Hosting
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 03.01.12

Salut, am rugamintea sa-mi recomandati un hosting pentru 2 site-uri de dimensiuni relativ mici, Romania sau afara.
Acum am un host din ro dar nu prea e serios si am avut ceva probleme mai ales pe partea de e-mail.

M-ar ajuta si o recomandare pentru web design (un site si un shop pe wordpress) si seo. Firma sau privat. M-am jucat cu cativa baieti dar nu prea a iesit nimic.

Merci.

Semnătură 

iMac 21.5” i5
MacBook Pro 13
iPad 32 4G
iPhone 6

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

te-ai uitat pe prima pagină a forumului?...

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRank
Jr. Member

scuze, n-am prins ideea, poate n-am cautat suficient subiectul.

Semnătură 

iMac 21.5” i5
MacBook Pro 13
iPad 32 4G
iPhone 6

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Macuser din: 13.10.05

Dacu’ a vrut să zică pe prima pagină de la știri.
Acolo, după ce miști pagina ca să ajungi în partea de jos, pe partea dreaptă, găsești un link către TLH.
Eu am contul personal de un an la ei și sunt ok.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Arad
Macuser din: 20.06.09

Si eu recomand firma TLH! Tot prin recomandarea lui dacuBurebista am aflat de ei: http://www.macuser.ro/index.php/forums/viewthread/41946/

Membrii macuser.ro au o reducere la ei: http://www.macuser.ro/index.php/forums/viewthread/31483/

Suportul tehnic la ei este foarte bun, inainte sa imi cumpar domeniul + pachet de gazduire, am vorbit cu ei mult la telefon despre lucruri tehnice legate de gazduire si am fost foarte multumit, de aceea am si renuntat la reducerea oferita de ei (fiind membru macuser.ro) pentru ca isi merita banii. Din 2013 de cand am cumparat la ei domeniul impreuna cu un pachet de gazduire, nu am avut probleme tehnice, totul a functionat bine.

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 23.05.12

Ok. Sa trecem peste “recomandari” si sa punem niste fapte.
Un SHOP de Wordpress consuma cam 30% mai putine resurse decat platformele dedicate de shop-uri. Magento de exemplu.
De asemenea pentru a avea un shop pe Wordpress perfect functional iti recomand sa iei in calcul urmatoarele:
- minim PHP5.5, recomand ultima versiune de php5.6
- o metoda de cache, nu un plugin. nginx-fastcgi cache, eventual memcached.

De asemenea este important support-ul. CRITIC!
Am fost client TLH, am fost client Xservers, client la mxhost si tot asa. Este ok, dar are niste limite de tot rahatul. Marketing SSD ca na, e la moda, dar chiar ai SSD ? SSD-ul e ok cand copiezi local ceva, nu vad logica pe “net”.
Anyway, pentru clientii mei, recomand simplenet deoarece este special pentru Wordpress si ofera ultimile tehnologii.
Cat pentru cei care vor ceva super, recomand un droplet la DigitalOcean si facut un stack HHVM-nginx-fastcgi/REDIS si php5 ca fallbackup, dar aici e alta mancare.

Semnătură 

*am multe device-uri Apple si nu simt nevoia sa le expun aici*

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRank
Jr. Member

Multumesc pentru info si recomandarile tehnice.

Pe partea de SEO aveti vreo recomandare? Dupa discutii cu tot felul de firme am vorbit cu cei de la zecesifiii.ro care mi s-au parut destul de profi.

Semnătură 

iMac 21.5” i5
MacBook Pro 13
iPad 32 4G
iPhone 6

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 25.05.07

Eu de 5 ani colaborez cu Webfactor. Suport rapid, fara probleme majore in perioada asta.

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRank
Jr. Member
stef - 13 August 2015 12:12 PM

Eu de 5 ani colaborez cu Webfactor. Suport rapid, fara probleme majore in perioada asta.

Da, imi recomandase si mie cineva webfactor

Semnătură 

iMac 21.5” i5
MacBook Pro 13
iPad 32 4G
iPhone 6

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX
Macuser din: 11.10.05
natureself - 13 August 2015 09:04 AM

Marketing SSD ca na, e la moda, dar chiar ai SSD ? SSD-ul e ok cand copiezi local ceva, nu vad logica pe “net”.

Il cunosc pe sysadmin-ul de la TLH. Da, daca dai bani pe SSD, la TLH ai datele pe SSD.
La un server de hosting, unde sunt mai multe site-uri pe același disc și fiecare are cine știe câte acesări în paralel, în condiții de încărcare mare, un access la HDD al serverului de web ca să trimită un gif mititel poate să dureze secunde. Secunde în care pagina aia de web care cine știe câte chestii trebuie să citească de pe HDD-ul serverului nu se termină de încărcat.
Și știm ce răbdare au internauții în ziua de astăzi. Click pe primul link din Google. Nu se încarcă pagina în 5 sec ? Back și click pe link-ul nr.2.
Aici SSD-ul excelează - nu mai ai capete de HDD care să caute fișiere mici împrăstiate pe tot discul, răspunsul ese imediat, deci și pagina este servită mult mai repede.
Da, dacă ai serverul tău dedicat pentru acel site și organizezi datele pe HDD pentru a minimiza mișcarea capetelor discului, merge și cu HDD.
Dar pt un site care vrei să răspundă repede ...

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP