Sunt total de acord. Eu ma refeream la faptul ca in tari din lumea a 3-a cum consider eu patria noastra din pacate, ar fi nevoie de un service autorizat sa faca si interventii pe componente. Nu stiu de vreo companie producatoare de calculatoare sa aiba vreo reprezentanta la noi in tara, careia sa ii si dea voie sa aduca mici reparatii in garantie sau in afara garantiei, asupra componentelor interne. Totusi mai zic si ca zborul cu un aparat mai greu ca aerul… Cred ca se intelege unde bat… Poate… Om vedea.
M-au sunat cei de la Noumax, laptopul este gata, a fost pamblica cu modul de sleep din care am inteles ca este pe pamblica.
Laptopul este gata, lucrarea a fost facuta pe garantie.
O sa dau 212 ron parca, i-am rugat sa-mi curete laptopul, cand deschideam un VM mi se ducea proc-ul in 100gr ceea ce cred ca nu prea este normal
“Am fost ieri la Noumax, am dat acolo de un baiat super cu care am verificat pamblica care nu are absolut nimic, se pare ca problema este undeva la placa de baza. ”
“Am fost ieri la Noumax, am dat acolo de un baiat super cu care am verificat pamblica care nu are absolut nimic, se pare ca problema este undeva la placa de baza. “
Dupa “behaviour” asa parea dar se pare ca a fost doar pamblica.
M-au sunat cei de la Noumax, laptopul este gata, a fost pamblica cu modul de sleep din care am inteles ca este pe pamblica.
Laptopul este gata, lucrarea a fost facuta pe garantie.
O sa dau 212 ron parca, i-am rugat sa-mi curete laptopul, cand deschideam un VM mi se ducea proc-ul in 100gr ceea ce cred ca nu prea este normal
Pamblica de la modulul de sleep nu este aceasi cu pamblica HDD ului, sunt 2 pamblici diferite.