17 din 41
17
Sondaj
Folositi Windows?
Da, zilnic, acasă și la muncă. 99
Da, zilnic, doar la muncă, sunt obligat. Mac-ul e al meu. 120
Da, sporadic, am un PC care șomează într-un colt. 57
Da, sporadic, pe Mac, în emulatie sau nativ, sunt câteva programe care nu au corespondent pe OS X. 47
Nu, sunt excepții din an in paști, la prieteni, la un internet cafe, etc. 62
NU, ferească Steve! N-am mai atins un PC cu Windows din... nu-mi mai aduc aminte! 15
Nu folosesc versiuni de Desktop PC de Windows dar folosesc aparate (telefon, Pocket PC, etc.) ce au ceva M$ in ele. 2
Nu vreau sa votez, dar vreau sa vad rezultatele. 28
Total voturi: 430
Trebuie să fii un utilizator logat ca să votezi
Categoria F*ck Microsoft!
  [ Ignoră ]   [ # 241 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX
Macuser din: 11.10.05

Vaaaaaai ce o să se facă saraci useri de mac-uri cu Core Solo și Core Duo că nu o să le meargă următoarea versiune de windows în 2018 când o apare ...
http://apcmag.com/6121/windows_server_gets_vista_version_itis

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 242 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05

Ca sa “corelam” rezultatele de mai sus, ia uitati cine ne viziteaza situl mai des. Primu’ de sus! raspberry

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 243 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti (Iasi)
Macuser din: 18.03.07

Mwahaha! smile

Semnătură 

 iMac 20” Intel Core2Duo * 2GB Ram Milk
 iPhone 3G * 16GB Milk

[ Ignoră ]   [ # 244 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: /dev/null aka Oradea
Macuser din: 29.07.06

iote ce mail imi trimite mie, microsoft….

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 245 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: London, UK
Macuser din: 31.05.07

ma pis pe microsoft… mediaconvert, super tare emailul :D!

Semnătură 

Suzuki SV650S
One joint a day, keeps the doctor away! cheese

[ Ignoră ]   [ # 246 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Mediaconvertor: Uau, dar ce client de mail interesant ai!!! wink Zi-mi si mie de unde-l pot procura!

Semnătură 

 iPhone 3G * 16GB Milk

[ Ignoră ]   [ # 247 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

!!!

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 248 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Ce masochist esti! wink raspberry

Semnătură 

 iPhone 3G * 16GB Milk

[ Ignoră ]   [ # 249 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
qbipq - 01 Iulie 2007 04:35 PM

Ce masochist esti! wink raspberry

de ce ma?

ce draq are ma de nu pot pune lik-ul corect?! ia scrie tu in google “pine mail” si deschide al 4-lea link

how to use pine mail

[ Modificat: 01 Iulie 2007 04:44 PM de Mediaconvertor ]
 Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 250 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Ce avantaje ofera? Excluzand placerile perv… smile Ei, stii tu!

Semnătură 

 iPhone 3G * 16GB Milk

[ Ignoră ]   [ # 251 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
qbipq - 01 Iulie 2007 04:53 PM

Ce avantaje ofera? Excluzand placerile perv… smile Ei, stii tu!

vezi si tu pe aici

Fișiere atașate
pine.zip  (Dimensiune Fişier 150 - Downloads: 39)
 Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 252 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

sa facem un ban cinstit...io stiu o multinationala in situtia asta. la o adica, imi pun si io win si ma reclam!

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 253 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Mdea, inainte se turna la Secu pentru o butelie, acum pentru până un milion de para la alti janghinosi… am evoluat, ce pana mea!

[ Ignoră ]   [ # 254 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

stai ma…nu e la noi. e la “ei”:
Programul se referă la actele de piraterie comise în SUA sau Canada. Pentru a primi recompensa maximă, daunele plătite de compania vinovată de folosirea de software fără licenţă trebuie să depşească 15 milioane $. Totuşi, de la lansarea programului de recompensare în 2005, daunele totale plătite de diverse companii s-au ridicat la 22 de milioane de dolari.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 255 ]
RankRankRank
Member
Din: Texas
Macuser din: 16.11.06

Outlook design flaw

Un exemplu simplu, concret si cat se poate de clar de logica Microsoftista, sau mai bine zis lipsa de logica si dizain negandit. Ideal pentru cei ce se intreaba la ce anume ne referim cand spunem “defective by design”.

Microsoft Outlook. Se primeste un e-mail cu atasament, sa luam ca exemplu, Word. Este ceva ce trebuie editat de user, salvat eventual si trimis mai departe. Bun, deschidem atasamentul, lucram la el si apasam pe iconita de discheta, care este Save. Sau, mergem la File, si dam un Save. Ca end-user, eu ma astept ca in momentul in care am dat save, sa gasesc acest document intr-un loc evident, corect? Eventual, stiu eu, My Documents, daca tot este un director sistem ce face parte din sistemul de operare. Corect?
Dar nu. Daca se da Save sau File/Save, documentul Word cu pricina este salvat in:

C:\Documents and Settings\Username\Application Data\Microsoft\Outlook

Cireasa pe tort e faptul ca Application Data, deci implicit tot ce este in el, este un director ASCUNS.
Asadar, end-userul trebuie sa stie sa NU dea Save, ci SAVE AS si sa aleaga manual unde se salveaza documentul.
Aceasta buba de dizain genereaza un numar decent de apeluri de la management si suna cam asa: “am primit un atasament, l-am deschis, l-am editat, l-am salvat dar acum nu-l gasesc”. Pe langa asta, cand se efectueaza un back-up, putini tehnicieni se gandesc sa scotoceasca in App Data\MS\Outlook.

Bravo bai baieti! Bine gandit, Redmond! How fucking hard is it sa se faca directorul My Documents cel default pentru ABSOLUT TOT? Sau, daca nu e lenea prea mare, eventual ce e document sa fie trantit in My Documents si extensiile video in My Videos iar cele foto in My Pictures, eventual intr-un sub-director intitulat Outlook? De ce nu? In fond si la urma urmei este stiut clar ca Office for Windows este for Windows, deci nu poate fi vorba de obscuritate a sistemului de operare in sensul ca nu sti cum este configurat la user.

[ Modificat: 08 Iulie 2007 06:52 AM de fishbone ]

17 din 41
17

‹‹ localizarea unui individ      Primul Mini PC ››