Am o problema la un Macbook Air, nu mai merge click-ul stanga (cel de selectare) de pe trackpad. Am incercat si cu un mouse conectat la usb si tot la fel se intampla. Am formatat HDD si reinstalat OS si tot nu merge. A mai patit cineva?
Am facut, insa fara rezultat. Ciudat e ca, dupa ce resetez merge mouse-ul prin usb perfect, in conditiile in care nu am atins deloc trackpadul, dupa ce l-am atins nu mai pot folosi nici mouseul.
in cazul asta e probabil sa fie defect trackpadul, du-l la un service…dar mai intai ruleaza-i un apple hardware test complet, poate apare si pe acolo ceva.
E ciudat ca in afara clickului de slectare (click stanga) trackpadul functioneaza perfect, si mai mult de atat mi se pare ciudat cum functioneaza mouse-ul doar dupa restart si daca nu folosesti trackpadul inainte. Cum ai apasat pe track, mouseul nu mai merge..
Până mergi cu el la service, folosește-l cu mouse extern după ce dezactivezi complet trackpad-ul.
Poți face asta dacă mergi în system preferences/accessibility/mouse & trackpad/ ignore built-in trackpad…
Îți scriam mai sus despre mouse-ul bluetooth pentru că am citit despre cazuri când, uitat în geantă și presat astfel permanent, acesta anula comanda trackpad-ului.