Am folosit Windows 7, si mi se pare mai bun decat Vista. Se pare insa ca exista motive pt care va fi un esec cel putin la fel de lamentabil ca Vista sau Zune.
Articolul ofera o lectura interesanta si explica in buna masura succesul, absolut fortuit si conjunctural, al M$ in anii din urma, ca si esecul catre care invariabil se indreapta.
Nu facem și noi niște Mac-Party ? Arătați la prieteni & colegi cum se folosește un mac și iLife ? Cred că vom avea mai mult success decât ăștia cu win7
Pagina Microsoft Security Essentials nu se poate accesa cu Safari dar merge în Firefox.
Not available in your country or region. You appear to be in a country or region where Microsoft Security Essentials is not available. Thank you for your interest in Microsoft Security Essentials
Lansarea sistemului de operare Windows 7, programată pentru 22 octombrie, va contribui doar în mică măsură la creşterea cererii pe piaţa computerelor personale, a declarat miercuri, la Munchen, directorul general executiv al Microsoft, Steve Ballmer….
Şase din fiecare zece companii americane intenţionează “să sară peste” Windows 7, din cauza reducerilor de cheltuieli şi temerilor legate de compatibilitatea noului sistem de operare cu software-ul şi computerele deja achiziţionate, conform unui sondaj efectuat în luna iulie de firma americană ScriptLogic, la care au participat 1.000 de companii.
Microsoft îi recompensează pe cei mai valoroși utilizatori/admini care sunt la zi cu certificările și care sunt activi pe forumuri ajutând lumea oferindu-le titlul de MVP (Most Valuable Professional). Se întrunește o comiție Microsoft din regiunea/țara respectivă și alege cine merită - e un număr limitat de MVP-i.
La noi ultima oară a fost dat afară din MVP un admin vechi cu ștate și a apărut un “băiețaș” nou care din întâmplare a făcut tot felul de afaceri cu cei din comisie. Acuma ca să poți să fii MVP trebuie să ai articole publicate, să faci prezentări ... ia citiți aici (articolul este scris de un coleg de-a meu, MVP “pe bune”):