Mi se pare normal sa ai angajati pasionati de produsele tale, dar cred ca-si dau si ei seama ca fac numa porcarii, si poate de-asta merge si treaba prost.
Cum vedem că Microsoft a devenit irelevant - discuția asta a ajuns pe pagina a 5-a
Supărați (sunt Doamne, supărați) că Apple a lansat iOS 4, Microsoft lansează și ei un NOU sistem de operare pentru device-uri: Windows Embedded Handheld.
Deci acuma Microsoft au așa:
- Vechiul Windows CE
- Windows Mobile
- Windows Phone 7
- Windows Embedded Compact 7
- Windows Embedded Handheld
Fiecare diferit de celălalt și în majoritatea cazurilor incompatibil cu celălalte.
Deci tocmai am avut un orgasm intelectual: am participat la conferinta anuala a firmei pqrtenere din Germania, unde majoritatea “colegilor” erau curiosi sa-l cunoasca pe amaratul din ... Cum ii zice la tara aia din est unde au clientii nostri multe fabrici? ... Care mah, China? Nu, nu chiar asa… Europa, cumva… Aaa, Romania.
Dis de dimineata, toata lumea preda laptopurile pentru reinstalare, sau asa ceva. Predau si eu Powerbooku’, sa nu fiu bulangiu. Vad maine cum au rezolvat astia cu accesul la Lotus Notes si serverul Domino (daca nu le explic eu, dar cred ca se prind si singuri). Dupa care, tot poporu apare cu stick-uri pentru a pune powerpointuri pe o mizerie de HP care nu mergea decat in priza. Dupa care le cauta in Windows Explorer si flutura din maini la colegi sa dea next la slide. Apropo, e firma internationala de training, am uitat sa spun… Misto prezentarile, dar intr-o usoara disonanta fata de keynote-ul meu cu cinematice, livrat cu remote cu tot de pe MBP-ul de 17…
IT manageru a cedat psihic dupa pranz, cand, dupa ce am tinut deschis MBP-ul vreo 4 ore, din care una jumate am luat notite, m-a intrebat daca totusi NU AM NEVOIE DE PRIZA?!??! I-am multumit politicos si i-am zisc ca mai am vreo 30% din baterie si ca ar trebui sa fie suficient…
Din filmuletul ala reiese ca Balmer e cam dus cu pluta…sigur ii lipsesc vreo 2-3 doage.
poate asa se comporta pentru ca stie ca un trust ca si microsoft face asa produse slabe-si scumpe
Aha sa va povestesc,merg in mediagaxy in oradea si ma uit la portabile,aveau un macbook air(o bucata)si o gramada de HP nici unu sub 500 de EURO
pentru ce sa dai atata amar de bani pe un [cenzurat]*t de portabil care se stirca maxim in 3 luni daca faci surf pe internet si dawloadezi
Apple o să înlocuiască OSX cu iOS ? Nu știm. Dar știm că Windows 8 va avea un App Store. La revedere software downloadat de unde vrei, search-ul principal pe google va deveni “Windows 8 Jailbreak”
Apple o să înlocuiască OSX cu iOS ? Nu știm. Dar știm că Windows 8 va avea un App Store. La revedere software downloadat de unde vrei, search-ul principal pe google va deveni “Windows 8 Jailbreak”
Zvonul preferat la ora actuala este iOS layer peste OS X. Probabil in locul dashboard-ului. Tot probabil pe un iMac cu multitouch care (probabil, ati ghicit) va fi de 22” si va aparea in curand. F*ck Microsoft sau nu, mie mi se pare o miscare in directia buna, din pacate cred ca va fi facuta Microsoft style, adica prost si la repezeala.
asa.. tovarasul windows 7 ultimate pe 64 de biti nu e in stare sa monteze un biet HDD extern pe USB.
Se pare ca la versiunea asta au uitat sa dea copy/paste la un fisier ini prezent la versiunile anterioare.(lipseste o bucata de vreo 40 de linii de cod) Daca ai noroc il vede ca un “USB SATA BRIDGE ” in device manager si atunci doar mergi in disk manager si ii atribui o litera. Altfel iti trebuie cunostinte avansate de operare windows.
Mentionez ca il am cu licenta updatat la zi. De la Microsoft nu am auzit nici pas, am gasit solutia sa faca chestia asta automat pe un forum obscur…
Se pare ca versiunile crack-uite/piratate au chestia asta functionala, corectat de cel care a piratat versiunea. Nefericitii care au dat banul ca mine nu se bucura de aceasta facilitate.
A doua problema majora e viteza oricarui device pe USB e insuportabila . Face nu stiu ce “advanced cached writing ” si practic el raporteaza ca scrie dar de fapt scrie cand vrea el. Orice device pe USB fie el HDD sau stick formatat NTFS are chestia asta. la unele e imposibil de scos. exemplu concret : la un HDD extern pe acealsi calculator acelasi port USB.. de la 38 Mb/s scazut la 17 Mb/s
Pur si simplu iti ies peri albi pana scrii ceva.
Versiunea de 32 de biti era ok, dar am 4 GB de RAM si ii am degeaba in 32 de biti..:(
E cred ca prima data cand am cumparat un produs software Microsoft ( nu vorbesc de laptop-uri luate bundle cu OS-ul) dar e si ultima…
De ce a explodat stația de forare maritimă Deepwater Horizon din Golful Mexic - pentru că sistemul de alarmare nu mergea.
De ce nu mergea ?
Problems existed from the beginning of drilling the well, Mr. Williams said. For months, the computer system had been locking up, producing what the crew deemed the “blue screen of death.”
“It would just turn blue,” he said. “You’d have no data coming through.”
Mie ce mi se pare fascinant e ca baietii astia aveau sistemul de alarma dependent de un PC [fie el cu windows sau mac os]. Cum naiba ca un sistem atat de important sa nu fie autonom si daca se poate si redundant?
asa.. tovarasul windows 7 ultimate pe 64 de biti nu e in stare sa monteze un biet HDD extern pe USB.
Se pare ca la versiunea asta au uitat sa dea copy/paste la un fisier ini prezent la versiunile anterioare.(lipseste o bucata de vreo 40 de linii de cod) Daca ai noroc il vede ca un “USB SATA BRIDGE ” in device manager si atunci doar mergi in disk manager si ii atribui o litera. Altfel iti trebuie cunostinte avansate de operare windows.
Mentionez ca il am cu licenta updatat la zi. De la Microsoft nu am auzit nici pas, am gasit solutia sa faca chestia asta automat pe un forum obscur…
Se pare ca versiunile crack-uite/piratate au chestia asta functionala, corectat de cel care a piratat versiunea. Nefericitii care au dat banul ca mine nu se bucura de aceasta facilitate.
A doua problema majora e viteza oricarui device pe USB e insuportabila . Face nu stiu ce “advanced cached writing ” si practic el raporteaza ca scrie dar de fapt scrie cand vrea el. Orice device pe USB fie el HDD sau stick formatat NTFS are chestia asta. la unele e imposibil de scos. exemplu concret : la un HDD extern pe acealsi calculator acelasi port USB.. de la 38 Mb/s scazut la 17 Mb/s
Pur si simplu iti ies peri albi pana scrii ceva.
Versiunea de 32 de biti era ok, dar am 4 GB de RAM si ii am degeaba in 32 de biti..:(
E cred ca prima data cand am cumparat un produs software Microsoft ( nu vorbesc de laptop-uri luate bundle cu OS-ul) dar e si ultima…
Mihai,stii foarte bine ca cel mai bun windows este windows 2000,asa imi ziceai mie,nu? :D