Primul Mini PC
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

http://www.evesham.com/PCs/List.asp?e=4EF43E0E-AE61-4312-9752-7CE3EC71EFA9

Un revew puteti citi la:
http://www.trustedreviews.com/article.aspx?head=3&page=5237

Pe scurt: chipset grafic integrat (naşpa), costă mai mult decât un Mac Mini şi n-are Bluetooth sau wireless (naspa din nou), şi vine cu Windows XP Media Center şi fără telecomandă (cel mai naşpa).

Să mai zică cineva că Mac-urile-s scumpe.

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
Tudor - 23 Decembrie 2005 03:59 AM

Un revew puteti citi la:

Pe scurt: chipset grafic integrat (naşpa), costă mai mult decât un Mac Mini şi n-are Bluetooth sau wireless (naspa din nou), şi vine cu Windows XP Media Center şi fără telecomandă (cel mai naşpa).

Șmecheriile astea nu țin, evident au încercat să copieze Mac Mini cu rezultate lamentabile. Chiar aș fi curios cum se mișcă cu XP sau un Linux gen Xandros 3 sau chiar cu unul minimal precum SlaX.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: ~/
Macuser din: 19.10.05

frate… da-o in mortii ei de treaba.
Ce tarani nesimtiti !

Uite de-aia nu imi place mie deloc de ratatul ( a se citi rahatul) ala de Bill Gates.

Semnătură 

I’m a graphic designer passioned by what I do. I also love photography and play keyboards and guitar in my virtual one man band smile)

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member
Din: 

INCREDIBIL!!!!!!!!!!!!!!!

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX

1) e urat
2) cica face zgomot precum turbina turbionara
3) pt cei care nu inteleg cum functioneaza numitul integrated graphics le explic asa:
Memoria video e o bucata din RAM. Nu asta ar fi problema - ca pierzi 32 sau 64 de mb ci ca la fiecare refresh vertical al imaginii (adica de 60, 75, 85 pe secunda sau cat e el setat) accesul la RAM dispre CPU este BLOCAT pana se citeste memoria video si se trimite spre ecran imaginea. Cand vrei sa faci si 3D e si mai frumos - la fiecare refresh RAM-ul e blocat pana se deseneaza toate cele alea alea. Si procesorul la toti cei 2 Ghz ai lui staaa si astreaaaaptaaaa

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

ce de [cenzurat]… DE [cenzurat].. scuzati-mi limbajul.. dar este o copie NEREUSITA a Mac mini… frate… are spatele ala alb ca la mac, dar mufe roz si verzi ? la dracu… aia nu au pic de gust ? si mufa aia de la transformator ?

Deci.. cine nu isi permite sa isi ia un Mac mini… ar trebui sa opteze pentru acest minunat PC =))

Sita aia de aerisire e de-a-mboulea pusa.. e prea rara… ce sa mai… arata ca un produs made in China. Cum era faza aia cu stick-ul usb de la rusi smile) Stie cineva despre ce vb ? Era o poza cu un stick usb rusesc, desfacut si inauntru era un cablu usb taiat de la vreun webcam smile)

Semnătură 

I’m a graphic designer passioned by what I do. I also love photography and play keyboards and guitar in my virtual one man band smile)

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05
AlexBuga - 23 Decembrie 2005 07:21 PM

Deci.. cine nu isi permite sa isi ia un Mac mini… ar trebui sa opteze pentru acest minunat PC =))

Dude… E MAI IEFTIN MAC MINI!!!!!!!!!!!!!!  gulp  Si mai dotat.

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Pai de ce dracu crezi ca radeam smile))))))
cca e mai scump decat mac-ul smile)

DOOH !!! Am si eu un Mini wink si nu l-as da pe cutia asta de conserve nici sa ma tai !

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Cattus Thraex - 23 Decembrie 2005 04:39 AM
Tudor - 23 Decembrie 2005 03:59 AM

Un revew puteti citi la:

Șmecheriile astea nu țin, evident au încercat să copieze Mac Mini cu rezultate lamentabile. Chiar aș fi curios cum se mișcă cu XP sau un Linux gen Xandros 3 sau chiar cu unul minimal precum SlaX.

Am mai rumegat cestiunea și am ajuns la concluziunea că treaba asta S‑AR PUTEA să nu fie chiar întîmplătoare. Un potențial switcher sau un ezitant (să-mi iau sau nu mac mini? sau un pc mini?), după ce vede porcăria asta ar putea crede, eventual sugerîndu-i-se acest lucru discret, că un mac mini se comportă la fel (de prost ca acest oribil mini PC), iar reacția lui / ei să fie, evident, una de respingere a unui mac în general, nu a unui mac mini în particular (și ce bijuterie e acest mac mini!). Am tot mai mult senzația că asistăm iarăși la un război necurat. Nu că Apple ar fi neapărat curat, dar - totuși - nu și-a păcălit clienții, poate - eventual - i-a dezamăgit uneori, dar asta este altă poveste.
Lucrul e așa de prost făcut și de plagiat „la vedere” că cineva a riscat chiar un proces cu Apple ca să facă vîlvă pe un asemenea sub-produs.
Dacă mă înșel, cu atît mai bine…

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…