Această actualizare include îmbunătățiri și corecturi pentru Apple Music.
Rezolvă probleme care puteau împiedica activarea bibliotecii muzicale iCloud
Rezolvă o problemă care determină ascunderea muzicii adăugate când opțiunea Apple Music de afișare doar a muzicii disponibile offline este activată
Furnizează o modalitate de a adăuga melodii într-o listă de redare în cazul în care nicio listă de redare nu este disponibilă
Rezolvă o problemă care poate determina afișarea unei ilustrații diferite pentru un album pe alte dispozitive
Rezolvă diverse probleme care afectau postările artiștilor pe Connect
Corectează o problemă din cauza căreia apăsarea butonului de apreciere nu funcționează conform așteptărilor în timpul ascultării postului radio Beats 1
Pentru informații despre conținutul de securitate al acestei actualizări, vizitați acest site web: http://support.apple.com/kb/HT1222?viewlocale=ro_RO
Păi parcă era de la Apple citire că oricum nu mere în România…
Oricum eu l-am activat prin metoda dată de cineva mai sus pe 8.4 și e fail. Descarc un album să-l ascult offline în mașină și peste 2-3 ore nu mai sunt melodiile pe telefon. Fără feature-ul ăsta Apple Music e useless pentru mine. N-am de gând să risipesc 1-2-3 GB de trafic ca să ascult muzică, bașca 4€/lună când, folosind aceleași date, pot asculta bine merci un Radio Guerrilla, Gold FM ș.a.m.d.
Unde au spus? Daca intentia era sa nu mearga era normal sa te anunte sau nu puneau butonul deloc. Cand nu puteai sa cumperi muzica din itunes te anunta de ce nu poti, nu?
Da e plin de Bug-uri, dar pana la urma e gratis, asa ca nu inteleg de ce va plangeti atata aici pe forum, sper sa-i spamuiti la greu cu feedback pe cei de la apple, ca doar asa rezolva problemele.
La mine merge iCloud Music Library bine mersi, sunt alte bug-uri care ma deranjeaza, si sper sa le rezolve pana o sa trebuiasca sa platim.
am pus 9 beta3, la fel ca si in 8.4.1 iCML nu merge nici cat mergea in 8.4. adica nu prea mai merge deloc. poate fi activata din setari, dar nu mai pot salva nimic offline. incepe sa faca download, dupa care dispare pur si simplu. dat feedback la apple, cred ca sunt la al 4-lea (inclusiv telefoane) pe tema asta.
Serios? Nu stiam, credeam ca se “upgradeaza” si ea odata cu sistemul de operare.
Daca ai nevoie de un desen, reformulez intrebarea: DURATA DE VIATA a bateriei cum e?
nu e update de ios, c-o fi x, .x, sau .x.y, la care sa nu intrebe unii cum e cu bateria
chiar crezi ca noi astia 3-4 de pe-aici o sa te lamurim? fa si tu un sondaj statistic reprezentativ printre posesorii de iPhone ca al tau, care folosesc aplicatiile tale la fel ca tine, au aceleasi setari ca tine, si vezi ce iese
nu e update de ios, c-o fi x, .x, sau .x.y, la care sa nu intrebe unii cum e cu bateria
chiar crezi ca noi astia 3-4 de pe-aici o sa te lamurim? fa si tu un sondaj statistic reprezentativ printre posesorii de iPhone ca al tau, care folosesc aplicatiile tale la fel ca tine, au aceleasi setari ca tine, si vezi ce iese
vroiam strict parerea celor care scriu aici, nu se punea problema de lamurit.
problema mea e urmatoarea, ca sa clarificam sensul intrebarii: in timpul liber, inclusiv in concediu, calatoresc mult. cu motocicleta. mult inseamna ca m-am intors acum 2 saptamani acasa dupa o tura de 13.000 de km in 3 saptamani. in varii circumstante nu pot incarca telefonul pe motor; de aceea bateria e vitala pt mine. intreb ca nu vreau sa ma trezesc ca din senin dupa un update un ciclu de incarcare sa tina jumatate de zi, in loc de 2.