Apropo de F*ck Microsoft. Recent am adus pc-ul prietenei mele pe care il folosesc pe post de TV (tuner).
Ei, si schimb tastatura/mouse-ul/monitorul intre ele (inca nu am un switch kvm).
Aseara, cand am facut switch-ul de la mac spre PC, cand booteaza in Win (xp home, of all things) intra in Win si ecranul se stinge…
Buun, safe mode cu vga, si incerc sa schimb refresh-ul/rezolutia orice altceva. Orice mişc in display settings, cand dau OK, se stinge monitorul…
Cu care ocazie, au inceput sa ma napadeasca amintiri dragastoase despre lumea Windows.
Mi-e asa o lehamite sa ma apuc sa instalez windows…
Din: Sufrajeria lu' Firea (fost maidan al lui Oprescu)
Macuser din: 06.12.05
oooooo, pai stai sa vezi si dupa ce il instalezi… daca vrei sa faci update…
sa tot fie fo 90 (asta era cam prin ian. dupa care m-am saturat si am renuntat la pisi…) de security updates/patches/etc…
si chiar si pe fibra tot stai vreo ora sa descarce si sa instaleze…
Neah 25%, cota e mult mai mare, chiar azi citeam articol in /. pe aceasi tema iar una din site-urile care figureaza in Netcraft Top 10, adminul a confirmat ca in momentul de fata IE users sunt mai putin de 50%. A baga pe gat IE este dovada de lene crasa din partea adminilor/webmasterilor. Si culmea ca de obicei e mult mai usor sa rendezi o pagina corect in FF decat in IE.
Pentru cei care nu stiau deja [ca eu de unul am aflat faza asta doar azi, ascultand un mac podcast], Halo, facut de Bungee era intentionat sa fie un joc exclusiv pentru Mac. In 98 sau 99, nu-mi aduc bine aminte, Jobs a si prezentat un demo in keynote. Fanfare, trambite, toata lumea a fost evident entuziasmata. Enter Microsoft. Au cumparat Bungee si l-au facut parte din Microsoft Games si, ati ghicit, proiectul a fost imediat omorat and the rest is history. Halo, exclusiv pentru XBox.
Acum, stiu ca suntem la categoria screw MS, dar parca in situatia de fata as zice un “screw you” pentru Bungee. Au ales capitalismul si banii in locul idealului. Oh well, happens all the time. Lumea business-ului este ... ruthless. Cutthroat.
Nu uita sa scoti cardul airport, modulul bluetooth, si daca tot ai ajuns pana aici, smulge si tastatura ca daca ii dai cuiva access si intra in casa sigur iti hax0reaza Macul.
Daca stau bine sa ma gandesc ar trebui sa-l invelesti in folie de aluminiu sa-l protejezi de undele malitioase.