19 din 41
19
Sondaj
Folositi Windows?
Da, zilnic, acasă și la muncă. 99
Da, zilnic, doar la muncă, sunt obligat. Mac-ul e al meu. 120
Da, sporadic, am un PC care șomează într-un colt. 57
Da, sporadic, pe Mac, în emulatie sau nativ, sunt câteva programe care nu au corespondent pe OS X. 47
Nu, sunt excepții din an in paști, la prieteni, la un internet cafe, etc. 62
NU, ferească Steve! N-am mai atins un PC cu Windows din... nu-mi mai aduc aminte! 15
Nu folosesc versiuni de Desktop PC de Windows dar folosesc aparate (telefon, Pocket PC, etc.) ce au ceva M$ in ele. 2
Nu vreau sa votez, dar vreau sa vad rezultatele. 28
Total voturi: 430
Trebuie să fii un utilizator logat ca să votezi
Categoria F*ck Microsoft!
  [ Ignoră ]   [ # 271 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: /dev/null aka Oradea
Macuser din: 29.07.06
huk - 13 Iulie 2007 04:18 AM

and f*ck Catavencu care mi-a luat pdf-ul saptamanal si mi-a dat… un .EXE?!??!??

P.S. Cu abonament online, care este…

nici eu nu sunt f incantat de modificarea asta…se poate citi doar online….pdf-urile alea erau ok.

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 272 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
qbipq - 12 Iulie 2007 02:27 PM

Bine-atunci, acum ca s-a confirmat cel mai sigur simptom ca hardul e cam prapadit: ce are de fapt? Si cum
demonstrez asta la xstore? Ca parca vad ca dau peste niste zeloti care nu admit nici in ruptul capului ca e ceva
‘putred’ cu libidoul macului meu. smile
Multzam’ frumos.
PS: tot de la xstore si-a mai luat o cunostinta un mac care cred ca are aceeasi problema… oricum, acelasi lag in
PS. Pe deasupra, scroollul de la mighty mouse i s-a busit dupa doua saptamani. E vreun spirit rau pe la magazinu’ asta.

tinand cont ca nu ei se ocupa de service, nu vad de ce ar refuza sa vada ca e in copaci? n-au nimic de pierdut sa-ti bage macul in service. iar ei vand ce primesc de la furnizor. care e numai unu’ ... deci n-ai de unde sa alegi

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 273 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Uuuu. Asta e aproape scarbos!

[ Ignoră ]   [ # 274 ]
RankRankRank
Member
Din: București
Macuser din: 18.05.07

Este mult mai mult decat scârbos. Nu se mai poate citi, nu se mai poate downloada, nu se mai poate nimic. Le-am cerut sa mi-l trimită pe hârtie, să mai tăiem din copaci raspberry
Evident că pe hârtie îl voi primi abia din august, că de, le e greu angry
Ba l-am trecut şi pe Iaru la Cc (în răspuns şi-a exprimat impresia că încă avem acces şi la pdf, dar cred că ulterior a constatat că nu). Mă întreb în ce măsură putem noi abonaţii plătitori să încercăm să-i convingem că nu fac bine ce fac. Poate ne dau PDF-urile înapoi raspberry
Oricum, scrisoarea trimisă la marea agenţie de distribuţie pare să fi căzut într-o gaură neagră.. mai aşteptăm.

Aşa că săptămâna trecută a fost F**K abonamentul electronic la presă!

[ Ignoră ]   [ # 275 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj Napoca, Satu Mare
Macuser din: 28.10.06

pentru vremurile trecute… un remember sau un evergreen

http://dld.carcotasii.ro/gigele/Unguru_Bulan_-_24_ian_07_-_JamuriXP_KissFM.mp3

Semnătură 

Succesul este o chestiune de noroc ! ... intreaba orice ratat si iti va spune lucrul acesta.
Si pentru ratat: Norocul apare atunci cand Pregatirea se intalneste cu Oportunitatea si Curajul.

Macbook Air 13’, 1.7 Ghz i5, 4Gb RAM, 120 GB Flash
iPhone 5 Black, 16 Gb

[ Ignoră ]   [ # 276 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05

Dragii mei, n-am stiut! Am sa reclam luni la “baietii de la site” porcaria asta! Eu nu ma uit, ce sa vad? daca eu fac pdf-eele, nu mai am nevoie sa le vaz. Dati-mi, toti pagubitii, un PM si pun reclamatiile voastre pe masa IT-istilor!
Uf, blestemata obtuzitate si saracie cu duhul!
Hawk, nu stiam ca esti tu.

