Microshtift and rockstar
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Moderator
Din: Oltenita, Calarasi
Macuser din: 14.11.06

Ma joc gta 5 de ceva vreme si chiar vreau sa vad ce se petrece la final. Ok, sunt o gramada chestii puse pe net cum se termina jocul, dar vreau sa il joc si eu ca orice om. A dat sotia niste bani pe el ca sa mi-l ia de ziua mea. Cum cucurigu sa il termin jocul cand e plin de bug-uri? Am dat de un bug de e vechi de 2 ani… Nu pot trece la alta misiune desi sunt la 68% din joc din cauza bug-ului. Culmea e ca bug-ul asta e raportat de toti care au console… Ma intreb ca nebunul. Oare daca pun bootcamp sa joc dracia face la fel? Raspunsul e da! Ce mama mamii ei de testare fac astia la joace inainte de a le scoate pe piata?
Ps: cand a aparut burnout revenge pe x360, a avut update-uri de tineau de grafica. Nici decum de gameplay. Harta ma-sii e tot stationara…

Semnătură 

27” iMac 3,1GHz Intel Core i5
MacPRO OctaCore 2,8 GHz
PowerMac G5 Dual Core 2,3GHz, PowerMac G3 400MHz, PowerMac QuickSilver Dual G4 800MHz, iMac G3 400MHz Ruby & Indigo PowerMac MDD Dual G4 1,25GHz
Macintosh Classic II, Quadra 610
Pad 2 White 32 GB 3G+WiFi
iPhone 7 32GB
XBox classic, XBox 360, PS4 slim, Nintendo Wii, Nintendo 64 Black & Pokemon Edition, Original Gameboy, DSi XL, GBC, GBA, PSP.

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: București
Macuser din: 21.04.12

Oare cei care au terminat jocul, cum au procedat? Sau nimeni nu a finalizat jocul pe consola?

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Moderator

Culmea e ca sunt o gramada de persoane care au terminat jocul. Dar din cate am ciitit sapand adanc pe interwebs, toti cei care au facut jocul la capat pe console, nu l-au actualizat… De aici si dilema mea. Ce naiba? In loc sa aduca imbunatatiri actualizarile, mai rau iti fac? WTF?

Semnătură 

MacPRO OctaCore 2,8 GHz
PowerMac G5 Dual Core 2,3GHz, PowerMac G3 400MHz, PowerMac QuickSilver Dual G4 800MHz, iMac G3 400MHz Ruby & Indigo PowerMac MDD Dual G4 1,25GHz
iPhone 7 32GB
XBox classic, XBox 360, PS4 slim, Nintendo Wii, Nintendo 64 Black & Pokemon Edition, Original Gameboy, DSi XL, GBC, GBA, PSP.

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Moderator

Culmea culmilor, cei cu buba asta s-au apucat sa stearga manual actualizarea de pe console si sa joace de la capat fara update-uri… Voua vi se pare normal? Mie nu!

Semnătură 

MacPRO OctaCore 2,8 GHz
iPhone 7 32GB

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti / Vaslui
Macuser din: 26.06.11

Mai exact, la ce misiune se blocheaza? Si cand? Si eu l-am jucat si am avut vreo 2 misiuni la care imi iesea din joc. Daca spui, poate imi aduc aminte.

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest
Macuser din: 31.10.05

La fel face si pe PlayStation ?
Adica e o problema PC / console in general ?

Semnătură 

Locul pisicii e pe (langa) Mac! Pentru binele Macului…
Vedeti Teoria Teoriilor de la Discutii Generale

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRank
Moderator

Se pare ca buba e generala, atat pe console cat si pe calculator din ce am citit.
Am ajuns la o misiune in care trebuie sa sar de la dracu’ cu carti de pe un zgarie-nori si sa aterizez pe un camion aflat in miscare. Dupa asta, nu am mai avut nimic pe harta.

Semnătură 

MacPRO OctaCore 2,8 GHz
iPhone 7 32GB

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 27.06.08
Alex Andreescu - 09 Iulie 2015 03:58 PM

La fel face si pe PlayStation ?
Adica e o problema PC / console in general ?

Eu l-am terminat anul trecut pe PS3 fara nici un fel de probleme.

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 14.12.11

Eu chiar asta am jucat acum 5 minute pe PS3. Pana acum nu am avut nici o problema….

Semnătură 

iPad 2 - 16 GB Wifi | Apple Watch Sport 42mm
iPhone X - 64 GB
Airport Express 2nd gen| Apple TV 3rd gen
MacBook Pro 13” with touchbar

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRank
Moderator

Inseamna ca bug-ul se manifesta aleator. Daca nu as fi jucat atat de mult din el, o luam de la capat cu consola deconectata de la net si fara actualizare… O am setata dracia sa aplice automat toate actualizarile fara sa mai ma sece cu intrebari. E singurul joc la care am dat de asa mare prostie. La Crysis 2 am cazut prin o gura de canal pana in fundurile hartii din cauza unui bug de mi se luase pana s-a rezolvat prin update.

Semnătură 

MacPRO OctaCore 2,8 GHz
iPhone 7 32GB