altero - 01 Iulie 2015 08:49 AM
Fisierele din iBooks sunt in /Users/~/Library/Containers/com.apple.BKAgentService/Data/Documents/iBooks/Books.
Chestia e ca au nume ciudate, asa ca trebuie sa le deschizi pe fiecare in iBooks (cu dublu click), ca sa vezi care-i care. Dupa care iei fisierul si-l trimiti prin email; poti sa-l redenumesti inainte.
Probabil ca e un anti-piracy feature.
De cateva ore tot incerc sa imi dau si eu seama cum functioneaza chestia asta; am incercat sa fac import la libraria iBooks cu alt user dar acelasi install OS X ( c/p folder cu .plist cu tot sau doar epuburi individual ) dar nu merge.
Stiam de locatia folderului, si am incercat mai demult sa copiez .epub-ul din locatia originala, sa il sterg din iBooks iar apoi sa il adaug din nou ( cu acelasi utilizator ). Asa merge fara probleme, iar highlights & notes nu dispar ( practic asta ma intereseaza sa nu pierd cand le exportez ). Daca incerc sa import epubul cu alt utilizator insa, nu mai apare deloc in iBooks. Imi da insa mesaj ca e deja adaugat in librarie daca il deschid din nou, in ciuda faptului ca nu apare in iBooks.
E posibil pana la urma sa exportez libraria iBooks ( am doar epuburi care nu au fost cumparate de pe itunes store ) fara sa pierd highlights, bookmarks, notes. etc? Asta e singurul motiv pentru care nu am facut inca update la El Capitan