2 din 3
2
9 septembrie iPhone launch
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 13.12.10
pitagora - 09 Septembrie 2015 06:30 AM

la 8 p.m. incepe?( ora noastra)

Da.

“Join us here on September 9 at
10 a.m. PDT to watch the keynote live.”

10 AM SF, CA = 20:00 Romania.

Semnătură 

Mac: iMac Pro 2017
Phone: iPhone X 256 GB Black
Tablet: iPad Pro Silver 128 GB + 4G
Watch: Apple Watch 3 42mm
TV: Apple TV 4 32 GB

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Dublin, Ireland
Macuser din: 07.05.09

Ceva pronosticuri?
- iPhone 2 GB, Force Touch, 16GB storage the base :( , 12MB Camera / 5-7 frontal
- iPad pro probabil in octombrie
- Nou apple TV, mai puternic dar mai scump, consola de jocuri
- Noul iOS
- Noul OSX
- Noul wacth OS

Semnătură 

Navighez pe net deci exist smile

MBA ‘15 | iPad mini 4 & 10.5 Pro | iPhone 6 & 7 | Apple Watch IV | aptv 4K

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRankRank
Member
Din: Ploiesti/Constanta
Macuser din: 04.01.11
Cristian Ceobanu - 09 Septembrie 2015 09:29 AM

Ceva pronosticuri?
- iPhone 2 GB, Force Touch, 16GB storage the base :( , 12MB Camera / 5-7 frontal
- iPad pro probabil in octombrie
- Nou apple TV, mai puternic dar mai scump, consola de jocuri
- Noul iOS
- Noul OSX
- Noul wacth OS

ce consola de jocuri poate sa creeze apple ? de tetris?

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

@ pitagora: ce consola de jocuri poate sa creeze apple ? de tetris?

Apple TV, se zvoneste ca vrea sa intre in competitie cu Sony si Microsoft pe console. La fel se si zvoneste un pret de 250$ :D.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 20 ]
RankRankRank
Member
Din: Ploiesti/Constanta
Macuser din: 04.01.11

sony, playstastion, si nintendo sunt titani. nu cred ca apple ar face o asemenea greseala sa se ia la tranta cu ei.. pentru care absolut 0 sanse de reusita.

ce sistem sa implementeze consola? tot mac os sau ce? chiar nu inteleg, credeti ca o sa stea producatorii de jocuri sa porteze jocuri pentru apple tv os?? slabe sanse…

nu inteleg de ce apple actioneaza intr-o asemenea directie( asta daca actioneaza), am vazut si chestia cu iCAR, care iaras mi se pare rubish… nu cred ca o sa vedem in viata asta vreodata un iCAR, poate daca apple cumpara TESLA sau ceva de genu’’ sa patrunzi intr-o lume necunoscunta si sa incerci sa lasi in urma titani ca BMW, MERCEDES sau japonezii care se vand cel mai bine in USA sau sa il faci pe americanul de rand sa renunte la camioneta lui sau mai stiu eu ce.. sunt doar bani aruncati degeaba pe cercetare…

[ Ignoră ]   [ # 21 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05

Lista de cumparaturi:
- aTV - 100%, cel vechi nu mai stie youtube, siri+Netflix=love
- product red Apple Watch band - 80%, am luat albasta si arata decent, in special cu fata albastra. Rosu o sa arate mai bine cu carcasa neagra si am niste blugi si un tricou rosii cu care o sa se asorteze perfect
- 6s - 50%, sunt inca multimit de 6 dar a trecut un an deja si ar fi un cadou frumos SH in familie. Totul depinde de ce aduce nou, baterie +, force touch so and so, mai gros si mai greu -

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 22 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
pitagora - 09 Septembrie 2015 01:56 PM

sony, playstastion, si nintendo sunt titani. nu cred ca apple ar face o asemenea greseala sa se ia la tranta cu ei.. pentru care absolut 0 sanse de reusita.

