8 din 41
8
Sondaj
Folositi Windows?
Da, zilnic, acasă și la muncă. 99
Da, zilnic, doar la muncă, sunt obligat. Mac-ul e al meu. 120
Da, sporadic, am un PC care șomează într-un colt. 57
Da, sporadic, pe Mac, în emulatie sau nativ, sunt câteva programe care nu au corespondent pe OS X. 47
Nu, sunt excepții din an in paști, la prieteni, la un internet cafe, etc. 62
NU, ferească Steve! N-am mai atins un PC cu Windows din... nu-mi mai aduc aminte! 15
Nu folosesc versiuni de Desktop PC de Windows dar folosesc aparate (telefon, Pocket PC, etc.) ce au ceva M$ in ele. 2
Nu vreau sa votez, dar vreau sa vad rezultatele. 28
Total voturi: 430
Trebuie să fii un utilizator logat ca să votezi
Categoria F*ck Microsoft!
  [ Ignoră ]   [ # 106 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05
Inorog - 23 Octombrie 2006 07:53 PM

3 cuvinte pentru Internet Exploder: “Angry Fruit Salad”
[...]
Ino!~

Mda, din nefericirea realitatea IE7 e la fel de cruda ca pe site, am reusit instalarea intr-un final. poza atasata.

oricum, merge bine rau de tot IE7 asta, poza 2. bla bla M$!

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 107 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest
Macuser din: 10.01.06

Inca o chestie ce am aflat-o azi din intamplare, am incercat la mai multe PC-uri, am ajuns la concluzia ca e vreun bug de Windows: incearca sa creezi un folder denumit “con” !!! smile

Eu nu am reusit pe nici un calculator…. M-au chemat baietii de la proiectare ca cica nu reusesc sa faca un folder cu aceasta denumire! Inca nu imi vine sa cred!!!

EDIT: dupa ceva google am aflat si motivul:

Do not use the following reserved device names for the name of a file: CON, PRN, AUX, NUL, COM1, COM2, COM3, COM4, COM5, COM6, COM7, COM8, COM9, LPT1, LPT2, LPT3, LPT4, LPT5, LPT6, LPT7, LPT8, and LPT9. Also avoid these names followed by an extension, for example, NUL.tx7.

WTF?  gulp

Semnătură 

Mac OS X proves that it’s easier to make UNIX pretty than it is to make Windows secure!

[ Ignoră ]   [ # 108 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești

ei, si macul are denumiri ‘rezervate’...

[ Ignoră ]   [ # 109 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest
Macuser din: 10.01.06

Pai daca vreau sa fac pe desktop un folder “library” ma lasa…
Ai cumva vreun exemplu? Ar fii interesant de stiut!

Semnătură 

Mac OS X proves that it’s easier to make UNIX pretty than it is to make Windows secure!

[ Ignoră ]   [ # 110 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești

.folder

[ Ignoră ]   [ # 111 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX

si mac-os-x-ul are fisierele sale speciale (ca orice unix de fapt) dar ele se afla doar in directorul /dev/ (se poate vedea doar din terminal, finder-ul refuza sa il acceseze)

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 112 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK

un “canadian”, Alex Ionescu, nascut in Bucuresti, tocmai a hackuit Vista DRM la o zi de la lansare. Nice, si la mai mare!

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 113 ]
RankRankRank
Member
Din: Brisbane, Australia
Macuser din: 07.06.06
D.O.R.U.T.Z. - 01 Noiembrie 2006 04:00 PM

Inca o chestie ce am aflat-o azi din intamplare, am incercat la mai multe PC-uri, am ajuns la concluzia ca e vreun bug de Windows: incearca sa creezi un folder denumit “con” !!! smile

Eu nu am reusit pe nici un calculator…. M-au chemat baietii de la proiectare ca cica nu reusesc sa faca un folder cu aceasta denumire! Inca nu imi vine sa cred!!!

