11 din 41
11
Sondaj
Folositi Windows?
Da, zilnic, acasă și la muncă. 99
Da, zilnic, doar la muncă, sunt obligat. Mac-ul e al meu. 120
Da, sporadic, am un PC care șomează într-un colt. 57
Da, sporadic, pe Mac, în emulatie sau nativ, sunt câteva programe care nu au corespondent pe OS X. 47
Nu, sunt excepții din an in paști, la prieteni, la un internet cafe, etc. 62
NU, ferească Steve! N-am mai atins un PC cu Windows din... nu-mi mai aduc aminte! 15
Nu folosesc versiuni de Desktop PC de Windows dar folosesc aparate (telefon, Pocket PC, etc.) ce au ceva M$ in ele. 2
Nu vreau sa votez, dar vreau sa vad rezultatele. 28
Total voturi: 430
Trebuie să fii un utilizator logat ca să votezi
Categoria F*ck Microsoft!
  [ Ignoră ]   [ # 151 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

forum macuser - asta inseamna subiectivitate, nu?
ca de aia ne stringem aici, sa vorbim de ce ne place smile

[ Ignoră ]   [ # 152 ]
RankRankRank
Member
Din: U.S./momentan Republica Populara Romana
Macuser din: 13.10.05

smile Fishbone, nimeni n-are nimic cu tine, dar stilul tau “abraziv” de multe ori , creaza “reactiune”, ex: “du-te si mai studiaza”, sau “voi nu pricepeti”, daca ti-as cere sa fi putin mai diplomat… ar fi prea mult din partea ta? Deci inca o data (sper ca pentru ultima ) incearca sa fi mai maleabil si tolerant, nu vezi ce inghesuiala e pe topicul asta?

Semnătură 

Back 2 Zero

[ Ignoră ]   [ # 153 ]
RankRankRank
Member
Din: Texas
Macuser din: 16.11.06

p0110 nicidecum nu mi-ai cere prea mult insa cred ca esti cu garda prea sus. Cuvintele mele exacte au fost “iti recomand sa faci un mic studiu”, mai diplomat de atat nu cred ca puteam sa fiu.

Un pic de subiectivitate e OK smile
Se pare ca nu am explicat bine de la bun inceput asa ca am sa incerc din nou. Eu sustineam ca domeniul legal este tricky ground si mai bine ne ferim. E usor sa stam comozi in scaun si sa dezbatem imoralitatea sportului numit vanatoarea in timp ce ne indopam cu o friptura de miel.

Ce-a expus p0110, desi include cuvantul Microsoft si Sir William Gates nu prea are legatura cu categoria screw them. Asta arata cat de messed up e societatea lu’ Gorbaciov. Intr-o societate civilizata, the punishment fits the crime. Ori pe bietul amarastean il paste Siberia. I mean, WTF? Deci pledoaria lui Gorbaciov ar trebui mai degraba indreptata la unii din ograda lui.
That’s all I’m saying. Ca in rest, senzationalism jurnalistic, ceva tipic. Lamuriti-ma cu ce-am fost deplasat la chestia asta?

O mica paranteza. Sa fiu scuzat, eu mi-s plecat de ceva ani. Imi spune si mie cineva care-i faza cu datu’ pe burta?
...
Cam asta inseamna, voll, sa fiu un smartass. Compara cu ce-am expus pana acum. Am incercat sa fiu fair, balansat si diplomat.

[ Modificat: 07 Februarie 2007 04:55 PM de fishbone ]

[ Ignoră ]   [ # 154 ]
RankRankRank
Member

Tipic si traditional. Windows Firewall, anyone?
Microsoft Vista’s antivirus solution sucks
http://tech.blorge.com/Structure: /2007/02/06/microsofts-vista-anti-virus-solution-slammed/

[ Ignoră ]   [ # 155 ]
RankRankRank
Member

Referitor la subiectul cu “profesorul din rusia” unde crezi tu ca ar trebui inoculat articolul? Sa deschid un nou topic? Sau sa-l adaug la categoria “MS la posta” datorita legilor “draconice” impuse de MS “proprietatii intelectuale… care au rezonat intr-o tara ca Federatia Rusa “intr-o tragedie? “N’are legatura” probabil o sa spui tu… Eu zic ca are…

