rupt butonul de power la ipad air 2
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Dublin, Ireland
Macuser din: 07.05.09

Ieri a fost momentul fatadic pentru tableta mea :(. Scapata de la o distanta mica, de pe canapea (30-40 cm) direct in butonul de power. Din nfericire pe jos am ceva intre gresie/granit. S-a si zgariat. am sa incerc sa vad daca pot inltatura zbarieteura. Am deschis un tiket la apple “domne nu mai merge butonul” sanse aproape 0 sa il schimbe in garantie :(. Sa vad cat cer la reparatie. Botonul a ramas blocat. Am smart cover care inchide si deschide tableta. Deci fizic nu am probleme, dar ... ma roade :p.
Va tin la curent cu cat costa de inlocuit/reparat. Probabil asta este singura solutie.
Acum regret ca nu i-am luat o husa de protectie grosolana si am mers numai pe smart cover.

Semnătură 

Navighez pe net deci exist smile

MBA ‘15 | iPad mini 4 & 10.5 Pro | iPhone 6 & 7 | Apple Watch IV | aptv 4K

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Moderator
Din: Oradea
Macuser din: 01.01.09

Pui o poza ? Is curios cum arata.

PS : Configurari / General / Accesibilitate / AssistiveTouch / On -> Dispozitiv / Blocare Ecran tongue wink

[ Modificat: 27 Iulie 2015 08:15 PM de hamilton ]
 Semnătură 

Is that a bent iPhone 6 Plus in your pocket or are you just happy to see me ?

15” Macbook Pro BTO. 13” Macbook BTO. 20”  Cinema Display
iPhone Plus.  Watch 38MM Stainless Steel.  AirPods
iPod Nano.  TV 4K. AirPort Extreme.

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Butonul pur si simplu s-a înțepenit. Aseară din instinct am vrut sa fac un print screen si sa vezi minune, a făcut contact si s-a restartat tableta intr-una timp de 10 ore cred. Azi de dimineața plin de energie am mai tras de buton si am reușit sa i-l scot din contactul permanent. Deci trebuie neaparat rezolvat.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Din nefericire nu am apucat sa mai fac poza. Daca te uitai se puteau vedea urme pe coltul tableteti si buton de la cazatura. Din fericire NOUA tableta vine miane sau poimaine, deci apple a inlocuito in garantie wink. Baieti buni smile. Daca tot nu am dat nici un ban la reparatie am luat o husa mai serioasa si cu tastatura, chiar sunt curios cat de productiv este un iPad cu tastatura. http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00OK49YAO?psc=1&redirect=true&ref_=oh_aui_detailpage_o00_s00

Semnătură