Ce omoară bateria?
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj Napoca
Macuser din: 20.06.08

Să mă dau mare mi-am luat un Apple Watch.

Totul OK, dar am observat cu stupoare ca peste noapte, chiar daca e 100% bateria la iPhone dimineata la 06.00 e mort telefonul.

Ce imi suge asa puternic curentul din telefon? Bluetooth-ul care comunica cu telefonul?

NU am schimbat nimic in aplicatii pe iPhone, nu mi-am schimbat stilul de lucru, acelasi fiind de 8 ani…

De când a apărut ceasul observ faza asta.

Altfel tot sistemul integrat (mini, iPad, iPhone, Watch, ATV, MBAir) functionează, conlucreaza perfect, si imi este de mare utilitate.

[ Modificat: 20 Iulie 2015 03:13 PM de dacuBurebista ]
 Semnătură 

“Cel cel mai sigur semn că există viață inteligentă în Univers este că niciodată nu au încercat să ne contacteze” - Bill Watterson.

Ladă cu multe mere….

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Dublin, Ireland
Macuser din: 07.05.09

pai iti spune chiar telefonul la usage cine papa curentul.

Semnătură 

Navighez pe net deci exist smile

MBA ‘15 | iPad mini 4 & 10.5 Pro | iPhone 6 & 7 | Apple Watch IV | aptv 4K

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 16.04.09

de cand am ceasul, bateria tel tine mai mult, ca nu ma mai uit la 5’ sa vad daca am vreun mail/mesaj/apel etc smile

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Timisoara
Macuser din: 23.10.06
interesantul - 18 Iulie 2015 07:51 AM

Totul OK, dar am observat cu stupoare ca peste noapte, chiar daca e 100% bateria la iPhone dimineata la 06.00 e mort telefonul.

Ce imi suge asa puternic curentul din telefon? Bluetooth-ul care comunica cu telefonul?

NU am schimbat nimic in aplicatii pe iPhone, nu mi-am schimbat stilul de lucru, acelasi fiind de 8 ani…

Altfel tot sistemul integrat (mini, iPad, iPhone, Watch, ATV, MBAir) functionează, conlucreaza perfect, si imi este de mare utilitate.

Bluetooth nu are ce sa consume pentru ca e Bluetooth 4.0…

S-ar putea aplicatiile care au si extensie AppleWatch..ele lucreaza si in background,dezintaleaza de pe ceas ce nu folosesti….

Semnătură 

———————————————————-
MacBook Air 13 early 2015
AppleTV 4K Living
AppleTV 4 Dormitor
iPhone XS 64Gb
AppleWatch Series 4 44’
Apple Airpods
Apple Homepod 2 buc
AirPort Extreme AC
Airport Express 802.11N Gen.1 4 buc pentru Airplay in curte si camere
———————————————————-
Apple Home activat,termostate,lumini si senzori

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 13.12.10
interesantul - 18 Iulie 2015 07:51 AM

Caz similar la mine. Am descoperit ca runkeeper (pe care l-am folosit si pe apple watch) accesa gps-ul in background pe telefon. Mi-a terminat bateria. Am inchis aplicatia, ba mai mult, am si dezinstalat-o de pe watch si totul a revenit la normal. Nu simt nicio diferenta de baterie dupa o saptamana de utilizare. Iar ceasul are 60% din baterie la miezul noptii.

Semnătură 

Mac: iMac Pro 2017
Phone: iPhone X 256 GB Black
Tablet: iPad Pro Silver 128 GB + 4G
Watch: Apple Watch 3 42mm
TV: Apple TV 4 32 GB