Pe aici sunt reclamela Surface (si Win 8) pe toti peretii. Pe absolut toti peretii. Si la TV practic in orice pauza pe orice canal.
N-am vazut nici una in viata de zi cu zi, in realitate, “in the wild”. iPaduri, Kindle-uri Fire sau tablete Samsung, cat cuprinde, M$ zero.
Recomandarea oficială Microsoft pentru mai mult spațiu este să folosești un Stick USB de 32Gb pentru a muta partiția de recovery de pe flash-ul intern și să folosești card-uri SD pentru stocarea de fișiere.
Prețul unui Surface Pro începe de la 899$ (+Sales Tax, -Cover-ul cu tastatură care se achiziționează separat dar este necesar pt aplicațiile non-Metro) și durata anunțată de viață a bateriei este de aproximativ 4 ore.
Eu chiar o sa iau una cand vor scoate varianta cu 256GB, pentru mine e un bun compromis intre portabilitate si putere de calcul.
Ca utilizator zilnic de Microsoft si eu am fost tentat sa iau un Surface Pro dar am renuntat si am luat iPad 4. Motivul nu e capacitatea de stocare ci bateria.
Intrebare: exista vreo optiune in bios prin care sa poti dezactiva Security Policy sau nu? Daca nu, chiar stau si ma intreb cine o sa mai cumpere sistem cu Windows preinstalat. E mai avantajos un GGK luat ulterior chiar daca e cu 100 RON mai mult.
Mulți cumpără/vor cumpăra cu Windows preinstalat. Ai backup la system, poți face restore + nu-ți mai bați capu cu instalarea. Multă lume uită că noi power-userii suntem mult mai puțini ca și cei non-power-user care nici să instaleze un Windows poate nu știu
Mulți cumpără/vor cumpăra cu Windows preinstalat. Ai backup la system, poți face restore + nu-ți mai bați capu cu instalarea. Multă lume uită că noi power-userii suntem mult mai puțini ca și cei non-power-user care nici să instaleze un Windows poate nu știu
Mda, ai dreptate:) Cei de la Lenovo mi-au dat indicatii unde sa caut in UEFI BIOS sa dezactivez protectia si atunci pot instala ce vreau.
Daca nu se pune acea optiune nu ai nici o sansa sa pui altceva.
1. daca iei credit de la skype de pe site, pentru fiecare £10 platesti £11.5 (TVA-ul, poza 1). daca iei ca in-app purchase, pentru £2.99 platesti exact £2.99 la Apple (poza 2), Microshtift nu vede cardul tau la fata, si Apple mai si pastreaza 30% din bani, deci M$ vede doar £2.093!! Tu faci economie, Apple face un ban, creditul tau e acelasi… pana inchide Skype obloanele…
2. Facebook a lansat VOIP direct din aplicatia mobila. Cand o sa fie lansat si in afara US si Canada… adio Skype. Cat a platit M$ pentru Skype?