In urmă cu ceva vreme m-am decis să fac tranziția complet către hardware Apple, astfel încât am comandat un iMac de 21 de inchi (cel din semnătură). Toate bune și frumoase, piesa a sosit, e o bijuterie, merge și arată splendid. Totuși, am un „viciu” care mă ține agățat de Windows și anume gamingul. Așa că am hotărât să creez o partiție pentru Windows 7, așa cum procedasem și la MBP.
Aici au început problemele:
Prima dată Boot Camp „nu a fost de acord” cu imagini ale unor DVD cu Windows pe 32/64 biți, informându-mă mereu că nu acceptă decât variante pe 64 biți. Am folosit deci variante ce aveau exclusiv 64 biți, însă aici a apărut o altă problemă: după cu Boot Camp a creat stickul cu Win 7, apoi partiția necesară, bootează în Win 7, aleg limba în care se instalează, însă se împotmolește imediat într-un mesaj prin care sunt informat că îmi lipsește un driver și sunt invitat să introduc Floppy/DVD/CD cu driverul respectiv. Evident că nu am cum face asta, mai ales că nu știu despre ce driver e vorba.
Țin să precizez că am folosit mai multe variante de Win 7 (inclusiv de pe un DVD original), precum și Win 8.1 Enterprise Trial descărcat de pe site-ul Microsoft.
Din câte am văzut, problema nu e doar la mine, au mai pațit-o și alții.
S-a mai confruntat cineva cu așa ceva? Cunoașteți vreo rezolvare?
Salut pe langa stiku bootabil k windows trebue facut un stik bootabil cu driverele apple pt boot camp, le descarci cand faci partitia de bootcamp sau daca nu ma insel si dupa situ apple
Poti sa explici concret care este procedura? Sau macar sa indici un link de unde sa ma luminez si eu? Eu pana acum am folosit doar un singur stick pentru MBP.
Vezi ca ai tot aici pe site la forum o sectiune pt WIN pe Mac. Acolo chiar la inceput iti spune ce si cum si chiar vorbeste din start despre drivere; iti spune si cum sa faci.
Pai si am postat cumva in sectiunea care nu trebuie? Iar daca te referi la topicul ASTA, sa imi fie cu iertare… dar nu s-a mai postat pe el de vreo 2 ani.