Am tot scris de apple pay in topicul de watch, dar poate e timpul sa deschidem un thread nou.
in UK e foarte folositor, cumpar de oriunde cu el, unde accepta si contactless payment. brutaria de la statia de tren au pus afisul din poza acum vreo doua zile…
Tot Huk a postat ca a plătit la metroul bucureștean cu Apple Payul.
Eu inca nu am apucat sa il folosesc, imi aduc aminte dupa ce bag cardul (deh, Old Dog - New tricks)
am incercat sa platesc si intr-o aplicatie (Kickstarter) dar nu mi-a dat voie. Probabil din cauza ca era mai mult de £20, dar kickstarter nu incercase sa autorizeze decat £1 si apoi din nou cu 0£. nu i-a dat voie, cred ca banca…
ma bucur ca a prins in uk, Australia nu prea are success.
Oricum e deja aberrant in ce an traim si treubuie sa am card bancar, card sa utilizez Dublin Bikes, card public transport, card fitness, card intrare in firma, card Tesco puncte, etc. Cand e foarte simplu orice telefon cu NFC si gata!
Am platit cu APay in interiorul unei aplicatii, Etsy. N-a mai fost nevoie de PayPal (cu username si parola), si n-am avut de completat nimic. Doar am tinut degetul pe TID.
Apple Pay acoperă acum fostul imperiu în care nu apune soarele niciodată: SUA, Canada, UK, Australia.
Următoarea pe listă este China. Probabil urmează India, mă gândesc.