Ma joc gta 5 de ceva vreme si chiar vreau sa vad ce se petrece la final. Ok, sunt o gramada chestii puse pe net cum se termina jocul, dar vreau sa il joc si eu ca orice om. A dat sotia niste bani pe el ca sa mi-l ia de ziua mea. Cum cucurigu sa il termin jocul cand e plin de bug-uri? Am dat de un bug de e vechi de 2 ani… Nu pot trece la alta misiune desi sunt la 68% din joc din cauza bug-ului. Culmea e ca bug-ul asta e raportat de toti care au console… Ma intreb ca nebunul. Oare daca pun bootcamp sa joc dracia face la fel? Raspunsul e da! Ce mama mamii ei de testare fac astia la joace inainte de a le scoate pe piata?
Ps: cand a aparut burnout revenge pe x360, a avut update-uri de tineau de grafica. Nici decum de gameplay. Harta ma-sii e tot stationara…
Culmea e ca sunt o gramada de persoane care au terminat jocul. Dar din cate am ciitit sapand adanc pe interwebs, toti cei care au facut jocul la capat pe console, nu l-au actualizat… De aici si dilema mea. Ce naiba? In loc sa aduca imbunatatiri actualizarile, mai rau iti fac? WTF?
Culmea culmilor, cei cu buba asta s-au apucat sa stearga manual actualizarea de pe console si sa joace de la capat fara update-uri… Voua vi se pare normal? Mie nu!
Mai exact, la ce misiune se blocheaza? Si cand? Si eu l-am jucat si am avut vreo 2 misiuni la care imi iesea din joc. Daca spui, poate imi aduc aminte.
Se pare ca buba e generala, atat pe console cat si pe calculator din ce am citit.
Am ajuns la o misiune in care trebuie sa sar de la dracu’ cu carti de pe un zgarie-nori si sa aterizez pe un camion aflat in miscare. Dupa asta, nu am mai avut nimic pe harta.
Inseamna ca bug-ul se manifesta aleator. Daca nu as fi jucat atat de mult din el, o luam de la capat cu consola deconectata de la net si fara actualizare… O am setata dracia sa aplice automat toate actualizarile fara sa mai ma sece cu intrebari. E singurul joc la care am dat de asa mare prostie. La Crysis 2 am cazut prin o gura de canal pana in fundurile hartii din cauza unui bug de mi se luase pana s-a rezolvat prin update.