3 din 8
3
iOS 8.4 [și Music]
  [ Ignoră ]   [ # 31 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05

Confirmare de la Apple, nu poti sa opresti Apple Music. U2 all over again!!!

Ca sa fie clar: daca incerci trial-ul si vrei sa importi un CD in iTunes March (acum iCloud Music Library) in urmatoarele 3 luni, n-o sa poti sa mai canti muzica ta in Octombrie, muzica pe care ai platit-o si ai importat-o in Mac si pe care ai propagat-o pe iPhone si alte macuri (ca nu poti sa o sincronizezi pe cablu cat timp ai Match activat).

Deci: vrei sa incerci trial-ul asta? o sa moara tot dupa 3 luni si nu poti sa opresti asta!!

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 32 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: București
Macuser din: 23.03.09

http://www.macrumors.com/2015/07/01/replace-connect-with-playlists-apple-music/

Under Settings -> General -> Restrictions, Apple allows you to disable “Apple Music Connect” which removes the Connect tab and provides the alternate Playlist functionality.

Semnătură 

Mac Mini Intel MGEN2LL/A, MC815LL/A - Sierra, MC239LL/A - ESXI 5.5, MB138LL/A Lion
Power Mac G4 M8787LL/A OpenBSD/macppc
Power Mac G5 Leopard
AppleTV2, iPhone 6+/64, iPhone 4, iPhone 2G

[ Ignoră ]   [ # 33 ]
RankRankRank
Member
Din: Cluj Napoca - Bucuresti
Macuser din: 30.07.10
huk - 02 Iulie 2015 10:42 AM

n-am reusit sa gasesc lista de melodii trecute, desi am citit ca exista pe undeva; n-am idee ce face butonul ala de like/heart: salveaza undeva sa pot aculta ce mi-a placut si mai tarziu? cum adaug o melodie din radio la un playlist - aka chiar trebuie sa dau 4 clickuri pentru asta si doar cand e melodia live???

de cand 1$ e 1£???
/quote]

lista de melodii o gasesti cand intri in beats, jos de tot apar cei 3 DJ, fiecare are lista lui acolo pe zile.

Inima din cate am vazut o folosesti ca sa le sugerezi sa iti recomande pe viitor melodii similare.

hm, nu stiu cat platesti tu in anglia dar in romania e 5euro raspberry

Semnătură 

CustoMac Pro - 27” | i7 4,4 Ghz | 16 GB RAM | GTX 970 4GB | 120 SSD + 6 TB HDD
iPhone 7 32GB
Apple Watch Series 1

Prin colectie:
iBook G4 - 12” | iBook G3 - 12” | Powerbook G3 - 12” | iPod Classic 5th Gen

[ Ignoră ]   [ # 34 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Dublin, Ireland
Macuser din: 07.05.09

@huk “de cand 1$ e 1£???”. De cand si 1$=1,2 €! Cred ca anult trecut au scumpit multe produse in euro din cauza cotatiei euro dolar plus diferente de taxe. Sunt sigur cand (daca) usd-ul se va duce in jos o sa sara apple ca ars si o sa le ieftineasca in euro smile
@bogdi_n “hm, nu stiu cat platesti tu in anglia dar in romania e 5euro raspberry” cat sa plateasca 10 £ ca are balta din UK peste smile
In irlanda este 10 €, cred.
Oricum sotia este foarte incantata de music in general. Happy wife, happy life smile

Semnătură 

Navighez pe net deci exist smile

MBA ‘15 | iPad mini 4 & 10.5 Pro | iPhone 6 & 7 | Apple Watch IV | aptv 4K

[ Ignoră ]   [ # 35 ]
RankRankRank
Member
Din: Alexandria
Macuser din: 18.02.08

Mda se pare ca icloud music librari nu e disponibil in RO. M-am entuziasmat degeaba, apple music e useless la noi. Damn !

[ Ignoră ]   [ # 36 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05
huk - 02 Iulie 2015 10:42 AM

Cum il fac sa nu mai imi ofere Justin Bieber????!???? WTF crede ca din ceea ce-mi place se leaga cu JB????

