu merge deloc.
2. Cand editam clipurile din track se auzea si audio daca apasat pe icon de sound. Acum in angle view nu pot face ca si audio sa functioneze. Ce-i de facut?

Semnătură 

MacBook Pro 13” mid-2012 i5,  16 GB RAM, 500GB HDD + 500GB SSD
Apple Magic Mouse
Apple Wireless Keyboard
iPod Classic 160GB
iPhone 6 64GB Space Grey
iPad 3 WiFi + 4G 32GB with Smart Cover

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: San Enrique
Macuser din: 14.12.07

Salut, eu am gasit acest video de pe youtube foarte util pentru a deprinde editarea unui clip multicam: https://www.youtube.com/watch?v=GQYqKckQbNo. De altfel pe youtube poti gasi o groaza de resurse pe aceasta tema insa nici una dintre ele nu va explica de ce la un moment dat tu vezi un anumit clip sacadat sau audio este intrerupt. Asta tine exclusiv de specificatiile macbook pro-ului tau si in general e mai importanta o placa video competenta decat cantitatea de ram. Spor la studiu si arata-ne clipul final cand vei reusi sa termini editarea. Numai bine!