Eu am un no-name ce am cumparat in 2004, a fost cel mai ieftin model din magazin, dar inca mai functioneaza fara probleme si dupa ce a stat in ploaie de cateva ori. Are senzor magnetic legat cu fir si ecran LCD bine lizibil. Singura chestie negativa este ca ceasul cam fuge inainte, dupa vreo 3 luni trebuie sa reglez ceasul cam cu vreo 10 minute inapoi. Dar oricum la ceas nu ma uit, deci nu ma deranjeaza.
In ziua de azi exista deja multe modele diferite, majoritatea fara fir. Daca te decizi pentru un model cu fir si o sa il dai jos des de pe bicicleta (ca sa nu fie furat), atunci vezi sa aibe un sistem bun de prindere. No-name-ul meu are un soclu cu 2 contacte in care trebuie doar sa il imping pana face click, ce functioneaza bine de 11 ani. In schimb, o cunostinta din Germania a avut unul de firma tot cu fir (care a fost mult mai scump), la care insa prinderea se realiza prin rotire, care dupa cativa ani nu a mai facut contact bun, deci nu se mai putea folosi. La cele fara fir nu mai ai problema asta, acolo soclul are doar functia de suport. Cateodata nu neaparat cele mai scumpe rezista mai mult, ci chiar cele mai ieftine care sunt cat mai simplu realizate.