Don’t like a For You playlist that Apple Music recommended? Tap and hold to bring up a pop-over menu, where you can select I Don’t Like This Suggestion to send it on its way. You can bring up this menu to add the playlist to Up Next, add it to your offline music, or share it, too.
d-aci: http://www.imore.com/five-hidden-shortcuts-new-music-app-you-may-not-have-known-about

Eu inca nu m-am jucat suficient cu Music, pare nasol din ce ziceti voi. Deci ne pastram vechile obiceiuri…

[ Ignoră ]   [ # 37 ]
RankRankRank
Member

Mie chiar imi place, singura peoblema e ca nu merge iclodu music library. Pe siteul apple.com/ro la sectiunea Music este listtata si optiunea de a asculta offline deci inca mai sunt sperante.

[ Ignoră ]   [ # 38 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

No, Apple is not adding DRM to songs on your Mac you already own

[ Ignoră ]   [ # 39 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 26.01.06

Ma intreb de ce e mai ieftin la noi, o fi mai limitat? Oricum pana acum imi place ce vad, niste raritati de la Pink Floyd

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 40 ]
Rank
Newbie
Din: Bucuresti
Macuser din: 06.10.09

Deci sa inteleg ca nu a reusit nimeni sa activeze iCloud music library?

[ Ignoră ]   [ # 41 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 05.05.07
santinelu - 03 Iulie 2015 07:16 PM

Deci sa inteleg ca nu a reusit nimeni sa activeze iCloud music library?

Chiar, sa ne spuna cine are apple id de Romania si a reusit sa cupleze iCloud Music Library.
Nimeni?

Semnătură 

(((∞)))

[ Ignoră ]   [ # 42 ]
RankRankRank
Member

In commenturile de pe un alt site romanesc erau cativa, f putini, care au spus ca au reusit pe iphone 6.

[ Ignoră ]   [ # 43 ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 14.12.11

Nu inteleg de ce a trebuit sa imi amestece totul intr-o singura aplicatie…melodiiile mele cu sugestii, cu radio, cu retea de socializare (sort of). Mi se pare si destul de complicata aplicatia acum, trebuie sa dau mai multe tap-uri pentru o chestie.
In alta ordine de idei, stie cineva cum dau shuffle all songs la noua aplicatie? Inainte vedeai lista tuturor melodiilor si daca trageai putin in jos aparea “shuffle”. Acum ori o rogi pe siri ori intrii in lista de melodi dai “play” si pe urma dai “shuffle” ceea ce e enervant pentru ca trebuie sa fac o manevra in plus de fiecare data

Semnătură 

iPad 2 - 16 GB Wifi | Apple Watch Sport 42mm
iPhone X - 64 GB
Airport Express 2nd gen| Apple TV 3rd gen
MacBook Pro 13” with touchbar

[ Ignoră ]   [ # 44 ]
RankRankRank
Member
Din: Cluj Napoca - Bucuresti
Macuser din: 30.07.10
ixul - 04 Iulie 2015 06:27 AM

In alta ordine de idei, stie cineva cum dau shuffle all songs la noua aplicatie? Inainte vedeai lista tuturor melodiilor si daca trageai putin in jos aparea “shuffle”. Acum ori o rogi pe siri ori intrii in lista de melodi dai “play” si pe urma dai “shuffle” ceea ce e enervant pentru ca trebuie sa fac o manevra in plus de fiecare data

Sau day play din control center fara sa mai deschizi aplicatia de muzica raspberry

Semnătură 

CustoMac Pro - 27” | i7 4,4 Ghz | 16 GB RAM | GTX 970 4GB | 120 SSD + 6 TB HDD
iPhone 7 32GB
Apple Watch Series 1

Prin colectie:
iBook G4 - 12” | iBook G3 - 12” | Powerbook G3 - 12” | iPod Classic 5th Gen

[ Ignoră ]   [ # 45 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 26.01.06

Eu nu mai dau likeuri ca numa muzica comerciala si seaca imi serveste, e imposibil sa ghiceasca ce vreau. Pe deezer ma descurcam mult mai bine sa descopar muzica.

Semnătură 

Mcintoshing…

3 din 8
3