Aaa, oricat de urata ar fi situatia din pacate nu cred ca se va intervine intrucat asta stabileste un precedent si are potentialul sa deschida on noes teh floodgates!!!one pentru o gramada de alte procese similare si uite asa se-apuca si scapa lumea cu pirateria.
Oh, and uh, discutiile astea sunt teren nesigur intrucat departamentul legal Apple Inc. nu este mai ingaduitor. Cate procese si scrisori “cease and desist” au fost servite la diversi amarasteni ...
Fiecare cu aia a mamii lui.
[ Modificat: 06 Februarie 2007 03:54 PM de fishbone ]
Reclamele le stiti. Dar ati vazut pe unde sunt puse?
Stiti ce spune un handicapat cand un bizon ii ocupa locul? “Inseamna ca esti si tu handicapat!” Si cam are dreptate (he, he, sunt rautacios…!)
Precedent-neprecedent, bietul profesor o ia pe coajă tare de tot…
Eu nu mă bazez pe nici un Gorbaciov care să intervină pentru mine sau pentru alții și le recomand tuturor celor care mă întreabă cum să facă una sau alta în Windows să treacă pe Linux (sunt destule distribuții utilizabile de către un începător: Mepis, PCLinuxOS, Ubuntu) sau Mac.
Am reușit să-i instalez lui frate-meu PCLinuxOS pe un Compaq la 800 MHz cu 384 Mb RAM - merge șnur, îl văd pentru prima dată încântat pe frate-meu: „Îmi trebuie un monitor mai mare pentru că acum îmi place pe calculator!!!!!!”
Aaa, oricat de urata ar fi situatia din pacate nu cred ca se va intervine intrucat asta stabileste un precedent si are potentialul sa deschida on noes teh floodgates!!!one pentru o gramada de alte procese similare si uite asa se-apuca si scapa lumea cu pirateria.
Oh, and uh, discutiile astea sunt teren nesigur intrucat departamentul legal Apple Inc. nu este mai ingaduitor. Cate procese si scrisori “cease and desist” au fost servite la diversi amarasteni ...
Fiecare cu aia a mamii lui.
Stiu, am citit si eu acel articol, insa nu prea are legatura cu ce scriam mai sus. Daca iti este straina activitatea departamentului legal de la Apple, iti recomand sa faci un mic studiu si te vei lamuri destul de usor la ce ma refer.
Stiu, am citit si eu acel articol, insa nu prea are legatura cu ce scriam mai sus. Daca iti este straina activitatea departamentului legal de la Apple, iti recomand sa faci un mic studiu si te vei lamuri destul de usor la ce ma refer.
Cred ca cel mai “serios” proces pe care Apple Inc. l-a avut pana acum a fost cu Apple Records, din GB.(daca nu pui la socoteala si recentul Cisco… iti aduci aminte, nu?)
Nu era vorba de astea de calibru, ci small timers ca profesorul de mai sus. Singurul motiv pentru care asta a ajuns de senzatie e deoarece s-a implicat Gorbaciov. Apple este una din cele mai agresive companii cand vine vorba de IP. Ce ma deranjeaza la ei e disperarea cu care arunca in stanga si in dreapta cu “cease and desist” si tactici de bullying. Exemplu, si unul mai recent. Nu ca e neaparat un lucru rau sa-ti protejezi IP-ul, dar trebuie luat in considerare acest lucru cand vorbim de altii. Departe Apple Inc de a fi una din companiile pasnice ... Cam asta sustineam in primul reply al meu de pe aceasta pagina.
Ce ma deranjeaza la ei e disperarea cu care arunca in stanga si in dreapta cu “cease and desist” si tactici de bullying. Departe Apple Inc de a fi una din companiile pasnice ... Cam asta sustineam in primul reply al meu de pe aceasta pagina.
Fishboane, nene, iar te arunci pe burta… ai recidivat. Who gives a rat’s ass about your dislikes?
You’re a smart ass, aren’t you? Noi, aici, nu ne dam in vant dupa alergatul ba intr-o tribuna, ba in alta, ca sa aratam cat de a naibii de abili suntem in a adopta un punct de vedere sau altul. Stai, bre, locului! Or… cease and desist!
Oh, aveam impresia ca pe topicul asta e vorba de dislikes. Treceam imediat si la Microsoft, just give it time.
Oricum, exista functia de ignore. Te incurajez sa o folosesti.
Eu chiar nu o caut de scandal, se pare ca altii nu se pot abtine de la a o da la persoana. Voll, it’s just a company, it’s not your mom.
Chestia cu DRM-ul mi se pare admirabila din partea la Apple si asta e un subiect unde putem face un contrast intre ei si Microsoft, nu la faza legala unde ambii sunt cel putin la fel de parsivi. Is any of this sinking in? Do you get what I’m saying? Microsoft o da inainte cu DRM-ul si pentru ca asa-i place, Apple este silit. Given a choice, cred ca stim cu totii cine ce-ar face. Pe langa asta DRM-ul Apple este unul din cele mai putin restrictive spre deosebire de now-defunct PlaysForSure and other crap. Chestia cu deschisu’ Apple store-ului mi se pare cretina si la faze de-astea vad ca pe zi ce trece politicienii europeni devin tot mai lunateci si rupti de realitate.
[ Modificat: 07 Februarie 2007 03:51 PM de fishbone ]
Tu si voll nu pricepeti ce ma zbat sa sustin, nu vedeti dincolo de sensibilitatea care o aveti apropos de Apple cand cineva canta alt cantecel. M-am dat in off-topic si diverse cand am mentionat numele altei companii in acest titlu? Asta ca sa nu cadeti voi in extrema cealalta si sa deveniti fanboys. Chestiile astea cu screw X si Y este breeding ground de asa ceva si daca o discutie incepe balansata si obiectiva, degenereaza in subiectivitate si ne-apucam sa citam articolele lu’ Gigi cu Blog. Din acel moment stiti voi, trash in, trash out.
Repet, nu va obliga nimeni sa cititi ce scriu si cu atat mai putin sa-mi raspundeti. Daca ma considerati troll, e simplu. Ignore.
Hai ce naiba, ca chiar nu intentionam sa ajungem aici. Continuam Microsoft bashing.