32 din 41
32
Sondaj
Folositi Windows?
Da, zilnic, acasă și la muncă. 99
Da, zilnic, doar la muncă, sunt obligat. Mac-ul e al meu. 120
Da, sporadic, am un PC care șomează într-un colt. 57
Da, sporadic, pe Mac, în emulatie sau nativ, sunt câteva programe care nu au corespondent pe OS X. 47
Nu, sunt excepții din an in paști, la prieteni, la un internet cafe, etc. 62
NU, ferească Steve! N-am mai atins un PC cu Windows din... nu-mi mai aduc aminte! 15
Nu folosesc versiuni de Desktop PC de Windows dar folosesc aparate (telefon, Pocket PC, etc.) ce au ceva M$ in ele. 2
Nu vreau sa votez, dar vreau sa vad rezultatele. 28
Total voturi: 430
Trebuie să fii un utilizator logat ca să votezi
Categoria F*ck Microsoft!
  [ Ignoră ]   [ # 466 ]
RankRankRank
Member
Din: Tulcea, Romania
Macuser din: 31.03.06

Ala cred ca a fost primul si ultimul produs MS care a fost lansat cand era terminat.  Din pacate nu prea mai e practic,  deoarece nu mai are suport si nici nu e optimizat pentru procesoare cu mai multe nuclee..

Semnătură 

if it works .. don’t screw with it

[ Ignoră ]   [ # 467 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

fara cuvinte

[ Ignoră ]   [ # 468 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti, Ro
Macuser din: 31.10.07
dacuBurebista - 29 Iulie 2010 10:17 AM

fara cuvinte

ce de jocuri noi ai dacule smile

Semnătură 

Accidentele se întâmplă atunci când doi sau mai mulți oameni vor să pară deștepți simultan.

[ Ignoră ]   [ # 469 ]
RankRankRank
Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 27.10.08
leeloo - 20 Iulie 2010 11:46 AM

asa.. tovarasul windows 7 ultimate pe 64 de biti nu e in stare sa monteze un biet HDD extern pe USB.

Nu știu cât e de adevărat, mie mi-a mers din prima, fără nici un artificiu. Windows 7 Ultimate, 64 biti, HDD WD 1TB extern pe USB.

Semnătură 

We spent a lot of time in simulators, we were going to do it right  Wally Schirra

[ Ignoră ]   [ # 470 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX

MS începe o campanie de dezinformare: http://www.microsoft.com/windows/windows-7/compare/pc-vs-mac.aspx

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 471 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 05.01.09

Fiecare își pune în valoare avantajele, da’ dacă o face M$ se cheamă dezinformare smile

[ Ignoră ]   [ # 472 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Sufrajeria lu' Firea (fost maidan al lui Oprescu)
Macuser din: 06.12.05

Pai tu ce zici de fraza asta:
PCs are always ready, willing, and—most importantly—able to get down to business.

Deci noi nu putem.
Nasol.

Semnătură 

Adam nu era decît un om ceea ce explică totul. El nu dorea mărul de dragul mărului. Îl dorea pentru că era interzis….

[ Ignoră ]   [ # 473 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Sufrajeria lu' Firea (fost maidan al lui Oprescu)
Macuser din: 06.12.05

mai exact:

Semnătură 

Adam nu era decît un om ceea ce explică totul. El nu dorea mărul de dragul mărului. Îl dorea pentru că era interzis….

[ Ignoră ]   [ # 474 ]
RankRankRank
Member

Eu zic că tocmai noi ar trebui să mergem pe burtă, tocmai ce s-a încheiat campania PC-vs-Mac și nu Mac-ul era ăla la costum. raspberry

[ Ignoră ]   [ # 475 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: London, UK
Macuser din: 31.05.07

asta deja e mitocanie de la microsoft. insa ce te astepti cu rahatul de ballmer la conducere? ia, cateva chestii de pe site:

Most of the world’s most popular computer games aren’t available for Macs. And Macs can’t connect to an Xbox 360. PCs are ready to play.

nu zau? care-i faza cu steam, blizzard si ea games? ca sa nu mai vorbesc de alte cateva titluri foarte cunoscute, gen age of empires? iar apple nu se poate conecta la xbox-ul facut de voi??? mai sa fie, ce coincidenta! sunt sigur ca voi dati informatii despre sistemul vostru deschis de jocuri si ca apple e ignorant! felicitari ca ati facut un sistem de operare care se conecteaza la un produs de-al vostru. sau daca e de la un alt etaj, se considera produs strain?

