Inca o chestie ce am aflat-o azi din intamplare, am incercat la mai multe PC-uri, am ajuns la concluzia ca e vreun bug de Windows: incearca sa creezi un folder denumit “con” !!!
Eu nu am reusit pe nici un calculator…. M-au chemat baietii de la proiectare ca cica nu reusesc sa faca un folder cu aceasta denumire! Inca nu imi vine sa cred!!!
EDIT: dupa ceva google am aflat si motivul:
Do not use the following reserved device names for the name of a file: CON, PRN, AUX, NUL, COM1, COM2, COM3, COM4, COM5, COM6, COM7, COM8, COM9, LPT1, LPT2, LPT3, LPT4, LPT5, LPT6, LPT7, LPT8, and LPT9. Also avoid these names followed by an extension, for example, NUL.tx7.
si mac-os-x-ul are fisierele sale speciale (ca orice unix de fapt) dar ele se afla doar in directorul /dev/ (se poate vedea doar din terminal, finder-ul refuza sa il acceseze)
Inca o chestie ce am aflat-o azi din intamplare, am incercat la mai multe PC-uri, am ajuns la concluzia ca e vreun bug de Windows: incearca sa creezi un folder denumit “con” !!!
Eu nu am reusit pe nici un calculator…. M-au chemat baietii de la proiectare ca cica nu reusesc sa faca un folder cu aceasta denumire! Inca nu imi vine sa cred!!!
EDIT: dupa ceva google am aflat si motivul:
Do not use the following reserved device names for the name of a file: CON, PRN, AUX, NUL, COM1, COM2, COM3, COM4, COM5, COM6, COM7, COM8, COM9, LPT1, LPT2, LPT3, LPT4, LPT5, LPT6, LPT7, LPT8, and LPT9. Also avoid these names followed by an extension, for example, NUL.tx7.
ma bucur ca am plecat duminica din buc si nu am vazut grozavia-grozaviilor. pe cateva artere prncipale, atarna pe stalpi/sarme sigla vista/microsoft .... am vazut azi la stiri….
Urmeaza desigur replica de OS ptr mobile avand in vedere ca iPhone trebe sa apara….
De tata uni rumega si altii trag parturi si se lauda ca fac zgomot. Oare mama lor nu ia invatat ca nu e frumos sa plescai cand rumegi?!?
Oricum Micro…, asta, ptiu Satana….! asa…, a copiat de cand ma stiu…
Camd am vazut prima oara un mac windows era la versiunea 3.1, dupa care a aparut win 95.
Tin minte si acu revolutionar…. bla, bla. Era exact ca os de pe mac care tocmai il vazusem…., DECI?! Cine a inventat ferestrele…
Huooo…. ca mi am adus aminte!
pana la urma s-a lansat gunoiul ala de vista sau nu? ofera microshit support pt el sau nu?! deja s-au inmultit nr de utilizatori care suna la noi la callcenter si fac scandal ca nu le merge netul. desi vad bine ca pe xp e ok dar pe vista nu, nu le da de gandit nimic. is tabula rasa ... blank….zero, nada!!!!!! [cenzurat] ala de vista are oarece probleme pe parte de dhcp…in sensul ca nu prea functioneaza! nu cere IP.
cred ca daca as intri pe siteul lor, as afla. dar nu intru. is prea nervos. de ce mama dreq, uindozarii sunt asa habotnici?
Windows Vista nu copiaza Mac OS X. Aici aveti dovada…
habar nu am avut ca sunt atatea diferentze in win si os x. sunt prea multe poate da de gandit. imi amintesc poata cu chinezii care au copiat 1:1 Opel, VW si Honda. ata ca siglele erau diferite :D. dar sa nu vb de copia fidela a F-16 ) sau a MIG-lui. Noi am copia IKARUS la vremea respectiva si cubul lui RUBIK ERNO. :D