MBP cu probleme ciudate
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: Oradea
Macuser din: 15.06.10

Salutare!

O cunoștința are un Macbook Pro 15”, nu am reușit sa identific exact modelul, dar e de acum 3 ani, i5, nonretina.

De ceva timp se oprește brusc din când în când, pe baterie sau pe curent, iar o alta anomalie e ca dacă intri în folderul cutare pentru a accesa un document, nu găsești acel document, dar prin Finder il găsești, chiar la acea adresă, adică în acel folder. Iar mac-ul se mișca mai greu in ultima vreme…

Vă rog ajutați-mă să-l ajut. Până atunci mai culeg informații. Poate îmi spuneți ce screenshot-uri sa va atașez.

Mulțumesc anticipat!

Semnătură 

Simplifica pentru a dobandi pacea!

iPad mini 4G

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Craiova
Macuser din: 24.10.13

Salut, Din cate ai scris e posibil sa aiba probleme cu hdd incearca sa il schimbi si vezi daca se mai restarteaza. Asa sigur rezolvi si problema fisierelor care nu le gasesti si problema sistemului de operare care merge greoi.
Cel mai bun ar fi un ssd, dar inainte incearca cu un alt hdd de laptop si fai un clean install al OS X

Semnătură 

Mac Pro 5.1, CPU X2 Quad-core Intel Xeon E5520, RAM 64GB, GPU R9 280X, HDD 5,5 TB
Imac late 2013 21,5”, CPU Quad-core Intel i5, RAM 8GB, GPU Intel IRIS PRO, HDD 1 TB
2X Apple Cinema Display 27”
Macbook Pro 15” Mid 2012, CPU Intel I7, RAM 16GB, GPU Nvidia 650GT, SSD 250 GB
Iphone 6s Gold 64gb
Apple tv 4 gen 64gb

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member
Din: Bacau/Iasi
Macuser din: 05.02.13

In primul rand…sa faca rapid un backup la date!!!

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Oradea
Macuser din: 15.06.10

Va multumesc pentru promptitudine!
Am înțeles mesajul și sper să găsească și alții utile informațiile pe care ni le-ați furnizat.

Vă doresc o vară răcoroasă!

Semnătură 

Simplifica pentru a dobandi pacea!

iPad mini 4G