vreun macuser biciclist? sfat- achizitionare ciclocomputer.
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: Ploiesti/Constanta
Macuser din: 04.01.11

doresc sa fac un cadou frumos bicicletei mele pe care nu am mai dezmierdat-o pentru ca mi-a cam stat pe pana in ultimul timp, de aceea vreau sa o impac cu un ciclocomputer( buget max 150 ron), nu vreau pozitionare GPS sau alte nebunii, vreau ceva de calitate, la care sa pot schimba cu usurinta bateria( care sa se gaseasca pe toate drumurile), sa aiba un ecran decent in soare și sa afiseze viteza, distatna, viteza medie, etc( și calorii daca s-ar putea). Am gasit la acest pret, un ciclocomputer de la Giant( aceeasi marca ca și bicicleta), dar mai sunt și alte branduri pe care nu prea le cunosc… ma intereseaza sa fie fiabile..

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Arad
Macuser din: 20.06.09

Eu am un no-name ce am cumparat in 2004, a fost cel mai ieftin model din magazin, dar inca mai functioneaza fara probleme si dupa ce a stat in ploaie de cateva ori. Are senzor magnetic legat cu fir si ecran LCD bine lizibil. Singura chestie negativa este ca ceasul cam fuge inainte, dupa vreo 3 luni trebuie sa reglez ceasul cam cu vreo 10 minute inapoi. Dar oricum la ceas nu ma uit, deci nu ma deranjeaza.

In ziua de azi exista deja multe modele diferite, majoritatea fara fir. Daca te decizi pentru un model cu fir si o sa il dai jos des de pe bicicleta (ca sa nu fie furat), atunci vezi sa aibe un sistem bun de prindere. No-name-ul meu are un soclu cu 2 contacte in care trebuie doar sa il imping pana face click, ce functioneaza bine de 11 ani. In schimb, o cunostinta din Germania a avut unul de firma tot cu fir (care a fost mult mai scump), la care insa prinderea se realiza prin rotire, care dupa cativa ani nu a mai facut contact bun, deci nu se mai putea folosi. La cele fara fir nu mai ai problema asta, acolo soclul are doar functia de suport. Cateodata nu neaparat cele mai scumpe rezista mai mult, ci chiar cele mai ieftine care sunt cat mai simplu realizate.

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member
Din: București
Macuser din: 11.10.05

Pot să îți dau eu un CatEye Velo 8 care tocmai l-am dat jos de pe bicicleta mea (l-am înlocuit cu un Garmin). Arată bine, chiar dacă nu mai are ambalajul original. Ți-l las la 50 de RON.

Semnătură 



[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member
Din: Ploiesti/Constanta
Macuser din: 04.01.11
Tiz - 27 Iunie 2015 09:45 AM

Pot să îți dau eu un CatEye Velo 8 care tocmai l-am dat jos de pe bicicleta mea (l-am înlocuit cu un Garmin). Arată bine, chiar dacă nu mai are ambalajul original. Ți-l las la 50 de RON.

Salut, din păcate acum am venit acasa si am citit mesajul tau.. Tocmai ce mi-am luat unu’ de la giant bătrânesc pe fir. Acu sper sa fie bun. Mersi de sfaturi!