1 din 41
1
Sondaj
Folositi Windows?
Da, zilnic, acasă și la muncă. 99
Da, zilnic, doar la muncă, sunt obligat. Mac-ul e al meu. 120
Da, sporadic, am un PC care șomează într-un colt. 57
Da, sporadic, pe Mac, în emulatie sau nativ, sunt câteva programe care nu au corespondent pe OS X. 47
Nu, sunt excepții din an in paști, la prieteni, la un internet cafe, etc. 62
NU, ferească Steve! N-am mai atins un PC cu Windows din... nu-mi mai aduc aminte! 15
Nu folosesc versiuni de Desktop PC de Windows dar folosesc aparate (telefon, Pocket PC, etc.) ce au ceva M$ in ele. 2
Nu vreau sa votez, dar vreau sa vad rezultatele. 28
Total voturi: 430
Trebuie să fii un utilizator logat ca să votezi
Categoria F*ck Microsoft!
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05

Preocuparile Microsoft pentru securitatea sistemului lor au dat in sfarsit rezultate. Iata documentul ce o dovedeste: microsoft.com.
Pentru parinti: “daca tot va spionati copii, ca sistemul de operare nu stie sa tina macar un document privat, macar sa stiti ce cititi…”
...sau cum sa deveniti la fel de nesimtiti ca noi 101.

[ Modificat: 08 Februarie 2007 10:00 AM de huk ]
 Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX

k3w1 d00d, t3h p4r3ntz0rz c4n h4x s0m3 1337 m4d sk!11z 4nd pwnz0r4t3 j00 !!!

Si au si gresit tembelii. In primul exemplu spun corect ca L se inlocuieste cu 1 si dupa aia continua tot documentul punand ! in loc de L. Incorect: ! este in loc de i.

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucharest
Macuser din: 26.11.05

http://www.microsoft.com/romania/business/getthefacts/default.mspx
Asta depaseste cu mult orice…

Semnătură 

I wouldn’t recommend sex, drugs, or Unix for everyone but they work for me.

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

Ce propaganda de kko…

“Până în 2004, serverul folosit pentru schimbul de informaţii, pentru e-mail şi Internet, avea instalat Linux 2.4. Odată cu integrarea în grupul austriac, soluţia gratuită solicita eforturi prea mari pentru a îndeplini noile necesităţi. Trecerea la Microsoft Exchange Server a fost completată de achiziţia unui întreg pachet de soluţii Microsoft.”

De ce nu scriu şi care au fost şpăgile date şi comisioanele luate de partenerii Microsoft la fiecare afacere în parte? Bai ce porcarii le bagă ăştia de la Microsoft bieţilor oameni, îi fac să cumpere soluţii de care nu au nevoie, după care îi taxează la greu pt. maintenance şi suport - că deh, la pachet sunt livrate şi bug-urile şi vulnerabilităţile. Ce vă trebuie server Linux pt. mail, că nu-i bun de nimic, luaţi de aici Exchange, are de toate inclusiv chiuvetă de bucătărie…

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Aaaarghh… nu mai pot citi. LOL  Studiul de caz de la Sanex e chiar amuzant. IT managerul ala descrie exact cum de la un singur soft Microsoft au ajuns să cumpere şi aia, şi aia, şi aia…

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRank
Jr. Member

Articolul ala e cu mult peste orice limita… E o bataie de joc in totalitate.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRank
Member
Din: Cluj
Macuser din: 14.10.05

Anul urmator va fi interesant, pentru ca fiecare mai musca nitzel din Microsoft.
Sony pe piata consolelor cu PS3, Apple pe piata pc-urilor/os/etc cu noile notepad-uri intel, Google pe servicii web, Linux pe piata serverelor, cam toti ii dau si la ficat, si in barbie…
Dar deh… mai e pana o sa toace muntele de bani pe care sta MS.

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX

http://news.bbc.co.uk/1/hi/business/4552214.stm

Incet incet se toaca si muntele ala.

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
knockout - 23 Decembrie 2005 06:29 PM

Anul urmator va fi interesant, pentru ca fiecare mai musca nitzel din Microsoft.

Faza e ca Microsoft este privit ca fiind “alegerea naturala” in majoritatea companiilor. Prin anii ‘80 era o vorba care spunea ceva de genul “nimeni nu a dat gres vreodata alegand IBM”. Cam asta e pozitia Microsoft acum. Pentru un IT manager este cel mai simplu sa aleaga o solutie Microsoft, pentru ca nu va fi concediat niciodata pentru alegerea sa. Daca 90% din computere au pe ele solutii Microsoft, atunci e clar ca a ales calea cea mai buna, nu? Apar ceva bug-uri sau gauri de securitate? Am pierdut datele? Hei, asta-i normalitatea in care traim, nu avem ce face, speram doar ca Microsoft ne trimite patch-ul cat mai repede. In lumea Microsoft, toti traiesc cu convingerea ca “prin definitie, computerele sunt vulnerabile la atacuri si virusi”.

