Macbook pro late 2011 - programu de inlocuire
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 30.08.15

Salutare,

Anul trecut prin iunie am avut problemele cunoscute la placa video la un macbook pro 15 late 2011. Atunci am facut un rebailing la un service din Iasi. Pana azi a functionat totul perfect insa acum a picat iar placa video. Credeti ca am sanse la noumax in cluj la service sa imi accepte in programul celor de la Apple? - laptop-ul nu mai este practic nici in garantie….

Mersi de info.

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti / Vaslui
Macuser din: 26.06.11

In principiu daca are interventii placa nu ar trebui sa poti beneficia de programul de inlocuire. Depinde si de cat de frumos au lucrat cei de la Iasi si daca se vede ca a fost umblat la ea. Sfatul meu e sa il trimiti la noumax la Bucuresti si sa le explici exact situatia si sa ii rogi frumos sa vada daca se poate face ceva. Sinceritatea e apreciata oriunde :D.

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
Rank
Newbie
Din: 

Sincer asta si intentionez. Sa fim seriosi: oricat de frumos/bine ar fi lucrat cineva din service va vedea ca s-a umblat. Eu sunt in Cluj acum si merg la cei din Cluj sa vad ce imi zic, sper sa am noroc.

Mersi de info!

Mircea Mihai - 30 August 2015 09:05 PM

In principiu daca are interventii placa nu ar trebui sa poti beneficia de programul de inlocuire. Depinde si de cat de frumos au lucrat cei de la Iasi si daca se vede ca a fost umblat la ea. Sfatul meu e sa il trimiti la noumax la Bucuresti si sa le explici exact situatia si sa ii rogi frumos sa vada daca se poate face ceva. Sinceritatea e apreciata oriunde :D.

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Baia Mare
Macuser din: 10.01.11

Salut.

Eu sunt unul dintre beneficiarii acestui program.

Pe scurt:
- primul incident - feb 2013 - rezolvat in “regim”  DIY - no comment
- prima inlocuire de MB (noumax) : 08.2014 - achitat 2570 Lei - primesc refund - confirmat de Apple - in ~2 luni i-mi vor vira banii (sper)
- a doua inlocuire 28 iunie 2015 - gratuit tot la noumax

I-ti recomand sa apelezi cu incredere la baietii de la Noumax - daca poti dute personal - subscriu la chestia cu sinceritatea ...

Nu stiu cat rezolva aceasta inlocuire de MB - pe mine ma tinut ~ 1 an. - programul de inlocuire tine pana in februarie 2016.

L-am “tranformat” in desktop (i-l folosesc cu un monitor extern): scos capacul + asezat pe un stand din aluminiu super ventilat .

Succes
Radu

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
Rank
Newbie
Din: 

deci si tu l-ai avut “rezolvat” inainte ca si mine, inseamna ca ar trebui sa fie ok.

Si eu vreau sa il transform in desktop smile  - ce capac mai exact? cel de dedesubt ca sa il ventileze mai bine? si il tii inchis nu?

Thanks de info!

rlodina - 31 August 2015 11:37 AM

Salut.

Eu sunt unul dintre beneficiarii acestui program.

Pe scurt:
- primul incident - feb 2013 - rezolvat in “regim”  DIY - no comment
- prima inlocuire de MB (noumax) : 08.2014 - achitat 2570 Lei - primesc refund - confirmat de Apple - in ~2 luni i-mi vor vira banii (sper)
- a doua inlocuire 28 iunie 2015 - gratuit tot la noumax

I-ti recomand sa apelezi cu incredere la baietii de la Noumax - daca poti dute personal - subscriu la chestia cu sinceritatea ...

Nu stiu cat rezolva aceasta inlocuire de MB - pe mine ma tinut ~ 1 an. - programul de inlocuire tine pana in februarie 2016.

L-am “tranformat” in desktop (i-l folosesc cu un monitor extern): scos capacul + asezat pe un stand din aluminiu super ventilat .

Succes
Radu

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRank
Jr. Member

A - Da.

B1.  Da -  i-am dat jos capacul de dedesubt.
B2.  L-am pus pe un stand ventilat (http://www.newegg.ca/Product/Product.aspx?Item=N82E16834997872)
B3.  I-l tin cu capacul deschis - vezi imaginea atasata.

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
Rank
Newbie
Din: 

Mersi de info.

Totusi o intrebare: tu daca in 2014 ti-ai schimbat placa video cum de a trebuit sa o schimbi din nou? a crapat din nou la fel dupa numai un an?

rlodina - 31 August 2015 11:56 AM

A - Da.

B1.  Da -  i-am dat jos capacul de dedesubt.
B2.  L-am pus pe un stand ventilat (http://www.newegg.ca/Product/Product.aspx?Item=N82E16834997872)
B3.  I-l tin cu capacul deschis - vezi imaginea atasata.

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
Rank
Newbie
Din: 

Si inca ceva:

Ar fi o problema daca as face aceleasi chestii cu scos capac de dedesubt stand… dar sa tin inchis capacu? sau nu se mai ventileaza suficient de bine?

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRank
Jr. Member

Totusi o intrebare: tu daca in 2014 ti-ai schimbat placa video cum de a trebuit sa o schimbi din nou? a crapat din nou la fel dupa numai un an?

Da, defectul era acelasi - parerea mea este ca nu s-a modificat nimic la MB.
Neoficial - dupa ce am cerut cu insistenta o pozitie oficiala: Acum este instalat o noua revizie a proc. grafic ( grin -> vezi imaginea atasata).

Ar fi o problema daca as face aceleasi chestii cu scos capac de dedesubt stand… dar sa tin inchis capacu? sau nu se mai ventileaza suficient de bine?

Estimez eu ca da - dar e pacat sa nu beneficiezi de al 2-lea monitor.

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
Rank
Newbie
Din: 

Update: Se pare ca am intrat in program. Am fost marti la noumax in Cluj si dupa ce mi-au zis ca nu se poate ca s-a umblat pe placa au zis ca hai sa il desfacem si apoi sa facem testul video. A picat testu cu “gratie” si cand s-au uitat pe placa au zis ca il iau si ca am noroc ca cei care au umblat pe placa nu au facut prostii, ca cica au avut cazuri in care cand se uitau pe placi de genu parca ar fi trecut cineva cu buldozeru peste el smile).

Acum astept rezolvarea efectiva, mi-au zis ca in jur de 7 zile dureaza.