ce sistem sa implementeze consola? tot mac os sau ce? chiar nu inteleg, credeti ca o sa stea producatorii de jocuri sa porteze jocuri pentru apple tv os?? slabe sanse…

nu inteleg de ce apple actioneaza intr-o asemenea directie( asta daca actioneaza), am vazut si chestia cu iCAR, care iaras mi se pare rubish… nu cred ca o sa vedem in viata asta vreodata un iCAR, poate daca apple cumpara TESLA sau ceva de genu’’ sa patrunzi intr-o lume necunoscunta si sa incerci sa lasi in urma titani ca BMW, MERCEDES sau japonezii care se vand cel mai bine in USA sau sa il faci pe americanul de rand sa renunte la camioneta lui sau mai stiu eu ce.. sunt doar bani aruncati degeaba pe cercetare…

Prietene nu esti vizionar de loc smile. Ai iPhone, acum 8-9 ani ipgone de la apple parea o utopie smile. Firma de computer relative subreda ca sa intre in competitie cu Nokia care rupee tot ? Si bam intra apple si nokia, Motorola, black berry la garla smile.
BMW, Mercedes, Ford, sunt niste gagalici pe langa puterea finianciara a lui apple. Bani= putere de inovatie si executie si cu ceva idei inovatoare= success. Uite Tesla, firma aparuta din banii de pe pay pall rupe tot. Nu am avut placerea sa o conduc dar ziaristi din domeniu o lauda, este foarte manevrabila si fan, parca face masini de 100 de ani.
Revenind la ATV, nu sunt software-ist dar cred ca ruleaza iOS pe proc A6, probail avum 8-9. Deci orice joc de iOS merge native pe ATV, repet nu sunt software-ist, poate ma insel.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 23 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Deci incepe intr-o ora? Pica aiurea. La noi cu diferenta de orar e abia 18:00 si cum ca toti soarecii de birou ies la 17:30 nu prin primele 30-40 minute. Nu stiu daca sa ma uit aiurea deja dupa 40-50 min sa sa savurez de la 0 dupa cateva ore cand apare pe site. Aveti idee cand apare de obicei inregistrarea?

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 24 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj Napoca
Macuser din: 20.06.08

Pe atv cam imediat după prezentare!

Semnătură 

“Cel cel mai sigur semn că există viață inteligentă în Univers este că niciodată nu au încercat să ne contacteze” - Bill Watterson.

Ladă cu multe mere….

[ Ignoră ]   [ # 25 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
pitagora - 09 Septembrie 2015 01:56 PM

cateva date
Ford 54 B
BMW 55 B (mai tare decat ford, m-a surprins)
Daimler 79B (tot grupul inclusive mercedes)
Apple 642B
nu am date pentru Toyota si VAG, dar pun pariu aproape toate firmele auto adunat nu fac cat apple smile. Deci are apple putere sa vina pe piata. Si eu as lua o masina mica, isteata si eficienta smile. Se zvonea ceva ca ar cumpara licenta de la fiat pentru un fiat 600 sau ceva asemenator. Sunt sigur ca ar avea success. Uite acum un leaf 20.000€, uratale si nu foarte destept si merge 180 KM. Clar ca daca vin cu ceva mai bun rup. Abia astept finf my iCar, care e pierduta printr-un mare mall smile.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 26 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Live: behaie unii de la beats1

[ Ignoră ]   [ # 27 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Bai, e plină sala? Cica ar încăpea 7000. Ce anunța, iRocket?

[ Ignoră ]   [ # 28 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

In ultimii ani a fost omor la evenimetele apple smile. Mai ales asta din toamna wink cu noi scule.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 29 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 26.01.06

Cum vi se pare ipadu gigantic? cred ca e chiar interesant din cauza tastaturii, dar fiind un ipad si limitat din punct de vedere software pt mine nu prea, doar asa de fun.

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 30 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: București
Macuser din: 23.03.09

Ați prins easter egg faza cu OS X El Capitan release date ? smile

Semnătură 

Mac Mini Intel MGEN2LL/A, MC815LL/A - Sierra, MC239LL/A - ESXI 5.5, MB138LL/A Lion
Power Mac G4 M8787LL/A OpenBSD/macppc
Power Mac G5 Leopard
AppleTV2, iPhone 6+/64, iPhone 4, iPhone 2G

2 din 3
2