EDIT: dupa ceva google am aflat si motivul:

Do not use the following reserved device names for the name of a file: CON, PRN, AUX, NUL, COM1, COM2, COM3, COM4, COM5, COM6, COM7, COM8, COM9, LPT1, LPT2, LPT3, LPT4, LPT5, LPT6, LPT7, LPT8, and LPT9. Also avoid these names followed by an extension, for example, NUL.tx7.

WTF?  gulp

Mare Branza! smile Vrei sa iti dau ceva de lucru? Ia, de pe un Vingoze 98 incearca sa faci ce zice pe linkul asta, si vezi daca ti se mai misca tot Vindozele:
http://outpost9.com/exploits/unsorted/01-scx-sa-01.txt

Ino!~

[ Ignoră ]   [ # 114 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Cluj
Macuser din: 26.12.05

Windows Vista nu copiaza Mac OS X.  Aici aveti dovada…

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 115 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Oradea
Macuser din: 14.10.05

rusine!!!!
Da intradevar nu seamana de loc…,e IDENTIC!!!! mad

Semnătură 

NUMAI MAC !!! Sa-si manance altii nervii cu windows! tongue rolleye tongue rolleye

[ Ignoră ]   [ # 116 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: /dev/null aka Oradea
Macuser din: 29.07.06

ma bucur ca am plecat duminica din buc si nu am vazut grozavia-grozaviilor. pe cateva artere prncipale, atarna pe stalpi/sarme sigla vista/microsoft .... am vazut azi la stiri….

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 117 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 18.02.06

Urmeaza desigur replica de OS ptr mobile avand in vedere ca iPhone trebe sa apara….
De tata uni rumega si altii trag parturi si se lauda ca fac zgomot. Oare mama lor nu ia invatat ca nu e frumos sa plescai cand rumegi?!?
Oricum Micro…, asta, ptiu Satana….! asa…, a copiat de cand ma stiu…
Camd am vazut prima oara un mac windows era la versiunea 3.1, dupa care a aparut win 95.
Tin minte si acu revolutionar…. bla, bla. Era exact ca os de pe mac care tocmai il vazusem…., DECI?! Cine a inventat ferestrele…
Huooo…. ca mi am adus aminte!

Semnătură 

Compot de mere - Ingrediente: mere, apa, zahar, borcane cu capac, foc si rabdare…

[ Ignoră ]   [ # 118 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: /dev/null aka Oradea
Macuser din: 29.07.06

pana la urma s-a lansat gunoiul ala de vista sau nu? ofera microshit support pt el sau nu?! deja s-au inmultit nr de utilizatori care suna la noi la callcenter si fac scandal ca nu le merge netul. desi vad bine ca pe xp e ok dar pe vista nu, nu le da de gandit nimic. is tabula rasa ... blank….zero, nada!!!!!! [cenzurat] ala de vista are oarece probleme pe parte de dhcp…in sensul ca nu prea functioneaza! nu cere IP.

cred ca daca as intri pe siteul lor, as afla. dar nu intru. is prea nervos. de ce mama dreq, uindozarii sunt asa habotnici?

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 119 ]
RankRankRank
Member
Din: Oradea
Macuser din: 24.11.05
cr0k0 - 30 Ianuarie 2007 05:04 PM

Windows Vista nu copiaza Mac OS X.  Aici aveti dovada…

habar nu am avut ca sunt atatea diferentze in win si os x. sunt prea multe poate da de gandit. imi amintesc poata cu chinezii care au copiat 1:1 Opel, VW si Honda. ata ca siglele erau diferite :D. dar sa nu vb de copia fidela a F-16 smile) sau a MIG-lui. Noi am copia IKARUS la vremea respectiva si cubul lui RUBIK ERNO. :D

Semnătură 

Fotografii pe http://www.flickr.com/photos/33459797@N05/

[ Ignoră ]   [ # 120 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti, S1, Romania
Macuser din: 04.12.06

s-a incins lumea la comentarii: http://www.hotnews.ro/articol_64593-Turneul-magnatului-Bill-Gates-pentru-lansarea-Windows-Vista-ajunge-si-la-Bucuresti.htm

Semnătură 

Berea fara alcool e primul pas spre femeia gonflabila.

8 din 41
8

‹‹ localizarea unui individ      Primul Mini PC ››