Aplicatie IOS personalizata?
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: Bacau/Iasi
Macuser din: 05.02.13

Salut, de multa vreme ma bate gandul sa obtin/fac o aplicatie personala pt iPhone/iPad. Problema mea este urmatoarea: am incercat in xCode si No Chance (personal sunt cam praf cu toate tutorialele vizionate, de vreme ce pregatirea mea nu este in domeniu); am incercat cu niste aplicatii online mai simple doar ca nici aici nu reusesc sa ii dau de capat pana la final.
Idea mea este urmatoarea: vreau o aplicatie simpla in care sa imi organizez lucrarile facute pana acum (le am pe toate in word) pe ani, saptamani, zile; am reusit, cat am avut timp sa creez o interfata, dar nu reusesc sa import textul si sa il pastrez ca si corp al aplicatiei; desigur ca ma intereseaza si posibilitatea de a adauga text si dupa aceea.
Ce imi recomandati? Stiu ca sunt printre macuseri experti in asa ceva: cat de dificila este si cat ar costa realizarea a ceea ce imi doresc?

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 26.01.06

Pai, daca nu stii programare e cam greu, dar pt ce-ti trebuie tie o sa fie mult mai usor s-o faci html. Poti sa te si reprofilezi daca vrei, trebuie dedicatie

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 14.11.06

O sugestie foarte întîrziată: omnioutliner

‹‹ Omni Info      Spoto - aplicatie de scouting ››