Recomandare multifuncțională
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Timișoara
Macuser din: 01.03.07

Am nevoie de o recomandare: o multifuncțională laser (monocrom) a cărei exploatare să fie ieftină (am de scanat câteva documente și de printat câteva facturi pe lună; în mod sigur sub 50 de foi) și a cărei mărime să fie, pe cât posibil, cât mai mică. Am o multifuncțională veche, Canon (inkjet) dar Canon nu mai face de mult drivere pentru modelul respectiv iar cartușele sunt șocant de scumpe… Mulțam anticipat!

Semnătură 

The Day Is My Enemy

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Caransebes
Macuser din: 05.02.11

Buna, eu am un hp1212nf. Super multumit ,incarcare cartus undeva la 30 ron si are si port de retea, la mine merge de minune.
O zi crumoasa

Semnătură 

From Russia with love guy

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 16.11.12

Orice dar nu HP.

Vezi ca ar trebui sa fie ceva la reducere,  la din astea cu laser. Pe la un 230 lei cred ca gasesti si cu Wifi, sa printezi direct de pe tel smile Acum insa nu stiu sigur daca aveau si scanner, dar vezi altex/emag. Ca fapt divers, incearca aplicatia Scanner Pro, e socant de buna. Iti ia automat marginile, tu decat ridici telefonul, nu tre sa mai apesi nimic. Isi face upload la fisiere pe contul tau iCloud sau pe Dropbox/ Google Drive, etc. E incredibil ce au reusit sa faca smile

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Arad
Macuser din: 20.06.09

Eu in ultima vreme am pus ochii pe multifunctionalele de la Samsung. Mai multi prieteni de-ai mei au multifunctionale laser Samsung (alb-negru / color, cumparate cu 600 - 1500 lei) cu care am lucrat si eu cateodata si sunt destul de multumit de cum functioneaza. Insa au dimensiunea mai mare si nu stiu daca au drivere si pentru Mac OS. Preturile incep cam de pe la 500 lei la multifunctionalele laser Samsung.

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRank
Member
Din: Sibiu
Macuser din: 30.08.07

Eu am un Samsung Xpress M2675F cumparat de vreo 5 luni, merge excelent pe Mac, sunt foarte multumit de ea; a costat undeva la 500-600 lei.

Semnătură 

Mac 4 Ever!

Mac Mini Late 2012
Intel i5 @ 2,5 GHz / Intel HD 4000 / 500 GB HDD

iPad Mini 4G

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Punk, belasajgo, leopardu: cât vă costă cartușele (noi sau reîncărcate)?

Semnătură 

The Day Is My Enemy

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX
Macuser din: 11.10.05

Eu aici am de doi ani imprimanta asta:
http://www.price.ro/preturi_brother_dcp-7060d_441927.htm

Multifunctionala b/w cu fata/spate

Merge perfect cu Mac OS 10.10 si print-at si la scanat.

Tonner-ul de schimb e ieftin: http://www.amazon.com/gp/product/B0062ZNYFK

Am cumparat un tonner de schimb acum un an, dar inca nu l-am schimbat. Tonner-ul original inca tine cu metoda “scuturatului”

Modelul 7065 are retea si ADF la scanner, dar costa mai mult si necesita mai mult loc pe birou (in spate. ca sa aiba loc sa se deschida capacul de la scanner cu ADF-ul pe el)

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Mulțam psergiu, am mai auzit chestii de bine despre Brother.

Semnătură 

The Day Is My Enemy

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

(L.E.) psergiu, trebuie schimbate mereu toate cartușele sau, dacă nu ai nevoie imediată de color, merge și în varianta B/W only?

Semnătură 

The Day Is My Enemy

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRank
Member
Din: Sibiu
Macuser din: 30.08.07

Inca nu am schimbat cartusul, nu stiu cat ar costa

Semnătură 

Mac 4 Ever!

Mac Mini Late 2012
Intel i5 @ 2,5 GHz / Intel HD 4000 / 500 GB HDD

iPad Mini 4G

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX
Macuser din: 11.10.05

CANARIS: este Laser (frate). Si doar alb-negru.

Pe aici echipamentele Brother sunt marketate ca “Small-Medium Business” - mai scumpe initial, dar mai rezistente in timp si cu consumabile mai ieftine decat chestiile “consummer”.

Inainte sa o cumpar am fost la un Office Depot si m-am uitat la multifunctionale inkjet. Toate multifunctionalal inkjet HP, Cannon & co care erau la promotie, costau mai putin decat cartusele de cerneala pentru ele de pe randul urmator.

Laser frate. Daca vreau poze, le duc la atelier. Aici Walmart-ul le printeaza intr-o ora - intrii in magazin, mergi la un chiosc foto, conetezi sticku’, cardu’, telefonul (cablu sau blustutz) sau bagi CD-ul, alegi pozele, alegi marimile si ii dai submit. Dupa o ora in care ti-ai umplut carutul, inainte sa mergi la casa, treci pe la ghiseu si iei plicul cu poze.

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Arad
Macuser din: 20.06.09

Pentru Samsung-ul color de care am vorbit (al unui prieten - cumparat cu 1500 lei), cartusele originale costa fiecare 200 lei, atat cartusul negru cat si cele trei cartuse color, deci in total ar fi 800 lei inlocuirea completa a cartuselor cu cartuse noi originale. Cartusele se pot schimba separat fiecare cand se golesc. Proprietarul imprimantei inca nu a schimbat pana acum cartusele, deci nu pot spune inca cat tin.

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: București
Macuser din: 23.03.09

Ia te uită ce abordare revoluționară: multifuncționala Epson cu CISS de fabrică:
http://www.wsj.com/articles/review-epson-kills-the-printer-ink-cartridge-1438683871

The new EcoTank printers cost more up front but can churn for years without running dry.

Epson’s advantage is its permanent mechanical print heads, as opposed to the disposable thermal ones used by its chief competitors. Because Epson’s print heads are always connected to the printer, ink can be piped to them from anywhere—a cartridge or a tank on the side of the printer. More important, because they’re mechanical and not thermal, they can operate for years without requiring replacement and are less likely to clog.

Epson offers a two-year warranty on the hardware: If anything goes wrong during that time, Epson will swap it out for a new one. After that, you’re on your own.

The ET-2550 costs $400; its big brother, the ET-4550, which has a fax, a sheet feeder and Ethernet, costs $500.

Semnătură 

Mac Mini Intel MGEN2LL/A, MC815LL/A - Sierra, MC239LL/A - ESXI 5.5, MB138LL/A Lion
Power Mac G4 M8787LL/A OpenBSD/macppc
Power Mac G5 Leopard
AppleTV2, iPhone 6+/64, iPhone 4, iPhone 2G