Am o problema cu al meu Macbook Pro 2012 care brusc a inceput sa se comporte in felul urmator: orice storage as pune in bay-ul lui, se misca groaznic, facut speedtest cu Black Magic speed test se duce max 80 mb write si variaza, cand in 80 cand 14, cand 50 si tot asa. Se comporta la fel chit ca e vorba de un HDD de 5400 rpm sau cu un SSD Samsung 850 Evo. Am umblat la pamblica SATA, nu pare nimic sa fie dubios.
In schimb am instalat OSX Yosemite-ul pe un HDD extern (usb 3.0) merge perfect, nu inteleg care poate sa fie problema. Inainte sa aiba acest comportament a mers perfect, nu am schimbat absolut nimic in el.
Ma gandeam sa-l duc astazi in service, acum nu stiu unde sa-l duc, unde este mai ieftin. Intre Istyle si Noumax unde credeti mi-ar lua mai putini bani ?
Nu stiu ce sa zic despre Noumax… O vreme am fost foarte incantat de ei. Vinerea trecuta am trimis un mail sa pun o intrebare banala despre un MBA si nu am primit raspuns nici acum…
Chiar si asa, ii recomand, totusi…
si eu am patit la fel si am comandat cablul sata era defect de ifixit l-am primit foarte repede si acum totul e OK am platit doar cablu si e faorte usor sa il schimbi
si eu am patit la fel si am comandat cablul sata era defect de ifixit l-am primit foarte repede si acum totul e OK am platit doar cablu si e faorte usor sa il schimbi
Am fost ieri la Noumax, am dat acolo de un baiat super cu care am verificat pamblica care nu are absolut nimic, se pare ca problema este undeva la placa de baza.
Marele meu noroc a fost ca mai am 50 de zile de garantie la laptop ca altfel cred ca ma usca
Din cate am inteles va dura undeva la o saptamana, o saptamana jumate toata interventia.
Mi-ar placea daca as primi un laptop nou
Sunt oameni foarte priceputi in service-urile autorizate. Problema (sau solutia, depinde cum privesti) vine de la Apple. Apple nu da voie sa se faca unele operatii nu pentru ca ar fi grele ci pentru ca nu vor sa isi asume riscul ca oamenii sa fie nemultumiti. Au o reputatie foarte buna in ceea ce priveste customer support si vor sa ramana asa. Sunt multi care dupa ce au dat banii pe un laptop si se defecteaza ceva minor in el dupa sub un an, cu greu accepta sa le schimbi un ansamblu, ce sa mai vorbim de reparatii pe placile de baza sau altele. Chiar si OP in situatia de fata, cu un laptop din 2012 spera la inlocuirea integrala a produsului.