[ Modificat: 14 Iulie 2007 07:33 AM de iaru ]

[ Ignoră ]   [ # 277 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

io ti-am dat un mail, pe adresa yahoo, inca de pe 27iunie dar probabil s-a dus in bulk sau in alta parte. treaba asta cu cititul ziarului doar online si cu aplicatia respectiva, a inceput cu “lista lu’ secu”. da, e ok interfata aia, zoom-ul pe text samd dar sa ramana si posibilitatea sa putem downloada pdf-ul ca sa poata fi citit si offline iar unii mai ciudati, colectioneaza pdf-urile academiei.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 278 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05
mediaconvertor - 14 Iulie 2007 12:50 PM

da, e ok interfata aia, zoom-ul pe text samd

Aici te contrazic, ca marginile boxurilor de zoom text acopera ultimele litere pana la ilizibilitate. Well, poti sa citesti, ca ptoi sa ctietsi aproape orice, dar e enervent.

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 279 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

da, asa e dar m-am obisnuit…in acelasi timp, regret pdf-urile. mi-am facut o colectie, zic eu, misto si acum va fi incompleta

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 280 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

mda…fuck microsoft. azi capitolul “Jesus saves, windows not”
in cautarea unui job mai bun, am aplicat pt un post de mac editor la o firma ce are si un renumit site/forum. azi am avut asa numita proba eliminatorie…un test de limba engleza. ma duc la minunata firma, sunt asezat la un minunat desktop dell pe care rula un marecacat de vista. pe desktop un fisier .txt cu cele 3 “exercitii” .... ideea era sa scriu niste txte in limba engleza pe baza unor press releasuri. no copy/paste allowed. si ma apuc de scris..si scriu, si scriu…ipodul imi tipa in urechi, ma bataiam pe minunatul scaun si…totul se opreste…timpul ingheata, monitorul se inegreste. wth??? ma uit sub birou, o minunata tripla cu intrerupator zacea langa piciorul meu. Sweeet!!! exclam eu precum Cartman din south park. deschid pc-ul, pe desktop gasesc minunatul fisier .txt in care scriam, il deschid si…si atat. pola continut. huooooooooooooooooooooooo!!!!!! pe gunoiul ala de vista m-am dat atat cat sa formatez pc pe care era instalat. ma duc la tipul care era in charge cu interviul, ii spun ce sa intamplat si-l intreb daca se poate recupera ceva dintr-un temp…ceva… cu parere de rau imi spune ca nu si ma intreaba de ce n-am salvat. well..de ce n-am salvat? pai simplu. ii explic ca io ma dau pe minunatul meu mac si mi-a iesit din reflex sa salvez deoarece nu am nevoie, o face f bine mac-ul in locul meu. deoarece trebuia sa ajung la uzina la care inca sudez si pt ca m-am cam enervat cu busitura aia de win, mi-am bagat picioarele si nu am reluat testul.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 281 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti (Iasi)
Macuser din: 18.03.07

smile
Trista-i viata la “fereastra”, eh?
Imi pare rau pentru ce s-a intamplat, dar daca as fi fost in locul tau le-as fi tras un trojan sau cel
putin un virus cu efect intarziat… Sa-i bulesc cand le-o fi lumea mai draga. smile
Ok… Da’ mai e ceva ce nu inteleg: tu aplicai pentru un post de mac editor? Pe vista? smile Ori ce naiba e
un mac editor?

Semnătură 

 iMac 20” Intel Core2Duo * 2GB Ram Milk
 iPhone 3G * 16GB Milk

[ Ignoră ]   [ # 282 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

mac editor presupune sa scrie review-uri despre aplicatiile mac pe care le testeaza. fiind un test de lb engleza, se putea da si pe win 3.1. mai bine-mi dadeau o coala A4. oamenii aia nu au nici o vina, sunt super ok. n-a fost sa fie…draq stie.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 283 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Banuiesc ca nu era in Word, ca ala mai salveaza din cand in cand. Probabil ca ti-au dat in vreun NotePad (sau cum pana mea ii mai spune), sa n-ai speller.
Dar tot ar trebui sa fie prin vreun temporar… Ma rog, acum s-a dus!

[ Ignoră ]   [ # 284 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

eu cred ca nu a suportat windowsul…

[ Ignoră ]   [ # 285 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

http://www.technewsworld.com/story/33293.html

Semnătură 

19 din 41
19

‹‹ localizarea unui individ      Primul Mini PC ››