A început auto-dezactivarea instalărilor de Vista care au fost puse cu aceiași cheie pe mai multe systeme. Microsoft promite să revoce cât mai multe chei de activare “piratate” în perioada care urmează.
Hint: O licență de Vista OEM se poate activa doar pe placa de baza & CPU-ul cu care a fost cumpărată. Cine face upgrade la pc - trebuie altă copie de Vista.
Pheeew… F**k me in the mole hole! Eu am setat displayul sa se inchida dupa un minut de inactivitate
si pe cand citeam articolul ala… mi se inchide exact la fraza in care povesteau aia ce li se va intampla
celor care au chei pirat! (Black screen of death…) :D
Si adica, “piratii” astia oare n-or sa se mobilizeze si eu cu un ‘patch’ care… practic anihileaza
functia aia din Vista? Apropo, cine mai foloseste bootcamp+vista sa ne tina si pe noi la curent!
Acum câteva zile au fost lansate noile Zune, prilej cu care culoarea cea mai potrivită (maro) a fost scoasă din colecție.
Așa că mi-am amintit de un clip mai vechi cu prezentarea Zune la CNN. http://www.youtube.com/watch?v=3O1y8-hDK8E
Nu, nu - modelul că...ăsta…maro încă este disponibil.
Modelul maro mai este disponibil încă vreo doi ani, fiindcă au fabricat cel puțin 400 de bucăți. Este de altfel cel mai frumos, combinația de maro sănătos cu dunga verde prăzuliu e de mare sensibilitate. Dar culoarea, din câte am înțeles eu, a fost retrasă din colecția nouă de Zune. În orice caz, există un model kaki.
Dacă vă mai amintiți sloganul «Which iPod are you?», o să vi se pară firească reclama la Zune din poza atașată.
Banii vostrii pentru sanatate precum si nenumarati euroi din programe europene au cumparat un sistem sofisticat Windows based pentru managementul datelor din sistem, cat si a datelor personale cu privire la contributiile fiecaruia.
Rezultatul la Casa Nationala de Asigurari de Sanatate… in poza.