Most Macs can’t hook up to your TV unless you buy a converter dongle. Many PCs running Windows 7 are designed to connect directly to TVs, so you can watch movies and see photos on the big screen.

da, insa eu iau un dongle si conectez ce vreau si cum vreau. sau iau un rahat de laptop cu conexiune vga si imi bag picioru in tv de cateva mii de euro, ca eu ma uit la 800x600! ca sa nu mai zic ca sunt mac-uri care suporta hdmi standard, deci nu e nevoie de nici un dongle!

The computer that’s easiest to use is typically the one you already know how to use. While some may say Macs are easy, the reality is that they can come with a learning curve. PCs running Windows 7 look and work more like the computers you’re familiar with, so you can get up and running quickly.

chiar asa, daca stiu sa folosesc windows, banuiesc ca e mai usor sa folosesc windows. daca stiu sa folosesc mac, e mai usor sa folosesc mac. e logica de magar asta, dar poate acolo la microsoft ala e nivelul! problema e insa cand stiu sa folosesc ambele sisteme: tot mac-ul e mai usor. si daca nu sunt familiar cu windows, cu ce mama voastra seamana pc-ul meu??? sa vedem atunci care e mai usor!

Things just don’t work the same way on Macs if you’re used to a PC. For example, the mouse works differently. And many of the shortcuts you’re familiar with don’t work the same way on a Mac.

serios? nu exista nici o singura diferenta intre felul in care functioneaza mouse-ul pe apple sau pe windows. absolut niciuna! totul e exact la fel, acelasi principiu! in plus, apple a venit cu ideea cu mouse-ul, da? deci ei decid care e standardul. apoi vine microshit, isi fac eu versiunea lor si striga in gura mare ca apple e altcumva. cat despre shortcuts, no comment! e mai logic sa apas cmd + w(indow) ca sa inchid o fereastra, decat alt + f4. ia zi-i asta unui incepator!

Unlike Macs, many PCs running Windows 7 support Touch, so you can browse online newspapers, flick through photo albums, and shuffle files and folders—using nothing but your fingers.

hai sa mori tu? adica noi nu avem zoom, pinch, drag & drog, flip si alte magarii pe touchpad? sistemul nu suporta asa ceva? asta deja e minciuna pe fata, nu confuzie!

On a Mac, out of the box, you can only encrypt your home folder. With Windows 7 Ultimate, you can encrypt your entire hard drive and even USB drives. So your stuff can be safer wherever you go.

n-or fi aflat ei inca cum, dar se poate si pe mac.

With a Mac, it’s harder to set up secure sharing for your photos, music & movies, documents, and even printers with other computers on your home network. With HomeGroup, it’s easy to connect all the computers in your house running Windows 7.

din nou aberatii cromatice, insa sa zicem ca prin absurd si voia domnului au dreptate. atunci eu zic ca pe windows e imposibil. pentru ca ei vorbesc de “secure sharing”. stie windows de sharing, dar cand vine vorba de securitate, vai de vulva ma-sii!

Apple’s productivity suite file formats won’t open in Microsoft Office on PCs. This can be a real hassle for Mac users sharing work documents with PC users.

pariu pe averea lu billy ca merge?

pe scurt, cand apple a inceput campania mac vs pc, macar dadeau fapte reale! microrahat da cu bata-n balta, ca de-obicei! faza trista e ca necunoscatorii chiar ii cred, si uite asa se nasc prejudicile despre apple, fara sa fi atins unul in viata ta! si asta nu ma deranjeaza… nu ca as fi eu nu stiu ce fan apple.

