7 din 8
7
iOS 8.4 [și Music]
  [ Ignoră ]   [ # 91 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 26.01.06

Ce dracu e de rezolvat la itunesmatch? Nu suntem conectati la acelasi internet?

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 92 ]
RankRankRank
Member
Din: Cluj Napoca - Bucuresti
Macuser din: 30.07.10

Se pare ca da, nu suntem conectati la acelasi internet. Eu de exemplu pot salva playlist-uri doar pe 3G, in rest pe 4G sau wifi nu se adauga la my music, imi apare sageata ca s-a adaugat si pe urma dispare la 2 secunde. snake

Semnătură 

CustoMac Pro - 27” | i7 4,4 Ghz | 16 GB RAM | GTX 970 4GB | 120 SSD + 6 TB HDD
iPhone 7 32GB
Apple Watch Series 1

Prin colectie:
iBook G4 - 12” | iBook G3 - 12” | Powerbook G3 - 12” | iPod Classic 5th Gen

[ Ignoră ]   [ # 93 ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 16.04.09

Felul in care mal-functioneaza apple music s-a schimbat la mine in cele 2 luni de cand folosesc. Nu stiu daca are legatura cu versiunea de ios (acum sunt pe beta 9) sau pur si simplu apple lucreaza in spate.

Initial puteam salva albume intregi offline fara probleme. De cateva saptamani nu mai merge. Incepe sa faca download, dupa care albumul dispare din my music. In schimb, daca fac un playlist si adaug albumul cu totul si ii dau download, merge si ramane acolo.

In plus, iCML mi se dezactiva automat la cateva zile/saptamani. La fel, muzica pe care o salvasem offline dsparea subit (chiar daca icml era inca activata).

[ Ignoră ]   [ # 94 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 13.12.10
K-man - 08 Septembrie 2015 10:30 AM

Felul in care mal-functioneaza apple music s-a schimbat la mine in cele 2 luni de cand folosesc. Nu stiu daca are legatura cu versiunea de ios (acum sunt pe beta 9) sau pur si simplu apple lucreaza in spate.

Initial puteam salva albume intregi offline fara probleme. De cateva saptamani nu mai merge. Incepe sa faca download, dupa care albumul dispare din my music. In schimb, daca fac un playlist si adaug albumul cu totul si ii dau download, merge si ramane acolo.

In plus, iCML mi se dezactiva automat la cateva zile/saptamani. La fel, muzica pe care o salvasem offline dsparea subit (chiar daca icml era inca activata).

Pentru ce mai folosesti Apple Music atunci? Din punctul meu de vedere Apple Music nu-si merita nici macar eticheta de “Beta”. Este departe de beta. Imi aduc aminte cand Steve Jobs se plangea de MobileMe desi mergea mai bine decat Apple Music. Pai daca mai traia acum ar fi fost in flacari de enervare si ar fi concediat toata echipa de pe Apple Music. smile Daca pe mine ma chema Tim Cook, Apple Music nu era lansat in iunie.

Semnătură 

Mac: iMac Pro 2017
Phone: iPhone X 256 GB Black
Tablet: iPad Pro Silver 128 GB + 4G
Watch: Apple Watch 3 42mm
TV: Apple TV 4 32 GB

[ Ignoră ]   [ # 95 ]
RankRankRank
Member
Din: 
Fotograful Anonim - 08 Septembrie 2015 11:31 AM

Pentru ce mai folosesti Apple Music atunci?

Pentru ca e gratis, pt ca suna bine, pt ca are muzici pe care nu le-am gasit in Deezer (de Zonga nu vorbesc, ala e o mizerie). Aplicatia imi place, Siri rulz, ce sa-ti mai zic?

N-are rost sa exageram, problemele sunt la noi si doar legate de acest nenorocit de offline/iCML. La altii functioneaza bine mersi. De fapt, totul ar fi perfect daca as avea net mobil mai mult, pt ca streamingul merge fara probleme.

Daca nu rezolva insa problemele in Romania pana expira trial-ul (mai putin de o luna), clar revin la Deezer.

[ Ignoră ]   [ # 96 ]
RankRankRank
Member
K-man - 08 Septembrie 2015 12:21 PM
Fotograful Anonim - 08 Septembrie 2015 11:31 AM

Pentru ce mai folosesti Apple Music atunci?

Pentru ca e gratis, pt ca suna bine, pt ca are muzici pe care nu le-am gasit in Deezer (de Zonga nu vorbesc, ala e o mizerie). Aplicatia imi place, Siri rulz, ce sa-ti mai zic?

N-are rost sa exageram, problemele sunt la noi si doar legate de acest nenorocit de offline/iCML. La altii functioneaza bine mersi. De fapt, totul ar fi perfect daca as avea net mobil mai mult, pt ca streamingul merge fara probleme.

Daca nu rezolva insa problemele in Romania pana expira trial-ul (mai putin de o luna), clar revin la Deezer.

