8 din 8
8
iOS 8.4 [și Music]
  [ Ignoră ]   [ # 106 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 13.12.10
K-man - 11 Septembrie 2015 08:24 AM

facut upgrade la 9.1 beta, aceleasi probleme cu iCML, deci nu are nici o legatura cu iOS ci cu backendul apple

Nasol. Chiar sunt dezamagit de ce fac ei acum. Noi nu avem nici pana acum iTunes Music in the cloud. Daca am cumparat muzica din iTunes Store si o pierd nu o pot redownloada gratis. Trebuie sa o platesc din nou. Acum nu avem nici iCML.

Semnătură 

Mac: iMac Pro 2017
Phone: iPhone X 256 GB Black
Tablet: iPad Pro Silver 128 GB + 4G
Watch: Apple Watch 3 42mm
TV: Apple TV 4 32 GB

[ Ignoră ]   [ # 107 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Macuser din: 22.09.06

La fel am cumparat si ei iar o mare parte am pierdut-o la un os x reinstall…
Mi se pare penibil sa nu iti ofere nimic pentru 5€.

Semnătură 

A man should look for what is, and not for what he thinks should be.—Albert Einstein

[ Ignoră ]   [ # 108 ]
RankRank
Jr. Member
Macuser din: 12.06.10
boboc - 10 Septembrie 2015 10:35 AM

Nu se poate activa, deci in romania poti asculta cate o piesa cu search pentru 5€/luna smile
Nu avem playlists, nu avem offline music sau iCloud Music library, avem un serviciu inutil….

Serviciul inutil este gratuit pana pe 30 Septembrie. Nu uitati sa dezactivati auto-renewal (iTunes—> View Account—> Subscriptions—> Manage).

Semnătură 



[ Ignoră ]   [ # 109 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Macuser din: 22.09.06
Vic - 11 Septembrie 2015 02:17 PM
boboc - 10 Septembrie 2015 10:35 AM

Nu se poate activa, deci in romania poti asculta cate o piesa cu search pentru 5€/luna smile
Nu avem playlists, nu avem offline music sau iCloud Music library, avem un serviciu inutil….

Serviciul inutil este gratuit pana pe 30 Septembrie. Nu uitati sa dezactivati auto-renewal (iTunes—> View Account—> Subscriptions—> Manage).

Am dezactivat deja si Apple Music…

Semnătură 

A man should look for what is, and not for what he thinks should be.—Albert Einstein

[ Ignoră ]   [ # 110 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 05.05.07

Imi reactivez deezer si cant in gand “In genunchi ma-ntorc la tine” raspberry

Semnătură 

(((∞)))

[ Ignoră ]   [ # 111 ]
RankRankRank
Member
Din: Cluj Napoca - Bucuresti
Macuser din: 30.07.10

Astazi mi-au disparut toate playlisturile din apple music, inclusiv playlist-uri cu melodii pe care le aveam cumparate.
Am instalat Deezer si momentan sunt placut surprins, un pic mai scump, dar am primit free trial 15 zile. O sa ma intorc la apple music cand o sa le mearga icloud music library, si am impresia ca mai avem o gramada de asteptat angry

Semnătură 

CustoMac Pro - 27” | i7 4,4 Ghz | 16 GB RAM | GTX 970 4GB | 120 SSD + 6 TB HDD
iPhone 7 32GB
Apple Watch Series 1

Prin colectie:
iBook G4 - 12” | iBook G3 - 12” | Powerbook G3 - 12” | iPod Classic 5th Gen

8 din 8
8