Pay
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05

Am tot scris de apple pay in topicul de watch, dar poate e timpul sa deschidem un thread nou.
in UK e foarte folositor, cumpar de oriunde cu el, unde accepta si contactless payment. brutaria de la statia de tren au pus afisul din poza acum vreo doua zile…

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 13.12.10

Imi doresc foarte mult acest sistem si in Romania, dar realistic vorbind, vom vedea asa ceva peste multi ani.

Semnătură 

Mac: iMac Pro 2017
Phone: iPhone X 256 GB Black
Tablet: iPad Pro Silver 128 GB + 4G
Watch: Apple Watch 3 42mm
TV: Apple TV 4 32 GB

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Tot Huk a postat ca a plătit la metroul bucureștean cu Apple Payul.
Eu inca nu am apucat sa il folosesc, imi aduc aminte dupa ce bag cardul (deh, Old Dog - New tricks)

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Administrator

am incercat sa platesc si intr-o aplicatie (Kickstarter) dar nu mi-a dat voie. Probabil din cauza ca era mai mult de £20, dar kickstarter nu incercase sa autorizeze decat £1 si apoi din nou cu 0£. nu i-a dat voie, cred ca banca…

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Dublin, Ireland
Macuser din: 07.05.09

ma bucur ca a prins in uk, Australia nu prea are success.
Oricum e deja aberrant in ce an traim si treubuie sa am card bancar, card sa utilizez Dublin Bikes, card public transport, card fitness, card intrare in firma, card Tesco puncte, etc. Cand e foarte simplu orice telefon cu NFC si gata!

Semnătură 

Navighez pe net deci exist smile

MBA ‘15 | iPad mini 4 & 10.5 Pro | iPhone 6 & 7 | Apple Watch IV | aptv 4K

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Administrator

Am platit cu APay in interiorul unei aplicatii, Etsy. N-a mai fost nevoie de PayPal (cu username si parola), si n-am avut de completat nimic. Doar am tinut degetul pe TID.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: București
Macuser din: 23.03.09

Apple Pay acoperă acum fostul imperiu în care nu apune soarele niciodată: SUA, Canada, UK, Australia.
Următoarea pe listă este China. Probabil urmează India, mă gândesc.

Semnătură 

Mac Mini Intel MGEN2LL/A, MC815LL/A - Sierra, MC239LL/A - ESXI 5.5, MB138LL/A Lion
Power Mac G4 M8787LL/A OpenBSD/macppc
Power Mac G5 Leopard
AppleTV2, iPhone 6+/64, iPhone 4, iPhone 2G

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 13.12.10

Si in 2050 Romania.

Semnătură 

Mac: iMac Pro 2017
Phone: iPhone X 256 GB Black