Confirmare de la Apple, nu poti sa opresti Apple Music. U2 all over again!!!
Ca sa fie clar: daca incerci trial-ul si vrei sa importi un CD in iTunes March (acum iCloud Music Library) in urmatoarele 3 luni, n-o sa poti sa mai canti muzica ta in Octombrie, muzica pe care ai platit-o si ai importat-o in Mac si pe care ai propagat-o pe iPhone si alte macuri (ca nu poti sa o sincronizezi pe cablu cat timp ai Match activat).
Deci: vrei sa incerci trial-ul asta? o sa moara tot dupa 3 luni si nu poti sa opresti asta!!
Under Settings -> General -> Restrictions, Apple allows you to disable “Apple Music Connect” which removes the Connect tab and provides the alternate Playlist functionality.
n-am reusit sa gasesc lista de melodii trecute, desi am citit ca exista pe undeva; n-am idee ce face butonul ala de like/heart: salveaza undeva sa pot aculta ce mi-a placut si mai tarziu? cum adaug o melodie din radio la un playlist - aka chiar trebuie sa dau 4 clickuri pentru asta si doar cand e melodia live???
de cand 1$ e 1£???
/quote]
lista de melodii o gasesti cand intri in beats, jos de tot apar cei 3 DJ, fiecare are lista lui acolo pe zile.
Inima din cate am vazut o folosesti ca sa le sugerezi sa iti recomande pe viitor melodii similare.
hm, nu stiu cat platesti tu in anglia dar in romania e 5euro
@huk “de cand 1$ e 1£???”. De cand si 1$=1,2 €! Cred ca anult trecut au scumpit multe produse in euro din cauza cotatiei euro dolar plus diferente de taxe. Sunt sigur cand (daca) usd-ul se va duce in jos o sa sara apple ca ars si o sa le ieftineasca in euro
@bogdi_n “hm, nu stiu cat platesti tu in anglia dar in romania e 5euro raspberry” cat sa plateasca 10 £ ca are balta din UK peste
In irlanda este 10 €, cred.
Oricum sotia este foarte incantata de music in general. Happy wife, happy life
Cum il fac sa nu mai imi ofere Justin Bieber????!???? WTF crede ca din ceea ce-mi place se leaga cu JB????
Don’t like a For You playlist that Apple Music recommended? Tap and hold to bring up a pop-over menu, where you can select I Don’t Like This Suggestion to send it on its way. You can bring up this menu to add the playlist to Up Next, add it to your offline music, or share it, too.
d-aci: http://www.imore.com/five-hidden-shortcuts-new-music-app-you-may-not-have-known-about
Eu inca nu m-am jucat suficient cu Music, pare nasol din ce ziceti voi. Deci ne pastram vechile obiceiuri…
Mie chiar imi place, singura peoblema e ca nu merge iclodu music library. Pe siteul apple.com/ro la sectiunea Music este listtata si optiunea de a asculta offline deci inca mai sunt sperante.
Nu inteleg de ce a trebuit sa imi amestece totul intr-o singura aplicatie…melodiiile mele cu sugestii, cu radio, cu retea de socializare (sort of). Mi se pare si destul de complicata aplicatia acum, trebuie sa dau mai multe tap-uri pentru o chestie.
In alta ordine de idei, stie cineva cum dau shuffle all songs la noua aplicatie? Inainte vedeai lista tuturor melodiilor si daca trageai putin in jos aparea “shuffle”. Acum ori o rogi pe siri ori intrii in lista de melodi dai “play” si pe urma dai “shuffle” ceea ce e enervant pentru ca trebuie sa fac o manevra in plus de fiecare data
In alta ordine de idei, stie cineva cum dau shuffle all songs la noua aplicatie? Inainte vedeai lista tuturor melodiilor si daca trageai putin in jos aparea “shuffle”. Acum ori o rogi pe siri ori intrii in lista de melodi dai “play” si pe urma dai “shuffle” ceea ce e enervant pentru ca trebuie sa fac o manevra in plus de fiecare data
Sau day play din control center fara sa mai deschizi aplicatia de muzica
Eu nu mai dau likeuri ca numa muzica comerciala si seaca imi serveste, e imposibil sa ghiceasca ce vreau. Pe deezer ma descurcam mult mai bine sa descopar muzica.