Probleme Router Wireless Tenda FH303 si dvr Hikvision
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: Bacau/Iasi
Macuser din: 05.02.13

Problema mea este urmatoare: am un router de la RDS (fribra optica, zte zxa10 f625g)...e un pic cam antic de care pri unul dintre porturi, LAN 1, am legat un router Wi-Fi Tenda FH303 (cred); din router-ul Tenda, tot prin cablu am legat al meu TC. Acum intrebarea:
Routerul Tenda ofera semnal Wi-Fi…am conectat un PC si un telefon; al meu TC ofera semnal WI-Fi…am conectat al meu iMac si al meu iPhone, in schimb nu reusesc sa mai intru sa vizionez camerele de supraveghere care au un IP fix (imediat dupa instalarea routerului Tenda mergeau brici si netul si camerele). Camerele le vizionam din browser. Unde gresesc?

Profil
 
  [ Ignoră ]   [ # 1 ]
Avatar
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Arad
Macuser din: 20.06.09

Din cate inteleg este un router de la RDS la care este legat un router Tenda. La router-ul Tenda este legat un “TC” (ma gandesc ca este vorba de un Time Capsule). Eu asa inteleg ca daca calculatorul si telefonul sunt legate la router-ul Tenda atunci pot fi accesate camerele, iar daca calculatorul si telefonul sunt legate la Time Capsule, atunci camerele nu mai pot fi accesate. Daca am inteles corect, atunci deduc ca problema este ca acel Time Capsule nu este configurat sa functioneze in regim “Bridge Mode”.

Profil
 
  [ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member
Din: Bacau/Iasi
Macuser din: 05.02.13

NU, NU…precizasem ca sunt legate pt a confirma ca merge internetul pe fiecare dintre ele. Camerele nu mai merg nici pe Tenda nici pe Time Capsule. Asta e problema mea. Camerele nu mai merg deloc.

Profil