Sondaj
Folositi Windows?
Da, zilnic, acasă și la muncă.
99
Da, zilnic, doar la muncă, sunt obligat. Mac-ul e al meu.
120
Da, sporadic, am un PC care șomează într-un colt.
57
Da, sporadic, pe Mac, în emulatie sau nativ, sunt câteva programe care nu au corespondent pe OS X.
47
Nu, sunt excepții din an in paști, la prieteni, la un internet cafe, etc.
62
NU, ferească Steve! N-am mai atins un PC cu Windows din... nu-mi mai aduc aminte!
15
Nu folosesc versiuni de Desktop PC de Windows dar folosesc aparate (telefon, Pocket PC, etc.) ce au ceva M$ in ele.
2
Nu vreau sa votez, dar vreau sa vad rezultatele.
28
Total voturi: 430
Trebuie să fii un utilizator logat ca să votezi
Categoria F*ck Microsoft!
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 13.10.05
De cand nu mai acorda suport pentru win98 si winme nici nu mai recunosc ca ei l-au facut.
Semnătură
Member
Din: Texas
Macuser din: 16.11.06
Dati-mi voie sa lamuresc putin reply-ul meu anterior intrucat nu vreau sa se inteleaga gresit. In geek culture exista o eterna disputa care sunt mai misto: ninja sau piratii. Piratii in sensul literal al cuvantului, nu piratii de software.
Uite:
http://en.wikipedia.org/wiki/Pirates_versus_Ninjas
De asemenea, 19 septembrie este stiuta ca fiind ziua nationala a piratilor, aka “Talk like a pirate day”:
http://www.talklikeapirate.com
Deci nu ma laudam sau incurajam pirateria si nici nu sustineam ca e ceva cool, ci faceam doar misto de Microsoft, in tema cu acest topic. Pentru ca, dupa cum am elaborat sunt literalmente, un pirat, sau un ninja, sau un pirat ninja care in contextul de mai sus este cel mai cel. Because Microsoft said so.
Sr. Member
Din: /dev/null aka Oradea
Macuser din: 29.07.06
Semnătură
and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!
Administrator
Din: The Colony, TX
Macuser din: 11.10.05
Documentary evidence that Microsoft considered abandoning Office for Mac in order to cause “a great deal of harm” to Apple has emerged.
http://www.macworld.co.uk/macsoftware/news/index.cfm?newsid=17394
Semnătură
Apple: 5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX: IBM 7011-250/AIX 5.1 , HP Jornada 680/JLime , HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC: PentiumD/Debian , HP t5300/Debian
Misc: Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP
Member
Din: 46°13' N 27°40' E
Macuser din: 23.06.06
psergiu - 06 Martie 2007 08:07 PM
Documentary evidence that Microsoft considered abandoning Office for Mac in order to cause “a great deal of harm” to Apple has emerged.
http://www.macworld.co.uk/macsoftware/news/index.cfm?newsid=17394
E jenant, mai jenant decât Watergate!
Și o mai face pe melu pasiv-agresiv Bill ăsta…
Semnătură
iMac 20” Core Duo 2 GHz, 2 Gb RAM, 200 Gb HD + Mac OS X 10.4.9
iPod 60 Gb & iPod Shuffle 1 Gb
Dell Optiplex GX150 1 GHz, 512 Mb RAM, 250 Gb HD + Ubuntu Feisty Fawn 7.04
Sr. Member
sa-l aud io pe ala care spune ca Mac-urile sunt scumpe ... vom purta o discutie pe sistemul “pumnii mei minte nu are”
Semnătură
and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca, Romania
Macuser din: 13.12.05
Security Alert
Semnătură
You’re on a Mac. If something seems complicated, you’re doing it wrong!
Macbook Pro 13, 2010
iPhone 5
Newbie
Din:
Macuser din: 28.01.07
Unii au lipit actibilde pe afichele micro.. )
Member
Din: Cluj Napoca
Macuser din: 13.10.05
Xanthrax - 26 Martie 2007 02:01 PM
Security Alert
adevarata treaba!!
Windows!! Protectzie Totala!!!!
Semnătură
Ai probleme cu Macul? Trimite un PM
Depanare, Instalare, Configurare, Personalizare, Optimizare si Asistenta Tehnica.
Mac & PC, iPhone & iPodTouch
Sr. Member
Semnătură
Member
Tolly - 26 Martie 2007 07:17 PM
Unii au lipit actibilde pe afichele micro.. )
Unde se intampla asta?
Uite cum se mobilizeaza unii pentru o cauza nobila
Semnătură
Sr. Member
da, asta stiu. problema e alta: dobitocul care a scris, nu a gandit. ne vorbeste despre cat de bun e vista si ca sa ne “dovedeasca” acest lucru, face o comparatie intre alte os-uri unix based si XP :D
Semnătură
Member
dacuBurebista - 27 Martie 2007 02:30 PM
mediaconvertor - 27 Martie 2007 01:43 AM
In primele 90 de zile, Win XP a fost prins cu 14 buguri, Mac OS X 10.4 cu 20, RedHat cu 137, Ubuntu cu 71 si Suse cu 89 ... toate astea intr-un articol despre cat de bun e Vista….
da, se cheamă ‘advertorial’ și este publicitate plătită
Ei, de aia își merită ‘acțibildele’...
Semnătură
Sr. Member
Semnătură