Vand Pbook G4 Ti 15’ + multe piese pt.el
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest
Macuser din: 31.10.05

Vand Pbook G4 Ti 667 Mhz (Gigabit Ethernet) / ecran 15.2 / 512 / 30 / combo / 32MB ATi
Bus speed : 133 / 2USB / 1FW / modem / retea / Infrarosu ! / S-video + VGA (scoate o imagine de exceptie..nu ca ar fi al meu, dar asa e :p
Bateria in stare f. buna, incarcator la el, merge f. bine. Are OS 9.2 / 10.3.9 / 10.4.8 cu upd. la zi + soft instalat.
Prezinta urme de uzura + piciorusul din dreapta display-ului este rupt (balamaua). Lapoptul poate fi folosit fara probleme, cu atentie la ridicarea display-ului.

Bonus la el : inca un display de 15’ , tastatura de rezerva, unitate CD-ROM/DVD-ROM, modem, 2 placi de baza pt. el cu tot ce le trebuie (CPU, conectori, video..tot), o carcasa completa, suruburi, balamale si in general cam tot ce ati putea dori.. Toate la pretul de 300E Discutabil.

Daca se doreste achizitionarea elementelor ‘bonus’ separat, se discuta pe componenta.

Semnătură 

Locul pisicii e pe (langa) Mac! Pentru binele Macului…
Vedeti Teoria Teoriilor de la Discutii Generale

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
Rank
Newbie
Din: Bucuresti
Macuser din: 11.10.05

Poate fi transferat in carcasa de rezerva?

Semnătură 

Necazul mi-l inec in alcool, dar bestia stie sa inoate…Ariciul e o pasare incapatanata. Nu vrea sa zboare decat daca ii trag un sut. Cand cazi, incearca sa ratezi pamantul. Intotdeauna beau cu masura. Masura mea e galeata. Exista doua tipuri de oameni: cel care spune intotdeauna ce gandeste, si cel care are prieteni. Berea fara alcool e primul pas spre femeia gonflabila. Daca nimeni nu te intelege, nu inseamna ca esti artist.

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member
Din: București Sectorul 2
Macuser din: 06.03.07

salut…carcasa de rezerva e ok?adik ii zgariata?
si daca e ok de ce nu iti faci timp si ii skimbi caracasa si monitorul si il vinzi la vreo 600 de euro?
adik..nah..merita sa-ti faci timp o zi sa-l faci k-lumea si sa iei dublu pe el.
Bafta
a..combo-ul “bonus” e slot load?..si cu cat il dai?

Semnătură 

endgame

 MacBook            |13” Alu 2ghz/4gb/256mb OS 10.11|
 MacBook            |13” Uni 2.26ghz/8gb/256mb OS 10.10|
 MacBook Pro    |13” 2.9ghz/8gb/1gb OS 10.10|
 MacBook Air      |13” 1.6ghz/2gb/144mb OS 10.7.5|

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Sa comasam mai multe intrebari si PM-uri intr-un singur raspuns

- Este model Gigabit Ethernet - cu S-video si VGA
- ‘combo-ul’ de rezerva este o unitate cd/dvd-rom, nu scrie, doar citeste cd-uri si dvd-uri. Si da, este slot-loading si in stare f. buna de functionare. testata acum ceva timp tot pe acest laptop.
- carcasa de rezerva este in stare buna..am si balamalele si tot, dar nu am nici timp, nici starea necesara sa il desfac si sa il pun in cea noua.
- Ecranul de 15 este in stare buna, dar am doar ecranul ! nu mai am partea de sustinere (se poate lua eventual de la acest model functional).

Revin maine cu o decizie ce si cum..eu zic ca la 300E TOATE acestea, este un pret imbatabil. Luati-le si faceti ce vreti cu ele, vindeti-le sau faceti unul nou.. Eu am deja prea multe ca sa ma mai intereseze sa-l fac si pe acesta. Plus ca nu am timp..

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Mureș
Macuser din: 01.03.07

“Ecranul de 15 este in stare buna, dar am doar ecranul !”

Ecranul e in capacul superior al laptopului, fara balamale sau placa ecranului gol? Cablurile cu conectoare sint intacte?

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

‘Retinut’ pana asta seara pana pe la ora 20.

Prioritate au cei care vor sa cumpere tot pachetul, precum si cei care ofera cash.

PS : Pretul este si asa EXTREM de convenabil (a se citi mic). Chiar si daca dadeam DOAR Pbook-ul la banii astia merita. Pbook-ul este facut de mine, asamblat, alergat dupa placi, am platit pe el o avere. Nu este furat sau alte lucruri dubioase, ASA CA VA ROG NU MAI INCERCATI SA SCADETI LA PRET, care si asa este extrem de mic.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
Rank
Newbie
Din: Timisoara
Macuser din: 31.05.06

Ma intereseaza display-ul de 15 + unitatea CD/DVD-ROM (am un PowerBook G4 - Gigabit Ethernet)
Te rog sa-mi trimiti nr. tau de telefon la . pentru alte detalii.

Semnătură 

PowerMac G4 MDD 2x1.0 GHz
iPod shuffle 512

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

OK, am asteptat dupa un coleg.. vroia sa il ia, dar nu a strans banii..deci este din nou la vanzare.
Din ecranul extra, daca stiti cum sa-l asamblati, se poate face un laptop cu piciorusul nerupt..

Eu nu am timp si am nevoie de bani! De aceea si este la pretul asta.

Deci : oferta este asa - destul de urgent : Pbook-ul cu tot cu incarcator, totul functional (cu piciorusul rupt, dar sta ecranul si merge si asa) + TOATE componentele celelelte drept bonus la pretul de 10.1 mil ROL.  Il puteti lua, face unu intreg, vinde celelalte componente.. nu imi pasa.. Daca in cateva zile nu il dau asa, incerc sa il dau pe comonente (desi nu as vrea..nu mai am nici timp si nici dispozitia sa ma vad cu 10 persoane care sa se uite la fiecare componenta in parte). NU accept schimburi ! Vreau cash, LEI.

Yahoo ID : alex_rom007.

Va multumesc.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
Rank
Newbie

Salut
Sunt interesat de tot pachetul. Te rog urgent un nr. de telefon la adresa .
Merci.

Semnătură 

iPod shuffle 512

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
Rank
Newbie

... s-au suna-ma la tel 0741 621008

Semnătură 

iPod shuffle 512

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Mureș
Macuser din: 01.03.07

Daca nu s-a dat si pe mine ma intereseaza…
Un telefon la 0742 355499