Semnătură 

Back 2 Zero

[ Ignoră ]   [ # 156 ]
RankRankRank
Member

Pai vezi? Legi draconice. Uita-te doar putin mai sus ce spuneam apropos de miei si pusti ... La naiba ca mi s-a facut foame.
Legaturi se pot gasi si poate ca am fost cam extrem in argument cand am zis ca nu prea are ce cauta aici, insa problema in primul si in primul rand e legislatia si nu, cum spuneai tu, eschivarea lui Gates. Cred ca se face o oarecare confuzie ca in situatiile de BSOD. La dracu Windows. Sau poate ca, la dracu aplicatia si ageamii care au scris-o! Fireste ca o sa lase pe avocati sa se inteleaga si sa ajunga la un comun acord ca daca ar fi sa se implice in toate chestiile astea marunte unde s-ar ajunge. In Rusia acum imi inchipui ca in momentul in care te miroase ca ai Windows piratat iti sparg usa si intra peste tine. Aici in SUA, dupa cum bine stii, daca ma cauta cineva ma fac ca ploua si ca am cumparat sistemul de la cineva si nu stiam ca e piratat. Ok, nici o problema, uitati aici pretul unei licente, va rugam sa-l platiti sau sa dezinstalati Windows. Have a nice day! In contextul asta mai ca as deschide topic sa zic “mama ce ingaduitor si darnic e Bill Gates!” Siberia what? Siberia who? Ma rog, aici cred ca echivalentul ar fi sa ma trimita in Minnesota :D si nu ar fi o pedeapsa. Am locuit si acolo 5 ani. Superb stat.

[ Ignoră ]   [ # 157 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Mie unuia nu mi se pare deloc ca fishbone ar fi vreun troll, sau echivalent.
Ne spunem toti parerea, si farmecul e sa avem pareri diferite si respect.

Cu “datul pe burta” nici eu nu stiu cum vine…
(Bre americanilor, nu faceti si voi un MacUser Meeting USA? Va intalniti pe undeva, beti o bere, sau ce obisnuiti voi p’acolo, faceti poze si sa vedeti ca nu va mai certati dup’aia)

[ Ignoră ]   [ # 158 ]
RankRankRank
Member

Multumesc pentru vot altero. Cred ca am inceput pe picior gresit si sti cum e intr-o comunitate virtuala, greu isi schimba omul parerea.
Am face miting da’ suntem numa’ doi, eu si p0110 din eventuala comunitate romaneasca, deocamdata. Eu mi’s in Nebraska, am senzatia ca el e departe. Nu ca mi-e teama da’ astia ne muncesc pana la refuz si cu zilele de concediu stau prost. Eventual intr-un week-end, ca o sa ma duc la Subaru Meetings, poate e vreunul prin preajma smile

Anyways, on-topic eu doua chestii nu pricep. Una la mana cat de dilit trebuie sa fii ca sa ratezi din nou sansa de a pune la punct securitatea. A doua la mana, incluzand tot mai multe solutii de-astea, nu deschide posibilitatea la noi procese pentru Microsoft? Ca nicicum nu e bine. Daca are Windows Media Player bai nene e monopol si calca in picioare sansa altora sa-si scoata la lumina playerele lor de media sau ce-o fi. Da’ daca nu e, cue in the MS bashing.
You just can’t win.

A da, si cum sa fac upgrade daca NU-MI DETECTEAZA HARD DISK-ul??? [sper ca nu a mai fost link-ul].
Jenibil. Sau, ca sa o dau si eu in d-ale datului pe burta, Microsoft continua sa fie blana. More of the same.
Inainte sa-mi fi bagat macul in casa asteptam cu nerabdare “the new and improved MS OS”. Acum nici ca am vazut keynote-ul sau ce-o fi numit gargara lu’ Ballmer si Bill. In schimb am vazut de doua ori Apple’s wink

[ Modificat: 07 Februarie 2007 05:55 PM de fishbone ]

[ Ignoră ]   [ # 159 ]
RankRankRank
Member

Hai baieti sa bem obere, sa ne luam larevedere…e putin mai complicat decat atat… Altero. Dar ma rog, sa zicem ca viata ar fi terna fara Fisbone… si fara MS.  :beer:

Semnătură 

Back 2 Zero

[ Ignoră ]   [ # 160 ]
RankRankRank
Member
Din: 46°13' N 27°40' E
Macuser din: 23.06.06

Altero, suntem băieți mari, putem să ne dozăm agresivitatea, don’t act like you’re the only adult here, please. Fishbone nu pare rănit, nici nu intenționăm asta.

Semnătură 

iMac 20” Core Duo 2 GHz, 2 Gb RAM, 200 Gb HD + Mac OS X 10.4.9
iPod 60 Gb & iPod Shuffle 1 Gb
Dell Optiplex GX150 1 GHz, 512 Mb RAM, 250 Gb HD + Ubuntu Feisty Fawn 7.04

[ Ignoră ]   [ # 161 ]
RankRankRank
Member
voll - 07 Februarie 2007 08:50 PM

Altero, suntem băieți mari, putem să ne dozăm agresivitatea.