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 12.10.05

Exista si calea de mijloc! Problema mare apare in faptul ca foarte multi oameni au acasa PC cu MS! Daca producatorii de software si jocuri…si mai ales cei de jocuri ar face programele native pentru Linux…cu instalare si configurare usoara…atunci s-ar shimba situatia!
Daca acasa am WIn vreau si la servici la fel…ca asa stiu…
Cum credeti sa unul care habar nu are de Linux isi va instala driverele pentru placa video…configura WINE sau instala codecurile video…

Pina cind comunitatea OPEN SOURCE nu va concepe acel SO care sa merga la fel de intuitiv va MS…mai avem de asteptat..

Nimeni nu se leaga la cap fara sa-l doara! Poate doar cei dornici de experiente noi wink

Semnătură 

Love all operating systems…including Windows. Peace!

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Eu zic ca mai e un aspect: COSTUL. Adica, cand o fi posibil sa se faca controale pe TOATE computerele si s-or aplica amenzi mari pentru piraterii, sa vedeti voi atunci cum invata toti sa-si puna drivere pe Linux si alte alea. Pana atunci… totul e free.

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Nick Tiloi - 23 Decembrie 2005 08:14 PM

Exista si calea de mijloc! Problema mare apare in faptul ca foarte multi oameni au acasa PC cu MS! Daca producatorii de software si jocuri…si mai ales cei de jocuri ar face programele native pentru Linux…cu instalare si configurare usoara…atunci s-ar shimba situatia!
Daca acasa am WIn vreau si la servici la fel…ca asa stiu…
Cum credeti sa unul care habar nu are de Linux isi va instala driverele pentru placa video…configura WINE sau instala codecurile video…
Pina cind comunitatea OPEN SOURCE nu va concepe acel SO care sa merga la fel de intuitiv va MS…mai avem de asteptat..
Nimeni nu se leaga la cap fara sa-l doara! Poate doar cei dornici de experiente noi wink

Ai dreptate un pic in ceea ce priveste faptul ca Linux nu e la fel de intuitiv ca si Windows, dar:
- In mediul business este foarte putin probabil ca angajatii sa aiba vreun cuvant de spus in ceea ce priveste sistemul de operare pe care vor sa lucreze; daca firma zice Linux sau Microsoft, asta e. In plus mi se pare corect ca daca firma foloseste un anumit software, angajatul este obligat sa invete acel software, eventual cu sprijinul firmei. Acu cativa ani eram obisnuit sa lucrez cu CorelDraw, dar cand m-am angajat la o anumita firma mi s-a pus in fata Adobe Illustrator si asta e tata, invata-l, pentru ca firma asta a cumparat. Deci nu e vorba de “cu asta m-am invatat, cu asta lucrez”.
- Chestia cu driverele: distributiile Linux pe care am pus eu mana acum vreo 2 ani se instalau fara probleme si isi gaseau toate driverele de care aveau nevoie ca sa functioneze optim, asa ca mitul asta a cam trecut.

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Si apropo de aceasta discutie. Am un prieten care are o mica firma de design, cu vreo 3-4 angajati. Tipul se invarte intr-un cerc de prieteni care sunt parteneri Microsoft. Intr-o zi incepe sa-mi povesteasca ce solutii marete ii propun astia: server HP de vreo 3500 euro, Microsoft Server-nu-stiu-mai-cum, Microsoft-alt-software, Microsoft totul. Il ajungea pe la vreo 10.000 de euro. Il intreb: “WTF? la ce-ti trebuie toate astea?” “Pai pentru reteaua interna, pentru serverul de mail etc. Si solutia e super secure, in fiecare noapte trag cateva sute de megi de la Microsoft, patch-uri si updates”. Bineinteles ca are un tip cu certificare MSCE (sau cum se cheama) care are grija de retea. Merg odata la el cu iBook-ul si vreau sa ma conectez in reteaua lui ca sa transfer niste fisiere; imi zice: “n-ai sa poti, pentru ca reteaua are chestii-trestii de siguranta”. Nu a trebuit decat sa pun cablul de retea, sa pun IP-urile care trebuie si in 30 de secunde eram in retea cu el. A ramas masca.

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj Napoca

nu numai ca exista si sunt costisitoare solutiile dar sunt foarte convingatori si nu au rival in acest lucru, nu cred ca putem spune ca altcineva cu alte metode, sisteme a mai incercat a faca oferte, deci si lipsa de oferte de aici…

[ Ignoră ]   [ # 14 ]
RankRank
Jr. Member

Eu cand zic ca MS sucks nu ma refer in primul rand la produsele lor, ci la companie si la modul in care se comporta pe piata.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 15 ]
RankRankRank
Member
Din: U.S./momentan Republica Populara Romana
Macuser din: 13.10.05

Iaca-ta inca una de-ale lui Gates
http://www.engadget.com/2005/11/23/users-report-xbox-360-crashing-like-mad/

Semnătură 

Back 2 Zero

1 din 41
1

‹‹ localizarea unui individ      Primul Mini PC ››