Problema e următoarea:
După ce am instalat Win7 cu Bootcamp, am incercat sa creez o noua partitie din cea pentru Mac OSX, insa nu pot, după cum se poate vedea in imaginea atasata. Butonul + este „inutilizabil”. Stie cineva care sa fie problema?
Nu poti, pentru ca ai Bootcamp. Bootcamp si Windows nu merg daca ai mai mult de 1(una) partitie pentru OS X si 1(una) partitie pentru Windows. E bine ca Disk Utility blocheaza creerea unei partitii suplimentare, pentru ca altfel stricai totul.
Nu poti, pentru ca ai Bootcamp. Bootcamp si Windows nu merg daca ai mai mult de 1(una) partitie pentru OS X si 1(una) partitie pentru Windows. E bine ca Disk Utility blocheaza creerea unei partitii suplimentare, pentru ca altfel stricai totul.
In linkul indicat vad ca se reusise crearea unei partitii suplimentare, dar asta afectase Boot Campul. Eu nu reusesc nici macar sa ajung sa creez acea partitie.
Ma gandesc ca partitia suplimentara sa o creez din Win7 cu Disk Management, in loc de Disk Utility.
Am citit link-ul trimis de NVMarian, in care clar spune: “Again, the key is creating your extra partitions AFTER you make the Bootcamp partition but BEFORE you install Windows. And once Windows is installed you CAN NOT make any modifications to any partition.”
In linkul indicat vad ca se reusise crearea unei partitii suplimentare, dar asta afectase Boot Campul. Eu nu reusesc nici macar sa ajung sa creez acea partitie.
Ma gandesc ca partitia suplimentara sa o creez din Win7 cu Disk Management, in loc de Disk Utility.
Nu am folosit nici o data bootcamp. Dar din pct de vedere al windows. Ai un disk oferit de bootcamp pe care tu il partitionezi in partitia c: 60% si partitia d: 40%, procentele sunt pure exemple.
Revin: din Win7 am creat o partitie suplimentara. Rezultatul… nu a mai bootat nici Win, nici OSX. Aviz amatorilor. Se pare ca Fusion Drive are niste hibe in privinta crearii a mai mult de 2 partitii..