Nu stiu cum merge in alte tari. Daca merge bine, bravo lor. Dar vad ca nu ai incercat Spotify. Stiu ca la noi inca nu e disponibil. Eu am reusit sa fac rost de el. Imi plateste cineva din Olanda abonamentul. Spotify e peste Apple Music de 10 ori. In afara de faptul ca Apple a obtinut cateva exclusivitati, in rest nu ai ce ii reprosa Spotify-ului. Nu mai vorbim de interfata peste Apple Music si faptul ca nu-mi trebuie iCML pentru offline playback.

Cateva chestii care m-au iritat pe mine cand am incercat Apple Music:
1. Cand ascult Beats 1 nu pot sa adaug acea melodie intr-un playlist. Pur si simplu nu exista optiunea (nu exista la lansare, intre timp nu am verificat). Pai pentru ce mai ascult Beats 1? Nu pentru a descoperi muzica? Si daca imi place vreau sa o reascult.
2. Unele melodii din Beats 1 nu au butonul de like (inimioara). De ce? Si de ce nu am un playlist autogenerat cu toate melodiile care mi-au placut de la radio. Spotify face asta pentru mine.
3. Nu au melodia mea preferata desi au artistul.
4. Daca asculti EDM, renunta acum la Apple Music smile Apple nu a acordat niciodata atentie genului, nici in iTunes si acum nici in Apple Music. Pur si simplu lipsesc foarte multi artisti si melodii. Spotify insa a semnat un contract cu Beatport pentru a face toata muzica disponibila pe Spotify. Major win!
5. Nu pot reasculta emisiunile de pe Beats 1.
6. Interfata chiar e groaznica. Si asta pentru ca nu e organizata bine. Nu are o logica clara. La Spotify e mult mai simplu: Search, Browse, Radio si My Music (care include Songs, Playlists, Albums, Artists). Si focusul este pe playlist, asa cum ar trebui sa fie si in Apple Music. Pentru ca vreau sa-mi construiesc o colectie de muzica. Apple Music imi da impresia ca descurajeaza folosirea de playlisturi.
7. Toata chestia aia cu algoritmii nu functioneaza si din acest motiv am facut Beats 1 realizat de real people e o miniuna mare cat Apple. Spotify foloseste algoritmi si machine learning si playlistul Discover Weekly chiar functioneaza.

Daca aveti posibilitatea sa incercati vreodata va recomand sa incercati Spotify si apoi sa faceti o comparatie cu Apple Music.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 97 ]
RankRankRank
Member
Din: Alexandria
Macuser din: 18.02.08

Em am net suficient de fapt nu m-ar deranja aproape deloc daca doar offline-ul nu ar merge (ok pentru zonele cu semnal slab sau inexistent tot ar fi bun) Dar lipseste functionalitatea absolut nevesara de a creea playlisturi, a adauga melodii in libraria personal (chiar daca ar fi doar online) Eu de exemplu ascult acum o melodie sau album si oeste cateva zile vreu sa il adcult iar: ghici ce: daca nu imi aduc aminte exact titlu/varianta melodiei sau albumului, raman in bezna.

[ Ignoră ]   [ # 98 ]
RankRankRank
Member
Din: 

multumim de pledoarie, vorbim totusi de ce merge in Romania, ceea ce nu e cazul la spotify

am mai uitat o chestie la apple music: cu banii pe care ii dai la altii pt abonament individual, la apple ai family - 6 persoane

[ Ignoră ]   [ # 99 ]
RankRankRank
Member
K-man - 08 Septembrie 2015 06:46 PM

multumim de pledoarie, vorbim totusi de ce merge in Romania, ceea ce nu e cazul la spotify

am mai uitat o chestie la apple music: cu banii pe care ii dai la altii pt abonament individual, la apple ai family - 6 persoane

Da, un mare avantaj. Eu chiar imi doream sa fie o experienta placuta dar momentan nu e. Si mie mi se pare o sansa ratata pentru ca se termina perioada de trial si nu s-a îmbunătățit nimic.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 100 ]
RankRankRank
Member
Din: 

sa vedem ce zice Tim diseara smile

[ Ignoră ]   [ # 101 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Macuser din: 22.09.06

Am instalat GM, se pare ca Romania a ramas fara iCloud Music Library. Era oricum confirmat si din lista de features pe apple romania smile
Si ei vor abonati…

Semnătură 

A man should look for what is, and not for what he thinks should be.—Albert Einstein

[ Ignoră ]   [ # 102 ]
RankRankRank
Member
Din: 

in ce sens a ramas fara?

[ Ignoră ]   [ # 103 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Macuser din: 22.09.06

Nu se poate activa, deci in romania poti asculta cate o piesa cu search pentru 5€/luna smile
Nu avem playlists, nu avem offline music sau iCloud Music library, avem un serviciu inutil….

Semnătură 

A man should look for what is, and not for what he thinks should be.—Albert Einstein

[ Ignoră ]   [ # 104 ]
RankRankRank
Member
Din: 

nu se poate activa de la bun inceput, nu de acum

ma rog, se poate, cu smecherii, dar tot nu functioneaza cum trebuie

[ Ignoră ]   [ # 105 ]
RankRankRank
Member
Din: 

facut upgrade la 9.1 beta, aceleasi probleme cu iCML, deci nu are nici o legatura cu iOS ci cu backendul apple

7 din 8
7