Cred ca e mai complicat pt non-nativi sa inteleaga sensul cuvintelor dar explica unii prin comentarii: “You do not have to pay for windows 10, unless you miss the free upgrade during windows 10 first year. No subscriptions or anything.”, “Windows 10 is not subscription based. Reading comprehension fail for a lot of you.”
Buna strategie sa-i forteze sa faca upgrade, poate chiar o fi ceva de capu lui.
.ral:cr - la același eveniment au discutat noua lor infrastrucură de “Utility Computing” - cu plata lunară pentru folosirea software-ului de pe calculatorul tău.
Și în alte știri Microsoft - toată lumea cu Windows 7 și 8 primește Windows 10 atât timp cât are CPU x86 și licențe non-Enterprise
- Ai dat banii pe o tabletă Microsoft ? Rămâi cu windowsu vechi, fără patch-uri și software.
- Ai firmă mare și ai dat banii pe licențe corect ? Toată lumea primește upgrade gratuit în primul an în afară de tine. http://www.zdnet.com/article/no-windows-10-update-for-surface-rt/
https://www.youtube.com/watch?v=srRQDp2Ibnk&spfreload=10 - astia zic ca Windows 98 ruleaza pe iPad, dar eu am vazut in magazine tablete de la Microsoft care inca vand Windows 3.1…cred ca totusi i-au schimbat doar numarul in 8, dar interfata e cam identica.
De 6 ani de zile, lunar primesc cate un email cu un mesaj de eroare de la Skype ca e o problema cu abonamentul meu si ca numarul online Skype o sa dispara in neant. Am sunat acum 6 ani la relatii cu clientii si mi s-a spus sa nu-mi fac griji, abonamentul o sa se reinoiasca automat si numarul o sa fie pastrat. Si am ignorat si numarul a ramas acelasi si mesajul de eroare a venit din nou dupa o luna.
Azi mi-a aparut mare un mesaj pe cont ca numarul cu 031 in fata nu o sa mai fie disponibil pentru ca prefixul nu mai e disponibil. Am vazut ca daca imi aleg un alt numar nu mai e de la RDS si are alt prefix. Dar linkul de sub mesajul de eroare duce intr-o pagina de settings din care nu poti sa schimbi nimic… Asa ca am dat sa contactez Skype/Microsoft help.
Pe Mac pe Safari, singurul link de contact duce intr-un 404. Sa repet: singura modalitate de a obtine ajutor pe Mac/Safari duce intr-o pagina lipsa. Noroc cu Chrome.
Am reusit sa chatuiesc cu cineva intrun final, ca sa vezi, mesajul ala de eroare trebuie sa-l ignor din nou. O fi din categoria Windoze: mesaje de eroare fara sens la care dai OK si treci mai departe fara sa le citesti. Ma dezobisnuisem de tipul asta de mesaje pe OS X…
Astăzi Azure a avut o zi glorioasă. Care încă nu s-a terminat.
Multiple Factor Authentication nefuncțional în câteva regiuni restrânse: Americas, EMEA, Asia-Pacific.
Deranj mare, mai toate multifuncționalele la care IT-ul face ce le zice Microsoft au O365 cu 2FA pentru sute de mii de utilizatori.
Desi jobul meu este cloud solutions arhitect nu sunt nici eu un mare fan al totul trebuie sa fie cloud, seamana atat de mult cu ce era acum 30-40 de ani, terminal and mainframe. Ca si atunci si acum e la fel, ceva crapa in core, bam afecteaza pe toti. Am un prieten care a pus siteul amazon uk cu botul pe labe pentru cteva minute pana cand automatic revert s-a aplicat. Asta e, in cazul lui desi totul parea ok, CAb aprobat, bla, bla bla, ceva totusi nu a mers ok.
Teoretic toata treba cu cloud-ul e, pune tot la noi ca iesi mai ieftin, ne ocupam noi de tot IaaS, PaaS, SaaS, tu doar stai cu tableta in Turcia la all inclusive si mai arunci in ochi din cad in can . In realitate nu e chiar asa, in multe cazuri e mai scump.
Nu e doar Microsoft, toti mai au gliciuri, Facebook, Google, Twitter, etc.
Cu 2 form of idetification a fost de cacao, nici adminii nu puteau schimba regula lasan iserii doar cu user psi pass, sa se logheze si ei trebuia sa aive 2fa . Firmele mari au rezolvat cu tel la Microsoft core.