omul are perfectă dreptate: pur și simplu, majoritatea covîrșitoare a utilizatorilor nu a instalat altceva decît Windows și nu știe că alții sînt mai buni. Dar ce folos… mie îmi spuse unu’ (nu spui cine!) „ce naiba Cattus ai tu cu mac-ul ăsta, pune-mi un Windows pe pc-ul ăsta”. Și i‑am pus…
Cei care se sperie ca noul Windows Vista va fi mai sigur decat versiunile vechi si va convinge userii sa nu renunte la el si sa traca pe Mac ... sa stea linistiti:
Microsoft Ships First Vista Security Patches http://www.eweek.com/article2/0,1895,1911406,00.asp
cautam topicul cu “sa mai si radem” sau ceva de genul asta, dar this will do. Fragment din reviewul festivalului de muzica electronica rokolectiv de la MNAC:
“Christian Fennesz (Austria) a avut o tentativa de “drone”, pe baza unui feedback de chitara procesat si chiar a unor riffuri live. Nu a reusit sa obtina coerenta vizata si nici sa evidentieze un eventual conflict intre instrument si plaja de sunete. Jezis Tahne Na Berlin (Cehia) m-a facut sa ma gandesc la ispravile soldatului Svejk. Un “mix” realizat exclusiv prin control de mouse si optiunea “open file”, combinat cu acorduri aleatoare de chitara, beat-uri live din gatlej si pantomima breakbeat a unui om care se agita in spatele unui PC. Dupa cateva intreruperi datorate sistemului, “The Microsoft theme” a pus punct ridicolului si a anuntat cauza tuturor belelelor. “Show-ul” s-a terminat cu suturi date aparaturii si mesaje la adresa lui Bill Gates. Rec Overflow (Spania) a mixat modern pe structuri IDM dinamice, cu juxtapuneri hip-hop si noise. Pe Mac, ca si multi altii. Total incoerent, Electronicat (Franta) mi-a amintit de cantaretii amatori de psychobilly. Un chitarist torpilat care a facut strip-tease, a cantat piese de dragoste pe filtru de vocoder, a mixat riffuri punk intre frecvente bas extreme si a demonstrat ca “rock’n’roll ain’t noise pollution” nu mai este un motto de actualitate.”
Ce e fain e ca pe site-ul de prezentare a vista ( la MS) pagina de securitate e un sfert din cea de User Experience.
Ca “spectacular effects” sunt trecute efectele de transparenta ale ferestrelor…
Din: Sufrajeria lu' Firea (fost maidan al lui Oprescu)
Macuser din: 06.12.05
da de ce mergeti asa departe?...
avem articole si aici la Romania…..
sursa: CATAVENCU nr 10 saptamina 15-21 martie
autor: Game Ovar
text:
Veni, vidi, Vista
Nu știu dacă aveți idee câtă memorie mănîncă la micul dejun mult așteptatul Windows Vista, cel care se presupune că va înlocui învechitul XP de la Microsoft. Păi, cam 800MB din RAM și asta numai “idle” fiind, fără ca vreo aplicație să funcționeze în background. Cei care l-au testat spun că fără 1GB de RAM nu faci nimic cu o Vista, dar îți trebuie cam 2 GB ca să nu-ți stea toata ziua în pat ca proasta. Ce vă interesează, cît vă manîncă din hard? Păi, aproape 7 GB, că cică atunci cînd nu ești tu pe-acasă îi aduce la masă și pă tat-su’, și pă mă-sa…
off topic
@iaru, nuiașacă nu pățesc nimic că am dat citatu’ ăsta?....