4 din 41
4
Sondaj
Folositi Windows?
Da, zilnic, acasă și la muncă. 99
Da, zilnic, doar la muncă, sunt obligat. Mac-ul e al meu. 120
Da, sporadic, am un PC care șomează într-un colt. 57
Da, sporadic, pe Mac, în emulatie sau nativ, sunt câteva programe care nu au corespondent pe OS X. 47
Nu, sunt excepții din an in paști, la prieteni, la un internet cafe, etc. 62
NU, ferească Steve! N-am mai atins un PC cu Windows din... nu-mi mai aduc aminte! 15
Nu folosesc versiuni de Desktop PC de Windows dar folosesc aparate (telefon, Pocket PC, etc.) ce au ceva M$ in ele. 2
Nu vreau sa votez, dar vreau sa vad rezultatele. 28
Total voturi: 430
Trebuie să fii un utilizator logat ca să votezi
Categoria F*ck Microsoft!
  [ Ignoră ]   [ # 46 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

ce e ala windows?

[ Ignoră ]   [ # 47 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
psergiu - 10 Ianuarie 2006 10:35 PM

Tot criticati voi Windowsul - uite aici un om care s-a apucat sa il instaleze ca sa vada cum e si a scris un articol:
http://madpenguin.org/cms/html/47/5937.html

omul are perfectă dreptate: pur și simplu, majoritatea covîrșitoare a utilizatorilor nu a instalat altceva decît Windows și nu știe că alții sînt mai buni. Dar ce folos… mie îmi spuse unu’ (nu spui cine!) „ce naiba Cattus ai tu cu mac-ul ăsta, pune-mi un Windows pe pc-ul ăsta”. Și i‑am pus…

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 48 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești

pai deh… pe la tarabe, se vindeau jocuri si softuri ibm - compatibile….

[ Ignoră ]   [ # 49 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX

Cei care se sperie ca noul Windows Vista va fi mai sigur decat versiunile vechi si va convinge userii sa nu renunte la el si sa traca pe Mac ... sa stea linistiti:
Microsoft Ships First Vista Security Patches
http://www.eweek.com/article2/0,1895,1911406,00.asp

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 50 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Baiiii, nu se poate…! Nici n-a iesit pe piata (ba chiar unii zic ca mai are un an pana sa iasa) si deja trebuie peticit. Sucks big time!

[ Ignoră ]   [ # 51 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj Napoca
altero - 17 Ianuarie 2006 08:08 PM

Baiiii, nu se poate…! Nici n-a iesit pe piata (ba chiar unii zic ca mai are un an pana sa iasa) si deja trebuie peticit. Sucks big time!

who cares’?

[ Ignoră ]   [ # 52 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti

cautam topicul cu “sa mai si radem” sau ceva de genul asta, dar this will do. Fragment din reviewul festivalului de muzica electronica rokolectiv de la MNAC:

“Christian Fennesz (Austria) a avut o tentativa de “drone”, pe baza unui feedback de chitara procesat si chiar a unor riffuri live. Nu a reusit sa obtina coerenta vizata si nici sa evidentieze un eventual conflict intre instrument si plaja de sunete. Jezis Tahne Na Berlin (Cehia) m-a facut sa ma gandesc la ispravile soldatului Svejk. Un “mix” realizat exclusiv prin control de mouse si optiunea “open file”, combinat cu acorduri aleatoare de chitara, beat-uri live din gatlej si pantomima breakbeat a unui om care se agita in spatele unui PC. Dupa cateva intreruperi datorate sistemului, “The Microsoft theme” a pus punct ridicolului si a anuntat cauza tuturor belelelor. “Show-ul” s-a terminat cu suturi date aparaturii si mesaje la adresa lui Bill Gates. Rec Overflow (Spania) a mixat modern pe structuri IDM dinamice, cu juxtapuneri hip-hop si noise. Pe Mac, ca si multi altii. Total incoerent, Electronicat (Franta) mi-a amintit de cantaretii amatori de psychobilly. Un chitarist torpilat care a facut strip-tease, a cantat piese de dragoste pe filtru de vocoder, a mixat riffuri punk intre frecvente bas extreme si a demonstrat ca “rock’n’roll ain’t noise pollution” nu mai este un motto de actualitate.”

tot review-ul il gasiti aici: http://www.muzicisifaze.com/concert.php?id=26 .

Semnătură 

“On January 24th, Apple Computer will introduce Macintosh. And you’ll see why 1984 won’t be like 1984”

[ Ignoră ]   [ # 53 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK

No more Vista for 2006!
Apple rulz.

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 54 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 26.01.06

de ce?

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 55 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

http://www.macrumors.com/pages/2006/03/20060322001338.shtml

[ Ignoră ]   [ # 56 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK

Mai pe larg la sursa.

Si tot mai pe larg:
Fu*k Microshtift!

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 57 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 26.01.06

I like this quote: ” The OS will have a new restart manager “that we think will reduce reboots by 50 per cent,” Wilson says.”
zice unu.

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 58 ]
RankRankRank
Member
Din: Cluj
Macuser din: 14.10.05

Ce e fain e ca pe site-ul de prezentare a vista ( la MS) pagina de securitate e un sfert din cea de User Experience.
Ca “spectacular effects” sunt trecute efectele de transparenta ale ferestrelor…

[ Ignoră ]   [ # 59 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Sufrajeria lu' Firea (fost maidan al lui Oprescu)
Macuser din: 06.12.05

da de ce mergeti asa departe?...

avem articole si aici la Romania…..

sursa: CATAVENCU nr 10 saptamina 15-21 martie
autor: Game Ovar
text:

Veni, vidi, Vista
Nu știu dacă aveți idee câtă memorie mănîncă la micul dejun mult așteptatul Windows Vista, cel care se presupune că va înlocui învechitul XP de la Microsoft. Păi, cam 800MB din RAM și asta numai “idle” fiind, fără ca vreo aplicație să funcționeze în background. Cei care l-au testat spun că fără 1GB de RAM nu faci nimic cu o Vista, dar îți trebuie cam 2 GB ca să nu-ți stea toata ziua în pat ca proasta. Ce vă interesează, cît vă manîncă din hard? Păi, aproape 7 GB, că cică atunci cînd nu ești tu pe-acasă îi aduce la masă și pă tat-su’, și pă mă-sa…

off topic
@iaru, nuiașacă nu pățesc nimic că am dat citatu’ ăsta?.... cheese

Semnătură 

Adam nu era decît un om ceea ce explică totul. El nu dorea mărul de dragul mărului. Îl dorea pentru că era interzis….

[ Ignoră ]   [ # 60 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj Napoca

si totusi chiar asa? este mult prea deplasat dupa parerea mea, oricum ramul nu costa atat de mult in zilele noastra dar, chiar asa?

4 din 41
4

‹‹ localizarea unui individ      Primul Mini PC ››