Semnătură 

Suzuki SV650S
One joint a day, keeps the doctor away! cheese

[ Ignoră ]   [ # 476 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Timisoara
Macuser din: 18.04.08

smile)) Sharing files smile))

Sansele ca fisierele generate de o aplicatie Microsoft sa fie deschise si randate corect de o alta aplicatie Microsoft sunt net mai mici decat in cazul unei aplicatii construite de catre orice alt producator de software de pe planeta :D

Semnătură 

MacBook Pro 17 “Santa Rosa” /6 GB RAM/500GB Momentus XT/GeForce 8600M GT (Lion)
iPhone 4 32Gb neverlocked | iPad 64+4G stock (iOS 5)

Mini Core Duo 1.83 / 2 GB RAM / 320 GB HDD (Snow)
Lampa iMac G4 17” 1.25 (Leo) + stand iGo
Powermac G4 | 1 Quicksilver + 2 Sawtooth (Tiger) | 2 x Apple Studio Display 15
Powerbook G4 12” Al, 1.5 GHz, 1.25 GB RAM (Leo)
iBook Clamshell Tangerine (9.2.2 + Panther) | Performa 5200 CD (8.1)

[ Ignoră ]   [ # 477 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05
psergiu - 10 August 2010 07:13 AM

MS începe o campanie de dezinformare: http://www.microsoft.com/windows/windows-7/compare/pc-vs-mac.aspx

Dacă Microsoft îşi începe o campanie punînd în balanţă ceea ce oferă altul de 10 ori mai puţin răspîndit ca el, înseamnă că lucrurile nu merg prea bine în grădina cu ferestre. Goliat îşi face curaj în faţa pirpiriului de David. Lăsaţi-mă să rîd!
E ca şi cum fabrica Ford ar încerca să-i convingă (să-i convingă, ăsta-i termenul) pe americani că ei sînt mai buni decît Dacia. Nu cumpăraţi, bre, de la Dacia, uitaţi-vă şi la noi!

[ Ignoră ]   [ # 478 ]
RankRankRank
Member

O observație cât se poate de pertinentă.
Lucrurile au început să scârțâie la Redmond de mai demult, doar că după campanii ca asta (și ca la cea cu “I’m a PC”) ne putem da seama de amploarea situației.
Mai era și campania aceea cu petrecerea de-acasă pentru Windows 7, tot în aceeași categorie.

[ Ignoră ]   [ # 479 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj Napoca
Macuser din: 20.06.08

Ceva la categoria F*ck PC si compatibile!

Dupa cum bine se stie, exista mii de mii de mii de clone PC pe piata.
Pe langa macMini-ul meu la birou exista una. Adica sub MacMini.
Lucrez pe doua sisteme de operare deoarece cei de la sisteme de urmarire GPS au sof care functioneaza doar sub explorer pe Vista si nu merge deloc pe explore-ul de pe Mac.
Asta, ca sa se stie de ce tin MICROSOFT pe birou.
Asa ca din oarecare motive am scos afara firul de retea! Usor de scos, deoarece am gasit mufa urmarind firul!
Partea faina a afost dupa vre-o 2 saptamani cand iar am vrut sa conectez reteaua!
Nefiind un standar al crearii unui PC pe vapor, am incercat cu bajbaitu sa gasesc gaura de retea. Surpirza: In spate zeci de gauri si gaurele in zeci de locuri.
Asa ca injurand vartor, am scos macMini-ul afara, am tras unutatea centrala cu cele 50.000 de cabluri, m-am umplut de praf si draci si am reusit sa cuplez PC-ul la retea!

E.

Semnătură 

“Cel cel mai sigur semn că există viață inteligentă în Univers este că niciodată nu au încercat să ne contacteze” - Bill Watterson.

Ladă cu multe mere….

[ Ignoră ]   [ # 480 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX

Vina ta dacă ai PC și nu ai simțu’ găurii de rețea (adică să-ți dai seama pe pipăite de diferența între mufele PS/2, USB, Ethernet, Modem, HDMI și diverse alte găuri de aerisire)

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

32 din 41
32

‹‹ localizarea unui individ      Primul Mini PC ››