Vand urmatoarele:
1)MacBook Air 11’’ model Early 2015 (ultimul model). A fost activat in aprilie anul acesta si este in garantie internationala pana la sfarsitul lui aprilie 2016.
1.6GHz dual-core Intel Core i5 processor
Turbo Boost up to 2.7GHz
Intel HD Graphics 6000
4GB memory
256GB PCIe-based flash storage1
A fost cumparat din Germania.Am ambalajul original cu toate accesoriile initiale.
Acumulatorul are pana in 50 cicluri de incarcare si health ~ 99% indicat de Coconut battery, autonomia este in parametri normali.
Nu are urme de lovituri, indoituri, pixeli morti etc, este in stare impecabila.
Este modelul cu SSD 256GB care costa 6000 lei la momentul actual in magazine.
Pret 3400 lei
2) MacBook Pro 13’’ Mid 2012 upgradat la 8GB RAM. Restul specificatiilor sunt cele standard:
- i5 2.5 GHz, Intel HD 4000, 2 x USB 3.0
Arata foarte bine, am avut mare grija de el, l-am folosit in mare parte conectat la monitor si cu tastatura externa si maus. Are ceva urme de uzura dar majoritatea mici.
La momentul in care postez anuntul are 170 cicluri de incarcare si health 93% indicat de Coconut battery (stare excelenta).
Il vand cu MagSafe original 60W + cablu prelungitor.
Pret 2700 lei
3) Monitor Apple Cinema Display 20’’ A1081 1680 x 1050. Display mat, culori superbe.
Este in stare foarte buna, cred ca impecabila pentru varsta sa. Displayul este curat, fara pete.
Este produs in 2007 (printre ultimele Cinema Display de aluminiu produse).
Il vand cu alimentatorul original si cu adaptor HAMA Mini DisplayPort -> DVI cumparat recent de la eMag (~90lei). Nu mai aveti de nici un adaptor pentru a conecta monitorul la un MacBook Pro/Air.
Am avut 3 monitoare Apple pana de curand, am renuntat la ele (unul a fost vandut chiar aici pe forum de curand).
Cred ca este foarte greu sa mai gasesti un astfel de monitor intr-o stare asa buna (si cu alimentator original), eu le-am vanat foarte mult pana l-am gasit.
Pret 500 lei
4) Adaptor HAMA Mini DisplayPort la VGA.
Este cel care se gaseste la eMAG la 120 lei(de aici l-am cumparat si eu acum ceva timp), PcGarage 160 lei etc.
L-am folosit la un MacBook Pro.
Ambalaj original.
Pret 70 lei
Preturile nu sunt negociabile, va rog fara incercari de negocieri.
Nu sunt interesat de schimburi, va rog fara astfel de oferte.
Doar adaptorul il pot expedia in alte localitati, plata transportului se face in avans in cont bancar ING.
Contact 0730 503 062
Multumesc.