24 din 41
24
Sondaj
Folositi Windows?
Da, zilnic, acasă și la muncă. 99
Da, zilnic, doar la muncă, sunt obligat. Mac-ul e al meu. 120
Da, sporadic, am un PC care șomează într-un colt. 57
Da, sporadic, pe Mac, în emulatie sau nativ, sunt câteva programe care nu au corespondent pe OS X. 47
Nu, sunt excepții din an in paști, la prieteni, la un internet cafe, etc. 62
NU, ferească Steve! N-am mai atins un PC cu Windows din... nu-mi mai aduc aminte! 15
Nu folosesc versiuni de Desktop PC de Windows dar folosesc aparate (telefon, Pocket PC, etc.) ce au ceva M$ in ele. 2
Nu vreau sa votez, dar vreau sa vad rezultatele. 28
Total voturi: 430
Trebuie să fii un utilizator logat ca să votezi
Categoria F*ck Microsoft!
  [ Ignoră ]   [ # 346 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX
Macuser din: 11.10.05

companyofheroes: pe alea de pe listă NU ai nevoie de drivere. Merge windowsu’ din prima ca pe mac. Pe bune. Sunt cele folosite de echipa de dezvoltare - merge windozele strună pe alea. Ce e în lista din signature-le meu, le am acasă. De știut, știu mai multe smile

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 347 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

Ia să fsck și eu un Microsoft, că prea m-am enervat.

Una dintre cele mai mari tâmpenii din Windows este faptul că arhivele ZIP sunt tratate automat ca niște foldere obișnuite. Desigur, extensia ZIP este ascunsă by default iar userul obișnuit intră în zipuri ca în brânză fără să-și dea seama ce face. Booon, trimit și eu un ZIP cu un fișier Indesign plus toate pozele linkuite în el. Omul de la capătul celălalt al firului - cu Vista. Deschide INDD-ul direct din ZIP iar programul dă eroare că nu găsește fișierele externe. Mă ia pe mine la rost că i-am dat fișiere stricate. Mi-a trebuit o oră, verificări și răsverificări de fișiere iar într-un final o conexiune directă la Desktop-ul lui ca să văd cu ochii mei unde-i problema, iar el să priceapă că nu e vina mea.

Așa-i când sistemu’ se dă mai deștept decât trebuie.

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 348 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Portugalia
Macuser din: 29.01.07

Ia să-i trag și eu unu’, că m-am enervat. Celălalt Steve, nu al nostru, s-a apucat să dea sfaturi. La fel ca posesorul cur.ului care se plimbă pe limba lui cu patru benzi pe sens, care, în ‘85 a vrut să ia și el o felie din tortul Apple. Acuma Gates nu mai are timp, că e ocupat cu reclamele așa că moima își face de cap. Ce ziceți, pune Jobs botu’ acum cînd e pe val? Întrebare retorică, firește.

Mă ghîghilă un gînd. Băeții cu hackintosh-ul, oare s-or fi chinuind săracii să instaleze Mobile OS X pe Nokia? Poate le iese. smile

Semnătură 

“When nothing goes right…. Don’t go left.”

[ Ignoră ]   [ # 349 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest
Macuser din: 31.10.05
toma - 04 Octombrie 2008 01:24 AM

Ia să-i trag și eu unu’, că m-am enervat. Celălalt Steve, nu al nostru, s-a apucat să dea sfaturi. La fel ca posesorul cur.ului care se plimbă pe limba lui cu patru benzi pe sens, care, în ‘85 a vrut să ia și el o felie din tortul Apple. Acuma Gates nu mai are timp, că e ocupat cu reclamele așa că moima își face de cap. Ce ziceți, pune Jobs botu’ acum cînd e pe val? Întrebare retorică, firește.

Mă ghîghilă un gînd. Băeții cu hackintosh-ul, oare s-or fi chinuind săracii să instaleze Mobile OS X pe Nokia? Poate le iese. smile

Sau mai bine WindowsMobile pe seriile N sau E de la Nokia de exemplu, sau pe mobilele cu Symbian de la SonyEricsson.

Semnătură 

Locul pisicii e pe (langa) Mac! Pentru binele Macului…
Vedeti Teoria Teoriilor de la Discutii Generale

[ Ignoră ]   [ # 350 ]
RankRankRank
Member
Din: Ro
Macuser din: 26.04.07

o fi dat bani?

[ Ignoră ]   [ # 351 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

Cine să dea bani, cui, și mai ales ce legătură are cu “fuck Microsoft”?

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 352 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești

o fi imaginea aia furata de la wallpaper?

[ Ignoră ]   [ # 353 ]
RankRankRank
Member
Din: Ro
Macuser din: 26.04.07

aha

[ Ignoră ]   [ # 354 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești

a fost mai mult o ghiceala…
daca avem macuri, de unde sa stim? raspberry

[ Ignoră ]   [ # 355 ]
RankRankRank
Member
Din: Sibiu
Macuser din: 30.08.07

oare le face proces Macro$oft că le-a furat wallpaperul din Winblows și l-au pus la rubrica meteo smile?

Semnătură 

Mac 4 Ever!

Mac Mini Late 2012
Intel i5 @ 2,5 GHz / Intel HD 4000 / 500 GB HDD

iPad Mini 4G

[ Ignoră ]   [ # 356 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: /dev/null aka Oradea
Macuser din: 29.07.06

d’aia are M$ marketshare-ul cat china. au super wallpaper-uri

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 357 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 11.10.08

Eu nu prea am nimic cu Microsoft ,desi nu-i prea agreez. Isi ignora userii (mai ales in Vista) ..dar imi place la nebunie Surface-ul. Desi probabil va avea o duzina de buguri ,dar na. Oricum Apple FTW! And all the way.
Am si un Pocket PC cu M$ si am pus Apple skin pe el ca ...e horibil designul de Windows Mobile 5…

M$ Surface: http://www.youtube.com/watch?v=Zxk_WywMTzc

Semnătură 

“Good artists copy, great artists steal”

[ Ignoră ]   [ # 358 ]
RankRankRank
Member
Din: Black Mesa
Macuser din: 02.05.08

Va dau eu surface: http://www.youtube.com/watch?v=9zGDNFpOMcA

Semnătură 

“Every man needs the whorehouse and the inn.”

[ Ignoră ]   [ # 359 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Portugalia
Macuser din: 29.01.07

Da. Deci, ăăăăăă, microsoft strikes back. Da da. Vor lansa windows7 după ce Apple va scoate Snow Leopard. Doar că nu se știe exact cînd așa că au timp liber acuma. Mai ales că au rămas fără vreo nouă milioane de useri, de cînd cu ultimul vierme. Și din moment ce n-au ce face,  s-au chinuit ei și au găsit un concurent și pentru MobileMe. Ta daaaa, se numește SkyBox. Totul e nou nouț și nuuuu, nu e furăciune. Recunoaște cineva anumite iconițe în fotografia aia? Ei, aș, pură coincidență.
PS Asta-mi aduce aminte de celelalte…..se numesc Gadgets nu Widgets, Spotlight e în stînga-jos, nu în dreapta-sus. Și nu se numește Spotlight.  cheese

Semnătură 

“When nothing goes right…. Don’t go left.”

[ Ignoră ]   [ # 360 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK

Echivalentul lui OS X pe PC, Windows 7, va costa “Windows 7 Ultimate: $319”. Mda, e mult mai ieftin un PC.

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

24 din 41
24

‹‹ localizarea unui individ      Primul Mini PC ››