Eu am fost cu ei vreo 5-6 curse. Pana acum am dat numai de oameni de 5 stele, deci nu am ce le reprosa. Ba mai mult, prima cursa a fost gratis si ultima a fost iar gratis. Pe prima am inteles de ce mi-a oferit-o gratis dar pe ultima nu. Dar nu ma plang Cea mai tare cursa a fost cu un tip care are un Mitsubishi Lancer Evo. La cum se auzea motorul nu vroiam sa ma mai dau jos!
Uber a precizat printr-un comunicat ca nu stun afectati de noul amendamnet, acum ramane de vazut.
Si mie mi se par ok, am primit pana acum vreo 3 curse gratuite, singurul minus e ca nu imi gaseste masina de fiecare data.
Pe prima am inteles de ce mi-a oferit-o gratis dar pe ultima nu. Dar nu ma plang
Un amic s-a înscris ca șofer. Îmi povestea că pe la început până a învățat ce și cum cu aplicația i s-a întâmplat să uite să marcheze că a luat clientul, drept care clientul nu a fost taxat
Ups Nasol pentru el si nasol ca nu se automeaza cumva procesul asta.
Maclean - 13 August 2015 11:57 AM
Fotograful Anonim - 12 August 2015 04:38 PM
Pe prima am inteles de ce mi-a oferit-o gratis dar pe ultima nu. Dar nu ma plang
Un amic s-a înscris ca șofer. Îmi povestea că pe la început până a învățat ce și cum cu aplicația i s-a întâmplat să uite să marcheze că a luat clientul, drept care clientul nu a fost taxat
Nicoleta Schroeder, fiica lui Gelu Ştefan Diaconu, preşedintele Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF) conduce operaţiunile din România ale Uber, compania care a băgat spaima în taximetrişti, scrie Ziarul Financiar.
Cum era aia cu problemele de legalitate ale Uber ? Care probleme ?
Ba da. Cand a apasat soferul finalizarea cursei atunci se taxeaza. Bine, defapt banii iti sunt luati din cont in vreo 2 zile. Chiar daca nu ai bani pe card asteapta pana ai…
Se intampla sa fie promotii si primesti curse gratuite pana la valoarea de 30 de lei. Mai mult, cand te inscrii vei primi o cursa gratuita. Daca convingi pe altii sa se inscrie prin referral code primesti din nou curse gratuite.
Ba da. Cand a apasat soferul finalizarea cursei atunci se taxeaza. Bine, defapt banii iti sunt luati din cont in vreo 2 zile. Chiar daca nu ai bani pe card asteapta pana ai…
Se intampla sa fie promotii si primesti curse gratuite pana la valoarea de 30 de lei. Mai mult, cand te inscrii vei primi o cursa gratuita. Daca convingi pe altii sa se inscrie prin referral code primesti din nou curse gratuite.