Perfect adevarat, insa nu uita ca este o strada cu doua sensuri si, in cazul de fata, ai fost primul care ai dat-o la persoana si ai devenit abraziv in reply. A spune ca nu a fost intentia ta nu te absolva de responsabilitate. Eu pe tine nu te-am trimis nicaieri si nici crescut de bunici sau singur la parinti nu te-am facut asa cum mi-ai trantit tu mie pe PM. In tipicul stil ai spus ca nu a fost intentia ta sa jignesti. Daca nu insulta atunci ce anume era, doar asa ... de amorul artei si poeziei? Deci ca eu calc stramb asta e abia un rezultat la ce scri tu.
Hai gata, e de-ajuns dar au trebuit spuse aceste lucruri. In fond sunt petty flames si sunt cu mult sub nivelul la care discut eu.

[ Ignoră ]   [ # 162 ]
RankRankRank
Member
Din: 46°13' N 27°40' E
Macuser din: 23.06.06
fishbone - 07 Februarie 2007 09:27 PM
voll - 07 Februarie 2007 08:50 PM

Altero, suntem băieți mari, putem să ne dozăm agresivitatea.

Perfect adevarat, insa nu uita ca este o strada cu doua sensuri si, in cazul de fata, ai fost primul care ai dat-o la persoana si ai devenit abraziv in reply. A spune ca nu a fost intentia ta nu te absolva de responsabilitate. Eu pe tine nu te-am trimis nicaieri si nici crescut de bunici sau singur la parinti nu te-am facut asa cum mi-ai trantit tu mie pe PM. In tipicul stil ai spus ca nu a fost intentia ta sa jignesti. Daca nu insulta atunci ce anume era, doar asa ... de amorul artei si poeziei? Deci ca eu calc stramb asta e abia un rezultat la ce scri tu.
Hai gata, e de-ajuns dar au trebuit spuse aceste lucruri. In fond sunt petty flames si sunt cu mult sub nivelul la care discut eu.

Fishbone, deformezi realitatea și interpretezi, pe PM ți-am răspuns la niște întrebări pe care mi le-ai pus, nu ți-am “trântit” nimic, ți-am spus că “te comporți ca un copil crescut singur la părinți sau de bunici”, în sensul că te străduiești prea mult să atragi atenția. Atât, nimic mai mult. Iar de trimis nu te-am trimis nicăieri. Din ce scrii ar reieși că te-am trimis undeva pe PM. Sometimes, what you don’t like in others may be in your own house…

Semnătură 

iMac 20” Core Duo 2 GHz, 2 Gb RAM, 200 Gb HD + Mac OS X 10.4.9
iPod 60 Gb & iPod Shuffle 1 Gb
Dell Optiplex GX150 1 GHz, 512 Mb RAM, 250 Gb HD + Ubuntu Feisty Fawn 7.04

[ Ignoră ]   [ # 163 ]
RankRankRank
Member

Tocmai ca nu mi-ai raspuns la intrebare, ca reply mi-ai spus ce-am scris mai sus si am ramas cu buza umflata, sort of speak, fara nici o lamurire la care speram. Ai citit printre randuri unde nu era cazul, ai perceput o ostilitate inexistenta si ... mda. Eu tin interlocutorii responsabili pentru spusele lor si m-ai acuzat de impartialitate. Am cerut lamuriri, the rest is history. De trimis sau nu, citeste pe ce ton erau reply-urile mele pana la al tau pentru ca de el era vorba, fa pauza 5 minute si apoi citeste-l doar pe-al tau. “Smartass”, parerea mea nu conteaza [OMG m-au mintit gigeii de la ProTV!!!] si asa mai departe. Frumos din partea ta. Eu intotdeauna imi argumentez spusele si discut ideea nu persoana, fara sa recurg la descrieri ale interlocutorului, cu atat mai putin magaresti.

[ Modificat: 07 Februarie 2007 10:09 PM de fishbone ]

[ Ignoră ]   [ # 164 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: /dev/null aka Oradea
Macuser din: 29.07.06

io propun sa se inchida toate topicurile in care se vorbeste de microsoft si/sau win ... si sa nu se dea voie sa se deschida altele. uitati ce iese!!
doctore, iarta-l. fishboane, lasa-l ca nici tu nu esti usa de biserica. ai o atitudine usor aroganta iar el, pt ca stie cum, se joaca cu tine.

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 165 ]
RankRankRank
Member

Are impresia pentru ca vorba vine sunt o curva batrana mancata de carii iar eu m-am abtinut pentru ca prefer sa evit confruntarile, dar daca astfel se permite putem intoarce pagina, nu e nici o problema.

voll - 07 Februarie 2007 09:59 PM

Fishbone, deformezi realitatea și interpretezi

Nope, the reality distortion device is still in the posession of the same individual, as before ...

Topicul poate continua, nu vad de ce s-ar inchide doar din cauza mea sau altcuiva.

[ Modificat: 07 Februarie 2007 10:22 PM de fishbone ]

11 din 41
11

‹‹ localizarea unui individ      Primul Mini PC ››