mi se pare ca toti care dau rateu la MS se cara: exemplu a fost tipul care prezentase Windows 8, presa ii zicea ca e Steve Jobs al MS. A aparut Windows 8, el a fost dat afara.
Celalalt tip cu Xbox One, dat in bara in legatura cu noua consola, dat afara si acum e la Zynga parca.
Probabil Steve Ballmer, Windows 8, RT, Surface, dat in bara -> afara
Poate problema e de fapt mai sus de Ballmer.
Când jucăria arată aparent bine, dar clar nu face ce trebuie, bug-ul nu este în View, ci în Controller.
Să ne-nțelegem, aici vorbesc de M$ că arată aparent bine, nu de Ballmer.
Am cumpărat azi o licență de Micromoalerău Office:mac 2011 HOME & BUSINESS pentru la birou.
(vrea conducerea să vadă cum funcționează pe macurile vechi ca să decidă câte macuri noi cumpără anu’ ăsta)
Venit cu cutia la birou, desfăcut, scos cardul cu licența (nu mai vine cu CD) și intrat pe officeformac/download.
Acolo nu am găsit unde să bag rromania… Am incercat și cu UK… Nu pot sa descarc kit-ul de instalare!
Am vorbit mai bine de 20 minute la Info Line Microsoft Romania și nu au putut să-mi spună de unde să descarc kitul!
Aștept un răspuns de la ei pe mail. ☠
Știe cineva de unde se descarcă?
Aveti vre-o aplicatie de WinXP care trebuie neaparat sa o folositi ?
Inainte sa dati banii lui Satya Nadella (Balmer e pa, va fi alungat si Gates), verificati daca nu merge cumva cu ReactOS. Un OS gratuit scris de la zero de rusi si romani, cu binecuvantarea lui Putin, care incearca sa fie pe cat se poate de compatibil cu Win XP / Win Server 2003.
Eu am downloadat o imagine de masina virtuala (VirtualBox, si el gratuit) de ReactOS 0.3.16 si din ce m-am jucat este interesant ce au reusit sa faca oamenii aia.
Am cumpărat azi o licență de Micromoalerău Office:mac 2011 HOME & BUSINESS pentru la birou.
(vrea conducerea să vadă cum funcționează pe macurile vechi ca să decidă câte macuri noi cumpără anu’ ăsta)
Venit cu cutia la birou, desfăcut, scos cardul cu licența (nu mai vine cu CD) și intrat pe officeformac/download.
Acolo nu am găsit unde să bag rromania… Am incercat și cu UK… Nu pot sa descarc kit-ul de instalare!
Am vorbit mai bine de 20 minute la Info Line Microsoft Romania și nu au putut să-mi spună de unde să descarc kitul!
Aștept un răspuns de la ei pe mail. ☠
Știe cineva de unde se descarcă?
Am încercat de acolo.
Nu poți să alegi România.
Dacă aleg UK, Get Started… mergea până la introducerea datelor de contact unde apărea o pagină neagră cu ceva câmpuri de completat.
Rezolvat acum.
Am primit de la iStyle sfatul să descarc de pe Softpodia că ei au versiunea demo pe serverele lor și am primit și de la info line (după un alt apel telefonic) un link de pe conținutrâudigital.net…